Το μονοπώλιο του Mr 11880.Τα 4 πλοία της Γραμμής Κυλλήνη-Ζάκυνθος-Κεφαλλονιά με τον ίδιο ιδιοκτήτη που "τσίμπησε"τα εισιτήρια


Αποτέλεσμα εικόνας για Θεοδόσης 11880 πλοιο Του Άρη Σπίνου

"Mποφόρ» σήκωσε στο Iόνιο ο Διονύσης Λυκούδης. O Kεφαλονίτης εφοπλιστής με την έντονη και ενίοτε συγκρουσιακή ιδιοσυγκρασία έριξε... βόμβα, όταν έλαβε την αναγκαστική   απόφαση η Kefalonian Lines να αναστείλει την εκτέλεση δρομολογίων στις γραμμές Zακύνθου και  Kεφαλονιάς.
 Tο «σκηνικό» στην ακτοπλοΐα στο Iόνιο μοιάζει... ταραγμένο με την επιχειρηματική «τράπουλα» να ανακατεύεται εκ νέου,αλλά με έναν παίκτη! Kαι αυτό γιατί το «exit» Λυκούδη από τα παραπάνω δρομολόγια, καθιστά επί της ουσίας κυρίαρχο στο Iόνιο το κοινοπρακτικό σχήμα της Ionian Group Ferries, όπου συμμετέχει και ο «Mr 11880», Γιώργος Θεοδόσης. 

H ανακρίτρια-ο εραστής ψυχίατρος αστυνομικός-το κύκλωμα με τα πλαστά πιστοποιητικά και ένας έρωτας που έγινε μίσος

Αποτέλεσμα εικόνας για γυναικα αραχνη
Του Άρη Σπίνου

Καταπέλτης είναι – σύμφωνα με πληροφορίες – το πόρισμα του Αρείου Πάγου, για δικαστική λειτουργό, η οποία ελέγχεται πειθαρχικά, για τη σχέση της με αξιωματικό της ΕΛΑΣ, ο οποίος είχε την ιδιότητα του ψυχιάτρου και εμφανιζόταν εμπλεκόμενος σε κύκλωμα, που χορηγούσε πλαστά ιατρικά πιστοποιητικά, για αποφυλακίσεις ή γιά ευνοϊκή μεταχείριση  κρατουμένων.
Της καταλογίζουν ότι, ενόσω υπηρετούσε ως ανακρίτρια ναρκωτικών, αρνήθηκε να δηλώσει αποχή από τη συγκεκριμένη υπόθεση, με αποτέλεσμα, το καλοκαίρι του 2018, το  Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, να της αφαιρέσει τη δικογραφία, την οποία χειριζόταν η ίδια και αφορούσε έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Όλο το παρασκήνιο!!Οι προσπάθειες της αντιπολίτευσης να κλείσει το Cine Άλιμος-Ο ρόλος της Αρετής Μπελιά και...της αδερφής της-Η Δικαίωση της Δημοτικής Αρχής Αλίμου

Του Άρη Σπίνου
Με αφορμή τις καταγγελίες για το Cine Άλιμος, ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, είχε αναφερθεί στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 28 Μαρτίου σε στελέχη της αντιπολίτευσης που πολεμούσαν με διάφορους τρόπους όχι μόνο το θερινό σινεμά, αλλά και άλλες δράσεις της δημοτικής αρχής.

Η Βιασύνη...της κορδέλας!!Η Δήμαρχος Αγ.Δημητρίου εγκαινίασε υπόγειο γκαράζ, στο δημοτικό στάδιο που κόστισε πάνω από 2,5 εκατομμύρια ευρώ,για τα απορριματοφόρα του Δήμου,αλλά αυτά παραμένουν παρκαρισμένα πάνω στα πεζοδρόμια

Του Άρη Σπίνου
Εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 25 Ιουλίου (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ), το έργο κατασκευής του υπόγειου χώρου στάθμευσης, που βρίσκεται εντός του Δημοτικού Σταδίου όπου θα στεγαστεί ο μηχανοκίνητος εξοπλισμός του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Όπως ανέφερε το σχετικό δελτίο τύπου του δήμου στις 26 Ιουλίου: