Σε "χρόνο μηδέν" η παρέμβαση Μπακογιάννη για δημοσίευμα του edolio5 σχετικά με τον "αλεξιπτωτιστή"ανάδοχο της Χριστουγεννιάτικης γιορτής στην Τεχνόπολη


Αποτέλεσμα εικόνας για τεχνοπολις χριστουγεννα 2018
Του Άρη Σπίνου

Πριν στεγνώσει το "ψηφιακό μελάνι"του edolio5 για το ρεπορτάζ που αφορούσε την εταιρεία που αναλάμβανε μέχρι σήμερα με απευθείας ανάθεση το έργο του Χριστουγεννιάτικου πάρκου στην τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων,στενότατος συνεργάτης,δημοτικός σύμβουλος,του Κώστα Μπακογιάννη επικοινώνησε μαζί μας ζητώντας όλα τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας για το θέμα αυτό.

O Καμμένος βλέπει ότι θα γίνει Θαμώνας των δικαστηρίων ως κατηγορούμενος και στέλνει με "αγγελιοφόρους"...συγνώμη στον Μητσοτάκη!!

Μετά τον Πολάκη σειρά παίρνει ο Καμμένος
Του Άρη Σπίνου
Μετά τον Παύλο Πολάκη, σειρά για την τακτική Δικαιοσύνη παίρνει και ο άλλοτε συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα, ο Πάνος Καμμένος, καθώς οι δικογραφίες που είχαν αποσταλεί στη Βουλή με το αίτημα της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του επιστράφηκαν από τον Πρόεδρο Κώστα Τασούλα ως είχαν στη Δικαιοσύνη που θα επιληφθεί για τα περαιτέρω.Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν είναι πλέον βουλευτής και έτσι η Βουλή δεν έχει καμία αρμοδιότητα σε ό,τι αφορά τις δικαστικές εκκρεμότητές του.
Ο Πάνος Καμμένος έχει πρόβλημα και το ξέρει, γι’ αυτό και αγωνιεί. Από το περιβάλλον του μαθαίνουμε ότι έχει βάλει λυτούς και δεμένους να πλησιάσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να πάρει άφεση αμαρτιών…Αν και ο πρωθυπουργός δεν θέλει να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι θέλει ρεβανσισμό, με τον Πάνο Καμμένο τα πράγματα είναι διαφορετικά, γιατί εν τη βασιλεία του, είχε πει βαριές κουβέντες που δύσκολα ξεχνιούνται.


Με υπομνήματα απολογήθηκαν Σάλλας και 40 στελέχη της τράπεζας Πειραιώς που υπέγραφαν τα θαλασσοδάνεια !!

Αποτέλεσμα εικόνας για σαλας τραπεζα πειραιωσ
Με υπομνήματα  τα οποία  κατέθεσαν  μέσω των συνηγόρων  τους  έδωσαν εξηγήσεις τα 40 στελέχη της Πειραιώς που είχαν κληθεί από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς  με την ιδιότητα του υπόπτου για το αδίκημα της απιστίας.
Η υπόθεση αφορά τη χορήγηση δανείων χωρίς τις απαραίτητες εξασφαλίσεις,  καθώς  και τη διαρροή κεφαλαίων στο εξωτερικό την περίοδο κατά την οποία βρίσκονταν στην Ελλάδα σε ισχύ τα capital control. Τα ποσά των δανείων που ελέγχονται φέρεται να αγγίζουν τα 400 εκατ. ευρώ, και αυτά που έχουν εξαχθεί τα 127 εκατ. ευρώ. Η αξιόποινη πράξη φέρεται να τελέστηκε την περίοδο 2015-2016.