Οι συμπτώσεις του θανάτου !!Ο Λαυρεντιάδης και οι "ορφανές"βόμβες στην ανακρίτρια Χατζάκη,στον επιθεωρητή της τράπεζας Ελλάδος Γούσιο και στον ξενοδόχο Ανδρεαδάκη


Αποτέλεσμα εικόνας για λαυρεντιαδης
Του Άρη Σπίνου

Όλες οι υποθέσεις που οδηγούνται απο την αστυνομία στην δικαιοσύνη,   εφόσον δεν έχουν αποδειχθεί με δικαστικές αποφάσεις,για τους υπαιτείους,φυσικούς και ηθικούς,μόνο με εικασίες και την λογική των συμπτώσεων μπορούν πλέον να αποτελούν αντικείμενο συζήτησης.Τέτοιο είναι και το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.Η σύμπτωση στη προκειμένη περίπτωση είναι ότι ο υπόδικος για κακουργήματα Λαυρέντης Λαυρεντιάδης,είχε εξ'αντανακλάσεως "σχέση" με τρείς βόμβες.Η μία περίπτωση που τον οδήγησε  στην δικαιοσύνη,ως ηθικό αυτουργό,είχε ως συνέπεια την αθωωσή του.Πρόκεται για την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας -με εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί σε γλάστρα- σε βάρος του ξενοδόχου Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη.

Βγήκε από το νοσοκομείο μετά από 3 μήνες,δυνατός,ύστερα από τροχαίο ο γιος του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα


Αποτέλεσμα εικόνας για εφοπλιστης πατερας με τον γιο του
Του Άρη Σπίνου

 Ο Διαμαντής Πατέρας, γιος του εφοπλιστή και πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, Νίκου Πατέρα είχε σοβαρό τροχαίο στις 12 Ιουνίου. Η κατάστασή του ήταν σοβαρή με την οικογένεια του νεαρού να ζει με αγωνία και να μην φεύγει στιγμή από το πλευρό του.Η κατάσταση του Διαμαντή βελτιώθηκε, πήρε εξιτήριο  μετά από αρκετούς μήνες και κατάφερε να βρεθεί στο σπίτι του, ακόμη και σε καροτσάκι, αφού δεν είχε απαλλαγεί πλήρως από τους πόνους. Όλα, όμως, κύλησαν ομαλά στη συνέχεια και ο γιος του Πατέρα στέκεται ξανά στα πόδια του.

Νέα τράπεζα στην Ελλάδα ανοίγει ο Βαρδινογιάννης.Το όνομα αυτής Optima Bank

Αποτέλεσμα εικόνας για βαρδινογιαννης
Του Άρη Σπίνου
Δυναμική επιστροφή στο εγχώριο banking επιχειρεί η οικογένεια Βαρδινογιάννη μέσω της συμμετοχής της Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος (IBG). Την Τετάρτη 31 Ιουλίου ήταν η καθοριστική ημερομηνία για τα αποκαλυπτήρια της νέας καθαρής από “κόκκινα δάνεια” τράπεζας, με την ολοκλήρωση και των τελευταίων κανονιστικών εγκρίσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών από την υπό εκκαθάριση Λαϊκή στον όμιλο Motor Oil.

Μόνο στο edolio5!!Ποιος Αρχιμπράβος της νύχτας που οδηγήθηκε στην φυλακή για εκβιασμούς έγινε αντιδήμαρχος σε παραλιακό δήμο της Αττικής



Αποτέλεσμα εικόνας για προσωπο ερωτηματικο
Του Άρη Σπίνου

Νύχτα, σφαίρες και αίμα .Η ζωή κάνει κύκλους.Το παρελθόν του καθενός δεν είναι απαραίτητα και οδηγός για το μέλλον.Στην προκειμένη περίπτωση,ο άνθρωπος,που πρίν λίγα χρόνια ήταν ο φόβος και ο τρόμος,όλα δείχνουν ότι στην νέα ζωή του έχει αφήσει οριστικά πίσω τις "κακές στιγμές"Πριν λίγες ώρες ορκίστηκε αντιδήμαρχος σε παραλιακό δήμο της Αττικής,αφού εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την νέα διοίκηση.