Ο Γιανουσάκης απαντάει στο edolio5 σχετικά με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα για το Νoor1 και την μη έκδοση στην Ελλάδα του Τούρκου "Εγκεφάλου"


Αποτέλεσμα εικόνας για Γιανουσακης
Του Άρη Σπίνου

Ιδιαίτερη αίσθηση εντός...και εκτός Ελλάδος προκάλεσε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα με τίτλο "Υπόθεση Noor1.Οι πρώην και οι νυν που θέλουν όμηρο τον Μαρινάκη-η έκδοση απο την Τουρκία του εγκεφάλου Σερίφ Ζιντάστι που "αραχνιάζει"-ο αξιωματικός του Λιμενικού που έκανε tour την δικογραφία-το Εφετείο που συνεδριάζει...στα τυφλά"
,που έθετε μια σειρά από ερωτήματα και απορίες για την πολύκροτη υπόθεη του Νoor1.Ο Καταδικαθείς σε ισόβια πρωτοδίκως Ε.Γιανουσάκης, παρουσιάζοντας τις δικές του επιμέρους "ενστάσεις"για το δημοσίευμα αυτό έστειλε επιστολή στο edolio5,δια του συνηγόρου του  Γλύκα Ιωάννη. Παραθέτουμε όλη την επιστολή,αφού η Συντακτική μας ομάδα ούτε δικάζει ούτε καταδικάζει.

O εφοπλιστής Κώστας Αγγέλου στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών ΗΠΑ, Ε.Ε. και Ελλάδος.

Έλληνας εφοπλιστής ελέγχεται για το σπάσιμο του εμπάργκο σε Ιράν-Συρία
Του Άρη Σπίνου
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, ο εφοπλιστής Κώστας Αγγέλου και πρόεδρος των ναυτιλιακών εταιρειών Benelux Overseas Inc και Benelux Overseas DMCC με γραφεία στη Γλυφάδα και στο Ντουμπάι βρίσκεται στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών των ΗΠΑ και της Ελλάδος.

Ο επιχειρηματίας του North Live Stage,Νίκος Σπυρίδωνας,αδερφός του πρώην δημάρχου Πόρου, που "χρεώθηκε"τις γροθιές των μπράβων στον Αδαμαντίδη μιλάει για πρώτη φορά και τα ξεκαθαρίζει όλα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Νικος Σπυριδωνας Î‘Î´Î±Î¼Î±Î½Ï„Î¹Î´Î·Ï‚Ο επιχειρηματίας του North Live Stage (πρώην Εμπατή) περιγράφει καρέ-καρέ, σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί, το πώς ο Θέμης τον άφησε – όπως υποστηρίζει – στα κρύα του λουτρού για δεύτερη φορά, καταγγέλλοντας μάλιστα πως, ενώ είχε συμφωνήσει μαζί του, ο Αδαμαντίδης ετοιμαζόταν να εμφανιστεί σε άλλο μαγαζί, όπως έκανε και λίγους μήνες νωρίτερα όταν, λίγο πριν την πρεμιέρα, έδωσε τα χέρια αλλού! Την πλευρά του τραγουδιστή την έχουμε ακούσει. Αυτή, λοιπόν, είναι η αλήθεια του Νίκου Σπυρίδωνα-Προκαλεί εντύπωση, πάντως, πώς μετά το πρώτο «άδειασμα» που όπως είχατε υποστηρίξει σας έκανε, του δώσατε και δεύτερη ευκαιρία. Πως προέκυψε αυτό;Μετά από καιρό μας έφερε σε επαφή ένας φίλος δικός του, τον οποίο τον έχει συνέχεια μαζί του. Μου ήρθε γύρω-γύρω.

Βουνό οι πειθαρχικές αναφορές κατά γυναικών δικαστών.Νέος πρόεδρος της Επιθεώρησης του Αρείου Πάγου ανέλαβε ο αντιπρόεδρος ΑΠ κ. Λέκκας.


Αποτέλεσμα εικόνας για άρειος πάγος
Του Άρη Σπίνου

Δουλειές με... φούντες, για την Επιθεώρηση του Αρείου Πάγου, με πειθαρχικά δικαστών και εισαγγελέων.
Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης υπάρχουν σκέψεις, να ανασυρθούν από το αρχείο υποθέσεις με πειθαρχικά κατά εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών, για τους οποίους υπήρξαν καταγγελίες ότι, κατά το χειρισμό υποθέσεων, που απασχόλησαν και την κοινή γνώμη, παρέβησαν το καθήκον τους, επιδεικνύοντας ανάρμοστη συμπεριφορά.
Φυσικά, για να γίνει κάτι τέτοιο, εφόσον έχουν αρχειοθετηθεί οι υποθέσεις αυτές και η αρχειοθέτηση έχει εγκριθεί από τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ), απαιτούνται νεότερα στοιχεία, ή νέες καταγγελίες κλπ.