Υπόθεση Noor1.Οι πρώην και οι νυν που θέλουν όμηρο τον Μαρινάκη-η έκδοση απο την Τουρκία του εγκεφάλου Σερίφ Ζιντάστι που "αραχνιάζει"-ο αξιωματικός του Λιμενικού που έκανε tour την δικογραφία-το Εφετείο που συνεδριάζει...στα τυφλά

Ολη η αλήθεια για το «Noor 1» – Πώς καταρρίπτονται πέντε σενάρια κατασκευής ενόχων | tovima.gr
Του Άρη Σπίνου 

Η σύλληψη από τον Απρίλιο του 2018  στην Κωνσταντινούπολη του 44χρονου τούρκου μεγαλεμπόρου ναρκωτικών Σερίφ Ζιντάστι – προς υλοποίηση και εντάλματος σύλληψης των ελληνικών αρχών – φαίνεται να αποτελεί την πλέον σημαντική εξέλιξη  
γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της μεταφοράς 2,1 τόνων ηρωίνης,που ανάλογα με την όρεξη του Ισοβίτη Γιαννουσάκη οι τόνοι πολλαπλασιάζονται(!!)   με το πλοίο «Noor 1» που εντοπίστηκε τον Ιούνιο του 2014 στην Ελευσίνα.

Με ποινές χάδι και όλους τους καταδικασθέντες ελεύθερους μέχρι το Εφετείο έκλεισε η πρώτη δίκη στην υπόθεση των...υπερκοστολογημένων ορθοπεδικών υλικών της Johnson & Johnson.



Του Άρη Σπίνου

Με ποινές που ξεκινούν από τρία έτη φυλάκισης και φθάνουν έως και τα εννιά χρόνια κάθειρξης, στους 13 κατηγορούμενους για την υπόθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy, έκλεισε σήμερα η πρώτη δίκη για την υπόθεση.Το δικαστήριο, μετά τη χθεσινή απόφαση του επί της ενοχής 13 από τους 22 κατηγορούμενους στην υπόθεση των...υπερκοστολογημένων ορθοπεδικών υλικών της βρετανικής εταιρίας, θυγατρικής της αμερικανικής Johnson & Johnson, σήμερα, ανακοίνωσε τις ποινές για κάθε κατηγορούμενο.

Νέα εγκληματική οργάνωση με κρατικούς αξιωματούχους-δικηγόρους-αστυνομικούς στο κύκλωμα έκδοσης πλαστών πιστοποιητικών σε φυλακισμένους. Ποινική δίωξη σε 27 άτομα


Δικογραφία σε βάρος 27 συνολικά ατόμων, ορισμένοι από τους οποίους δικηγόροι, ψυχίατροι αλλά και κρατικοί αξιωματούχοι σχημάτισε –όπως αποκαλύπτει «το Βήμα» – η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για συμμετοχή σε κύκλωμα παραγωγής πλαστών ιατρικών πιστοποιητικών για αποφυλακίσεις ή ευνοϊκή μεταχείριση κρατουμένων.
Στο σχετικό έγγραφο που συνέταξε στις 19 ιουνίου 2019 η αντιεισαγγελέας Εφετών κ. Ελένη Ζαφειριάδου προσδιορίζονται οι ευθύνες των κατηγορουμένων που φέρεται να συμμετέχουν σε εγκληματική οργανωση.
Πρόκειται για μια έρευνα που είχε ξεκινήσει την Ανοιξη του 2018 από την Υποδιευθυνση Ασφαλείας Αθηνών ύστερα από εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών κι επεκτάθηκε από την έρευνα των δικαστικών αρχών.

Το μοιραίο λάθος Μητσοτάκη δεν θα έχει επιστροφή-η φημολογούμενη "άκαπνη" ηγεσία της ΕΥΠ-τα ξεδοντιασμένα επιχειρησιακά δίκτυα σε Ελλάδα και Τουρκία- το άδειο γραφείο Ρουμπάτη και η καταδίκη του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ πράκτορα αρχισυνδικαλιστή Θ.Σ με 9 χρόνια κάθειρξη που λύνει και δένει


Αποτέλεσμα εικόνας για ευπ μητσοτακης
Του Άρη Σπίνου

Λένε πως μία χώρα δεν μπορεί να υπάρξει εάν δεν έχει πρόσβαση σε εκείνες τις ειδικές έγκαιρες και έγκυρες πληροφορίες που την αφορούν και οι οποίες συνδέονται άμεσα με την ασφάλειά της σε σχέση με τους σχεδιασμούς τρίτων. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αλήθεια από αυτήν.Τι γίνεται, όμως, στο τομέα αυτό ειδικά τα τελευταία χρόνια των μνημονίων, με βάση τα οποία έχει παραχωρηθεί ένα τεράστιο μέρος της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας σε συμφέροντα και σχεδιασμούς άλλων χωρών;
Σε ποια θέση και πόσο ασφαλής βρίσκεται η Ελλάδα μετά από σειρά κυβερνήσεων (ιδιαίτερα του Γεωργίου Παπανδρέου και του Αλέξη Τσίπρα), οι οποίες είτε αποδόμησαν το στελεχιακό προσωπικό της ΕΥΠ (Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών) είτε αποδυνάμωσαν την λειτουργία και απομείωσαν την αποτελεσματικότητα της πλέον ευαίσθητης και λίαν χρηστικής για την ύπαρξη της χώρας κρατικής υπηρεσίας;

Ο Καναλάρχης Κυριακού είναι ο νέος επίτιμος πρόξενος της Σιγκαπούρης στην Ελλάδα.

Του Άρη Σπίνου
Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης διόρισε τον κ. Θεόδωρο Μ. Κυριακού ως Επίτιμο Γενικό Πρόξενο της Σιγκαπούρης στην Αθήνα, με δικαιοδοσία σε όλη την Ελληνική Επικράτεια της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Ο Επίτιμος Πρόξενος θα υποστηρίξει το έργο του μη εγκατεστημένου Πρέσβη της Σιγκαπούρης στην Ελλάδα, κ. Koh Yong Guan. Ο εν λόγω διορισμός θα ενισχύσει περαιτέρω τους δεσμούς της Σιγκαπούρης με την Ελλάδα.Ο κ. Κυριακού, 45 ετών, είναι ο πρόεδρος του K Group, του Ομίλου εταιρειών που ανήκει στην οικογένεια Κυριακού, η οποία περιλαμβάνει την παγκόσμια ναυτιλιακή εταιρεία Athenian Holdings και το διεθνή οργανισμό μέσων και ψυχαγωγίας, Antenna Group. Ο κ. Κυριακού είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας Raine Holdings, το οποίο διαχειρίζεται τις Raine Partners και Raine Venture Partners, τα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια που επικεντρώνονται στην ψυχαγωγία, τα ψηφιακά μέσα και τον αθλητισμό, όπου ο Όμιλος Antenna είναι βασικός επενδυτής.

15.000 ευρώ την ημέρα στοιχίζει ο ανύπαρκτος σε ακροαματικότητα "Αθήνα 9,84"στους Αθηναίους

Ο «Αθήνα 9,84» και η λειτουργία του είναι ένα από τα ζητήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο νέος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Μετά τη δεύτερη αναμόρφωση του προϋπολογισμού της δημοτικής επιχείρησης ραδιοφωνίας, το σύνολο των εξόδων για το 2019 θα ανέλθει στα 4.293.000 ευρώ, με την επιχορήγηση από τον Δήμο Αθηναίων, και συνεπώς τους δημότες, να ανέρχεται σε 3.955.000 ευρώ και τα έσοδα από επιχειρηματική δραστηριότητα σε μόλις 318.900 ευρώ.

Τα φαγοπότι της Τρελής!!Συμφωνίες 122,5 εκ.ευρώ για Αθλητικά δικαιώματα έκανε η ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΑΝ.ΕΛικη ΕΡΤ για το διάστημα 2017-2020

Αποτέλεσμα εικόνας για ερτ
Του Άρη Σπίνου
Στα 74 εκατ. ευρώ ανέρχεται –ως σήμερα, 2019– το κόστος των αθλητικών συμφωνιών της ΕΡΤ μέχρι και το 2022, όπως δείχνει η μελέτη της Grant Thornton που ζητήθηκε για λογαριασμό της κρατικής ραδιοτηλεόρασης από τη σημερινή διοίκηση, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Ήδη για το 2017 έχουν πληρωθεί 20,5 εκατ. ευρώ, ενώ το 2018, στο β’ εξάμηνο του οποίου ξεκίνησε η (προ) συμφωνία μετάδοσης των αγώνων επτά ομάδων της Super League, έχουν καταβληθεί σύμφωνα με εκτιμήσεις 28 εκατ. ευρώ.

Ένας φάκελος για τον Εισαγγελέα!! Τερατουργήματα παρανομιών στην παραλία στον όρμο Ζώσκα στην Βουλιαγμένη.Ο Δήμαρχος κοιτάει τον ουρανό με τα πουλιά.


Η πραγματικά πανέμορφη πολύ μικρή παραλία στον όρμο Ζώσκα στη Βουλιαγμένη με το μικρό Δημοτικό αναψυκτήριο, που την επισκέπτονταν κάθε καλοκαίρι πολίτες που την ξεχώριζαν για την απαράμιλλη φυσική ομορφιά της μεταμορφώθηκε σταδιακά σε οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες (οι ακριβότερες της Αττικής).Ο αναγκαίος εκσυγχρονισμός του Δημοτικού αναψυκτηρίου και τα υπέρογκα χρέη των παλαιών μισθωτών ήταν η αρχή. Σταδιακά και με την αμέριστη στήριξη της δημοτικής αρχής η μικρή παραλία, χωρίς καμιά έγκριση και εκτός των προβλέψεων του Π.Δ. φεκ 254/2004 προστασίας των ακτών του Σαρωνικού, με εκβραχισμό – εκρίζωση δέντρων – διαμόρφωση πρανών και απόρριψη κακής ποιότητας άμμου. αλλοιώθηκε υπέρμετρα.

Άρχισε η δίκη με κατηγορουμένους τρεις αλλοδαπούς που πέταξαν στον γκρεμό στον λόφο του Φιλοπάππου τον 25χρονο Νίκο Μουστάκα συγκλονιστική δίκη

Έγκλημα Φιλοπάππου: Άρχισε η συγκλονιστική δίκη«Τον έσπρωχναν και τον τράβαγαν προς την άκρη του γκρεμού. Τον είχα με την πλάτη στον γκρεμό. Σταμάτησαν για πέντε δευτερόλεπτα… Όταν ξανακοίταξα είδα το Νίκο να πέφτει στο κενό».Με συγκλονιστικές καταθέσεις των γονιών και της φίλης του 25χρονου Νικόλαου Μουστάκα ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη για την υπόθεση που πριν ένα χρόνο, τον δεκαπενταύγουστο του 2018, πάγωσε την κοινή γνώμη.Ο 25χρονος είχε βρει φρικτό θάνατο όταν τρεις αλλοδαποί, δύο Πακιστανοί και ένας Ιρανός, που πήγαν στον λόφο με σκοπό να ληστέψουν το θύμα και την φίλη του, έσπρωξαν τον Μουστάκα στον γκρεμό.

Συνέλαβαν στην Βουλγαρία τον αδερφό του Βούλγαρου Δολοφόνου του Γιάννη Μακρή.

Πλησιάζουν τον δολοφόνο του Γιάννη Μακρή
Του Άρη Σπίνου
Στη σύλληψη του αδελφού του δράστη που πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής πριν από μήνες τον επιχειρηματία Γιάννη Μακρή προχώρησε η αστυνομία στη Βουλγαρία.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδελφός του δολοφόνου κρατείται από τις Αρχές της γείτονος χώρας από τα ξημερώματα της Τρίτης.Ο ίδιος, αναφέρουν αστυνομικές πηγές, επιχείρησε να επιστρέψει στη Βουλγαρία, ωστόσο έγινε αντιληπτός από τις Αρχές στα σύνορα και άμεσα συνελήφθη.