Η εκκωφαντική σιωπή όλων των κομμάτων και των Μ.Μ.Ε. για τους καταζητούμενους Πέτρο Κυριακίδη και το ζεύγος Σκούρα-Η Ε.Υ.Π. "μπλόκαρε" το τηλέφωνο του γιου Μιχάλη και τους εντόπισε πριν 4 χρόνια...αλλά περιμένει στο ακουστικό της-το κανάλι του Βελόπουλου και η "φροντίδα" με ήχο και εικόνα


Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριακιδης Σκουρα ελενη
Του Άρη Σπίνου

Από την πρώτη μέρα που έσκασε το σκάνδαλο Λαυρεντιάδη, η εξαφάνιση του Πέτρου Κυριακίδη,του μεγαλύτερου γιου του, Γιώργου και της "διαβολικής" δικηγόρου Ελένης Σκούρας με τον σύζυγο της,πήρε σάρκα και οστά.Τότε γράφτηκαν πολλά για τον τρόπο εξαφάνισης τους.Σενάρια επιστημονικής φαντασίας και άλλα τόσα που έβγαιναν από το μυαλό του κάθε"ερευνητή"Το edolio5  μίλησε με τον άνθρωπο,συνταξιούχο σήμερα,πρώην πράκτορα της Ε.Υ.Π που χειρίστηκε...τον εντοπισμό τους!!

Ένα ρουσφέτι του Βαρδινογιάννη.Για επικεφαλής στον ΕΟΤ οδεύει η Αντζελα Γκερέκου!!

Για επικεφαλής στον ΕΟΤ οδεύει η Αντζελα ΓκερέκουΤου Άρη Σπίνου
Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5, η Άντζελα Γκερέκου πρώην υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου το 2009 και υφυπουργός πολιτισμού και Αθλητισμού στην κυβέρνηση Σαμαρά αναλαμβάνει τα ηνία του ΕΟΤ. Το όνομα της κυρίας Γκερέκου ακούγεται για τη θέση του επικεφαλής του ΕΟΤ, μετά τη χθεσινή παραίτηση με αιχμές του Χαράλαμπου Καριμάλη.

Σκάνδαλο Novartis: Απορρίφθηκε το αίτημα του Ι. Αγγελή για εξαίρεση του Δ. Δασούλα από την ποινική έρευνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Eisaggeleas aggelisΟ Άρειος Πάγος απέρριψε ως απαράδεκτες τις αιτήσεις εξαίρεσης που είχε καταθέσει ο αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Ιωάννης Αγγελής κατά του συναδέλφου του Δημήτρη Δασούλα και της τέως εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου.Ωστόσο, ήδη η έρευνα που αφορά τις καταγγελίες του Ιωάννη Αγγελή σχετικά με μεθοδεύσεις που έγιναν στην υπόθεση της Novartis από την περασμένη εβδομάδα έχει περάσει στα χέρια των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή  και Λάμπρο Σοφουλάκη.

Εξιχνιάστηκε μετά από πέντε χρόνια η δολοφονία 31χρονου στο κέντρο της Αθήνας

Εξιχνιάστηκε, μετά από πέντε χρόνια, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 31χρονου Βούλγαρου, που διαπράχθηκε στις 9 Ιουνίου 2014 στην Αθήνα. Δράστες είναι τρεις ομοεθνείς του, δύο άνδρες και μια γυναίκα.Το θύμα είχε βρεθεί νεκρό στις 11 Ιουνίου 2014, σε υπόγειο εγκαταλελειμμένου κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας.