Μήνυση Γιάννη Κουρτάκη στον Γιάννη Φιλιππάκη για εκβιασμό

Αποτέλεσμα εικόνας για κουρτακης παραπολιτικαΣύμφωνα με δήλωση του νομικού συμβούλου του Ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, Αλέξη Κούγια, ο Γιάννης Κουρτάκης καταθέτει μήνυση στον Γιάννη Φιλιππάκη για κακουργηματική εκβίαση και συκοφαντική δυσφήμηση  δια του τύπου.Μάλιστα, όπως αναφέρει ο κ. Κούγιας «η εντολή που μου εδόθη επίσης είναι άμεσα να προσφύγω ενώπιον του Προέδρου Πρωτοδικών Αθηνών με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, ώστε να διαταχθεί ο συγκεκριμένος εκδότης και οι υπ’ αυτόν δημοσιογράφοι να παύσουν είτε με ονοματεπώνυμο είτε περιγραφικά την οιαδήποτε αναφορά στο πρόσωπο του εντολέα μου». Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής:

Χθες ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α σήμερα η Ν.Δ.Τον καλύπτουν ξεδιάντροπα!!Το πρωτοδικείο Αθηνών μπλόκαρε(!) την έρευνα της εισαγγελίας διαφθοράς για το μαύρο χρήμα των εκατοντάδων εκ.ευρώ που "έφαγε" ο Λαυρεντιάδης και κρύβει στο εξωτερικό


Αποτέλεσμα εικόνας για Λαυρεντιάδης elfe
Του Άρη Σπίνου

 Απόφαση σοκ - υπέρ της πλευράς του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, όχι όμως και για όσους αναζητούν τις διαδρομές χρήματος του υπόδικου επιχειρηματία, εξέδωσε το Πρωτοδικείο Αθηνών για τις περίφημες μεταχρονολογημένες επιταγές.
Σε αυτήν το δικαστήριο ορίζει τη συνέχιση της παροχής αερίου προς την ELFE από τη ΔΕΠΑ με μεταχρονολογημένες επιταγές τρίμηνης διάρκειας, βάζοντας στον «πάγο» την υποχρέωσή του να εμφανίζει μετρητά. Είχαν προηγηθεί δύο δικαστήρια, όπου οι δικαστές είχαν κρίνει ότι δικαίως η πλευρά της ELFE έπρεπε να πληρώνει με ρευστό.

Η γελοιότητα των καιρών μαζί!!Ρώτησαν σε στημένη συνέντευξη τον Καρατζαφέρη αν τον ενδιαφέρει η θέση του προέδρου της Δημοκρατίας!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Καρατζαφερης
Του Άρη Σπίνου
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μίλησε σε εκπομπή  στον Alpha 989, με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο.Ερωτηθείς αν θα τον ενδιέφερε η θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, είπε ότι ο ρόλος του θέλει να είναι «παρεμβατικός», να σηκώνουν οι άλλοι το τηλέφωνο και να ζητούν… τα φώτα του!

Τον απέλυσαν γιατί ήξερε πολλά!! Βαρύτατες καταγγελίες από τον επικεφαλής της Νομικής υπηρεσίας της Attica Bank κατά του προέδρου της Κώστα Μητρόπουλου για πλήρη συγκάλυψη του επιχειρηματία Καλογρίτσα που χρωστά 100.000.000 "κόκκινο"δάνειο

Αποτέλεσμα εικόνας για μαριος μπαχας δικηγορος
Μείζον πολιτικό και οικονομικό θέμα δημιουργείται για μια ακόμα φορά στην πολύπαθη Τράπεζα Αττικής με πρωταγωνιστή και πάλι τον «χρεωκοπημένο» επιχειρηματία και εκλεκτό του Αλέξη Τσίπρα, Χρήστο Καλογρίτσα. Αυτή την φορά πρωταγωνιστές είναι ο νέος πρόεδρος της ATTICA Bank Κώστας Μητρόπουλος,  ο γνωστός δικηγόρος και Νομικός Σύμβουλος της τράπεζας κ. Μάριος Μπαχάς και φυσικά ο ίδιος ο επιχειρηματίας.