Η απάντηση Λαγού στην αποκάλυψη του edolio5 για την πρόσληψη της "συντρόφου" του στην Ευρωβουλή.Τι κάνεις Γιάννη;Κουκιά σπέρνω!!


lagos-evrobouliΗ απάντηση εστάλη με email στο makeleio.gr που αναδημοσίευσε το θέμα."Επειδή πολλά ακούγονται για οικονομικά οφέλη από την πολιτική αλλά και από την δημοσιογραφία και επειδή καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται, προκαλώ τον οποιονδήποτε σε δημοσιοποίηση των πόθεν έσχες μας. Η πρόκληση αυτή ισχύει για απεριόριστο χρονικό διάστημα.

Βουτιά στα λεφτά!!Προσέλαβε στην ευρωβουλή με 4.000 τον μήνα την "σύντροφό" του ο λαγός.Ότι έκανε και ο Μιχαλολιάκος με την Ζαρούλια

Αποτέλεσμα εικόνας για γιαννης λαγος
Του Άρη Σπίνου

Μια
από τα ίδια! Ο ευρωβουλευτής ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ προσέλαβε,μετά απο την σύζηγο του πρώην Βουλευτή Ηλιόπουλου, ως διαπιστευμένη κοινοβουλευτική βοηθό στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, τη “σύντροφο” του 
ΣΒΑΡΝΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Πρόκειται για το ίδιο άτομο που σύμφωνα με το αναγνωστέο έγγραφο 275 (Δίκη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) σελ. 110 και το παράρτημα 29 επεξηγηματικών διαγραμμάτων τη βραδιά δολοφονίας Παύλου Φύσσα προσπαθούσε ανεπιτυχώς να επικοινωνήσει μαζί του ο Ιωάννης Λαγός (7 κλήσεις).

Κάτι βρωμάει!! Ασκήθηκαν νέες κακουργηματικές διώξεις στον Λαυρεντιάδη σχετικές με τις μηνύσεις της Alpha Bank και της ΔΕΠΑ αλλά η διοίκηση της τράπεζας και ο αρμόδιος υπουργός...κοιτάνε τον ουρανό με τα άστρα.Η "αόρατη προστασία" ενός υπόδικου από το Μαξίμου!!


Αποτέλεσμα εικόνας για λαυρεντιαδης δεπα alpha bank
Του Άρη Σπίνου

Οι  νέες ποινικές διώξεις για σοβαρά κακουργήματα που επισείουν ποινές ακόμη και ισόβιας κάθειρξης ασκήθηκαν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατά του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και στενών συνεργατών του σε συνέχεια της μηνυτήριας αναφοράς που είχε υποβάλει από το 2016 η Alpha Bank και διερευνούσε επί διετία η Οικονομική Αστυνομία.

Κέρναγε μπύρες ο Καρατζαφέρης όταν έμαθε ότι βγαίνει σε πλειστηριασμό το σπίτι του Ανατολάκη!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Καρατζαφερης ανατολακης
Του Άρη Σπίνου 
Η Ζήλια και ο φθόνος του ανθρώπου που νόμιζε ότι θα μπορεί να κοροϊδεύει τους ψηφοφόρους μια ζωή φαίνεται ότι δεν έχει προηγούμενο Σύμφωνα με δημοσιεύματα  , ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, του Ηρακλή και της εθνικής Ελλάδας και πρώην βουλευτής με το ΛΑΟΣ, βρίσκεται αντιμέτωπος με το σφυρί, καθώς για τις 30 Οκτωβρίου έχει οριστεί να γίνει ο πλειστηριασμός της βίλας του στο Πανόραμα της Βούλας .

Αρνούνται την εμπλοκή τους οι κατηγορούμενοι Αλβανοί της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου!'Ο Φλώρος διέταξε την δολοφονία Αντωνόπουλου"

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Γιατί ο «φυσικός αυτουργός» κατακρεούργησε τον «ηθικό αυτουργό»;  Αρνούνται οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου οι κατηγορούμενοι ως ηθικοί αυτουργοί στην υπόθεση, Κλοντιάν Λεκοτσάι και Ντούλτσε Όλντι.Κατά την απολογία τους ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας τόσο αυτοί όσο και ο συγκατηγορούμενός τους ως φυσικός αυτουργός Ιμπραχήμ Μπραχιμάι ισχυρίστηκαν ότι δράστης είναι ο δολοφονημένος μέσα στις φυλακές ομοεθνής τους Άρμπερ Μπάκο.«Καθαρός ουρανός, δεν είμαι. Αλλά για αυτά που έχω κάνει έχω καταδικαστεί. Δεν έχω σχέση με τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου.