Αρχαία-όπλα-νομίσματα και ότι άλλο φανταστείτε.Ο "υπερπράκτορας" Τσούκαλης που όλα τα βρίσκει...αλλά πάντα στην Ήπειρο.!!Οι απορίες είναι εύλογες.

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσουκαλης Γιωργος
Του Άρη Σπίνου
Διαβάζουμε και ξαναδιαβάζουμε,με δελτία τύπου που ο ίδιος ο Γιώργος Τσούκαλης φροντίζει να στέλνει στα ΜΜΕ για τις συχνές,έως πολύ,ανακαλύψεις που κάνει για κρυμμένα αρχαία,οπλοστάσια,ολόκληρους θυσαυρούς...πάντα με ένα ανώνυμο τηλεφώνημα των πληροφοριοδοτών του!!Τελευταίο e-mail που εστάλη από τον ίδιο αφορούσε την ανακάλυψη ιστορικού οπλοστασίου στην μέση του Δρόμου της Εθνικής Οδού!!

Με το ένα πόδι εκτός φυλακής ο Κορκονέας.Καταδικάστηκε σε 13 χρόνια.Έχει ήδη εκτίσει τα 10!!

Με το ένα πόδι εκτός φυλακής ο Κορκονέας Με το ένα πόδι εκτός φυλακής βρίσκεται ο Επαμεινώνδας Κορκονέας παρά το γεγονός ότι κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με άμεσο δόλο.Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας τον έκρινε ομόφωνα ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση, με άμεσο δόλο, αναγνωρίζοντας του το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Διαβάστε τα ονόματα.Ποιοί έχουν "κλειδώσει"για την θέση του διοικητή και των υποδιοικητών της Ε.Υ.Π.


Ανακοινώνεται τις επόμενες ημέρες η νέα διοίκηση της ΕΥΠ που θα βρίσκεται πλέον υπό τον έλεγχο του γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές στην δομή και τις στοχεύσεις της προκειμένου να προσαρμοσθεί στα σύγχρονα ευρωπαϊκά δεδομένα. Σύμφωνα με πληροφορίες φαβορί για την θέση του διοικητή της ΕΥΠ παραμένει ο κ. Παναγιώτης Κοντολέων –σχετική αποκάλυψη του «Βήματος» προ τριών εβδομάδων– παρότι υπήρξαν αναφορές για «δικαστική εκκρεμότητα» του.

Αποκάλυψη από τα "Παραπολιτικά":Οι εκτυπώσεις "Ίριδα" και το πρακτορείο "Ευρώπη" διεκδικούν 290.000 ευρώ από τον Κ. Βαξεβάνη


Αποτέλεσμα εικόνας για βαξεβάνης documentoΣοβαρά ερωτήματα για τον τρόπο και κυρίως για το κόστος με τον οποίο εκδιδόταν η εφημερίδα «Documentο» τα τελευταία χρόνια εγείρουν οι αποκαλύψεις ότι η εκτυπωτική εταιρεία Ίριδα έχει στραφεί νομικά κατά της εταιρείας του K. Βαξεβάνη, διεκδικώντας ανεξόφλητες οφειλές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.
Αν οι ισχυρισμοί αληθεύουν, τότε αυτό σημαίνει ότι η εφημερίδα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είχε βρει τον τρόπο να τυπώνεται χωρίς κόστος. Το ερώτημα είναι γιατί; Υπήρξε κάποια παρέμβαση ή άνθρωποι που έκαναν τα στραβά μάτια, την ίδια περίοδο μάλιστα που προχωρούσε σε καταγγελίες στην -ελεγχόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ- Επιτροπή Ανταγωνισμού για παράβαση των κανόνων ανταγωνισμού στην αγορά των ΜΜΕ;

Άμεσα εκτελεστή η απόφαση ύστερα από δικαίωση του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή στον Α.Π. Η Γιάννα Παπαδάκου πρέπει να πληρώσει 116.290,86 λίρες Αγγλίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μιωνης παπαδακου
Του Άρη Σπίνου
Ο Άρειος Πάγος με την απόφαση-σταθμό (579/2019), η οποία αφορά την εκτελεστότητα αποφάσεων ευρωπαϊκών δικαστηρίων στην Ελλάδα, δικαίωσε τον ελληνοισραηλινό επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή και κήρυξε αμετάκλητα εκτελεστή στην Ελλάδα την από 22.07.2014 Διαταγή του Αγγλικού δικαστηρίου σε βάρος της Γιάννας Παπαδάκου.

Πέθανε ο πρώην γ.γ. του υπ. Δημόσιας Τάξης Γρηγόρης Τασούλας, σε ηλικία 43 ετών

Πέθανε ο πρώην γ.γ. του Ï…Ï€. Δημόσιας Τάξης Γρηγόρης Τασούλας, σε ηλικία 43 ετώνΤην τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 43 ετών ο Γρηγόρης Τασούλας, πρώην γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξεως του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.Ο Γρηγόρης Τασούλας έδινε τα τελευταία τρία χρόνια μάχη με τον καρκίνο, αλλά δεν τα κατάφερε και σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή.Ο Γρηγόρης Τασούλας γεννήθηκε το 1976 στην Κάτω Τιθορέα του Ν. Φθιώτιδας. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου και εργαζόταν ως Πολιτικός Μηχανικός.