Έπεσαν οι μάσκες!!Τους κρατάει όλους στο χέρι!! Ο "ξεχασιάρης" Μητσοτάκης.Θυμήθηκε τον Πετσίτη...αλλά δεν τόλμησε να ψελίση το όνομα του Λαυρεντιάδη.Σκάνδαλο η στήριξη του Μαξίμου και της "οικογένειας" στον υπόδικο για κακουργήματα και εκατοντάδες εκατομμύρια χρέη στο δημόσιο

Αποτέλεσμα εικόνας για Μητσοτακης Λαυρεντιαδης

Του Άρη Σπίνου


Όλα κάποια στιγμή φτάνει η ώρα που αποκαλύπτονται.Οι προεκλογικές φανφάρες της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένων βουλευτών(Χατζηδάκης-Γεωργιάδης) για άπλετο φως γύρω από τiς σχέσεις Λαυρεντιάδη-ΣΥ.ΡΙΖ.Α,απεδείχθησαν κενού περιεχομένου,από την ώρα που η Ν.Δ έγινε κυβέρνηση.Φαίνεται ότι η ρήση του Λαού μας"είναι πολλά τα λεφτά Άρη"βρίσκει και εδώ ανταπόκριση.Την εντύπωση μιας τοπικής κοινωνίας που στηρίζει απόλυτα τις θέσεις του επιχειρεί να δημιουργήσει στην Καβάλα, όπου βρίσκεται η έδρα της ELFE, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, και με την πλήρη στήριξη των τοπικών βουλευτών και της Ν.Δ.  ερήμην ωστόσο των ίδιων των εργαζομένων της βιομηχανίας.
Σε μια στιγμή που οι αποκαλύψεις για το κυπριακό «τρίγωνο» Πετσίτη - Αρτεμίου - Λαυρεντιάδη συνεχίζονται και η κυβέρνηση τηρεί ένοχη σιωπή, η πλευρά της ELFE προσπαθεί να καλλιεργήσει την εικόνα μιας τοπικής κοινωνίας που σύσσωμη βρίσκεται στο πλευρό της.

Ξεκίνησε η δίκη για την "Πυθία".Ο Ρέππας μάρτυρας υπεράσπισης του Καρχιμάκη που αθωώθηκε .Πρώην ανώτερα στελέχη της Ε.Υ.Π μάρτυρες κατηγορίας

Αποτέλεσμα εικόνας για Υποθεση πυθια
Του Άρη Σπίνου
Ξεκίνησε το πρωί η πολύκροτη Δίκη της υπόθεσης ΠΥΘΙΑ με μοναδικό κατηγορούμενο το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη ο οποίος παρίσταται Κατέθεσαν ήδη οι μοναδικοί παρόντες μάρτυρες κατηγορίας κ.κ. Σεραφείμ Τσιτσιμπής (πρώην Υποδιοικητής ΕΥΠ 2004-2009) και ο πρώην προιστάμενος στο Τμήμα Κατασκοπίας της ΕΥΠ έως το 2010 Κώστας Αγγελάκης.