Η «Αγία τριάδα» της κονόμας. Καρατζαφέρης-Καμμένος-Μιχαλολιάκος.Η ίδια αφετερία και το ίδιο τέλος.Πούλησαν πατριωτισμό για...ίδιον όφελος


Αποτέλεσμα εικόνας για Καρατζαφερης  Μιχαλολιακος
Του Άρη Σπίνου

Σε αυτήν την δύστυχη χώρα οι πολιτικοί τυχοδιώχτες είναι βέβαιο ότι δεν θα έχουν τελειωμό.Ο πιο αγνός, μετριοπαθής νοικοκύρης που αγωνιά για το μέλλον του τόπου του και βάζει ως κυρίαρχα μονοπάτια της ζωής του την πατρίδα την θρησκεία και την οικογένεια πάντα η τύχη τα φέρνει να πέφτει στα νύχια αδίστακτων πατριδοκάπηλων. Όμορφα  λόγια που φαντάζουν σαν σωτήριες σανίδες.Πάντα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας υπήρχε και υπάρχει ελεύθερος πολιτικός χώρος για να σουλατσάρουν ανενόχλητοι οι «ψαράδες» των «θερμών» πατριωτικών ψήφων.Με λίγο καμουφλάζ eliteίστικης πούδρας και μερικά τσιτάτα προσπαθούν να κοροϊδέψουν.

16 Σεπτεμβρίου ξανά στο ακροατήριο η ξεχασμένη από όλα τα Μ.Μ.Ε. δίκη του Τ.Τ με κατηγορούμενους την αφρόκρεμα της επιχειρηματικής ελίτ.Ο Κοντομηνάς ζήτησε την επιστροφή της εγγύησης των 4.000.000 εκ.που είχε δώσει για να μην προφυλακιστεί

Αποτέλεσμα εικόνας για δικη ΤΤΝα του επιστραφεί μέρος του ποσού της εγγυοδοσίας των 4 εκ ευρώ, που είχε καταβάλλει, για να μην πάει φυλακή, ζητάει ο μεγαλοεπιχειρηματίας και μέχρι πρότινος μεγαλομέτοχος του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA Δημήτρης Κοντομηνάς.
Ο κ. Κοντομηνάς, ο οποίος είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση των επισφαλών δανείων, που είχαν δοθεί από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, τη διετία 2008 - 2010, υπέβαλλε αίτηση μείωσης του ποσού της εγγύησης των 4 εκ. ευρώ, που είχε καταβάλει το 2014 στον ανακριτή, προκειμένου, τότε να μην προφυλακιστεί.

Λαγός και Πλεύρης ιδρύουν καθαρόαιμη "Μεταξική" οργάνωση.Η πολιτική κίνηση αυτή είναι "νεκρή"πριν γεννηθεί

Αποτέλεσμα εικόνας για Λαγος Πλευρης
Του Άρη Σπίνου
Σε ευρεία πανελλαδική κινητοποίηση(αν βρουν μέλη είναι άλλο θέμα) προχωρούν τα στελέχη που αποσχίστηκαν από τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, με επικεφαλής τον ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό.