4 χρόνια Δίκη Χρυσής Αυγής- Το edolio5 κάθε μέρα ήταν εκεί-Τα τραγικά λάθη και οι αντιφάσεις των απολογιών-Η άγνοια των κατηγορουμένων για το τι έχει λεχθεί σε βάρος τους.-Η ανύπαρκτη νομική τους υπεράσπιση και η ολοκληρωτική περιφρόνησή τους από τον "Πατριώτη της κονόμας"-Την Άνοιξη του 2020 η απόφαση.

Αποτέλεσμα εικόνας για δικη χρυσης αυγης
Του Άρη Σπίνου
Με την ολοκλήρωση την Παρασκευή των απολογιών των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έριξε «αυλαία» για το καλοκαίρι η δίκη της Χρυσής Αυγής.Στους περίπου δύο μήνες που κράτησαν αυτές αναβίωσαν τα όσα εκτυλίχθηκαν τη μοιραία για τον 24χρονο μουσικό νύχτα της 17ης Σεπτεμβρίου. Όχι όμως από τα όσα είπαν οι κατηγορούμενοι αλλά μέσα από τις ερωτήσεις της προέδρου της έδρας Μαρίας Λεπενιώτη η οποία  όπως προβλέπεται σηκώνει το βάρος  της εξέτασής τους και κατά γενική ομολογία έχει διατηρήσει άψογη  την ακροαματική διαδικασία.

Δεν είναι ανέκδοτο!!Η παράταξη του Γαλάζιου υποψηφίου που υπέστη εκλογικό διασυρμό στον Άλιμο από το 68,2% που ψήφισε Κονδύλη ζητά ακύρωση των εκλογών.Τι πίνει ρε παιδιά;

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Βαγγέλη Τσαμήτα, ζητά να ακυρωθούν οι εκλογές στον Άλιμο και να ξαναγίνουν, χωρίς τη συμμετοχή του συνδυασμού «Αγαπώ τον Άλιμο», του Ανδρέα Κονδύλη που πήρε 68,20%.
Πρόκειται για τον Δημήτριο Μαντικό, ο οποίος πήρε στις εκλογές 44 ψήφους. Ο κ.Μαντίκος ισχυρίζεται ότι υπάρχουν «κωλύματα εκλογιμότητας» για δυο υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Ανδρέα Κονδύλη.
«Θα αποδείξουμε ότι οι ισχυρισμοί και τα «επιχειρήματά» εναντίον μας δεν έχουν κανένα ίχνος βασιμότητας και σοβαρότητας»  αναφέρει στην ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Αλίμου
Η ανακοίνωση του Ανδρέα Κονδύλη:

Στον πρώην παράγοντα της Παναχαϊκής Δρόσο ανήκει το αυτοκίνητο που κάηκε στη Γλυφάδα."Έχω προηγούμενα με έναν ψευτό- κατασκευαστή και την συμμορία του"

Παρανάλωμα του πυρός έγινε το αυτοκίνητο του πρώην παράγοντα της Παναχαϊκής Δημήτρη Δρόσου τα ξημερώματα της Παρασκευής. Το περιστατικό έξω από  το σπίτι του, στην οδό Ίωνος Δραγούμη, στη Γλυφάδα" Ήταν κακή βραδιά για μένα και την οικογένεια μου .Στις 2 τα ξημερώματα το αμάξι μου τυλίχτηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς ενώ ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι μου .Μετά το αρχικό σοκ ,και αφού βεβαιώθηκα ότι είναι ασφαλή όλη η οικογένεια μου ,και με ενημέρωσαν για τα εύρηματα και προχώρησα στις κινήσεις που έπρεπε στις αρμόδιες αρχές .

Αμοιβή έως 5.000.000$ από τις ΗΠΑ για να βρεθούν οι 5 κληρικοί στη Συρία

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού ΤουρισμούΑμοιβή που μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 5 εκατ. δολάρια δίνουν οι ΗΠΑ σε όσους έχουν πληροφορίες σχετικά με την τύχη πέντε απαχθέντων χριστιανών κληρικών στη Συρία.Στις 9 Φεβρουαρίου 2013, ο ιερέας της ελληνορθόδοξης Εκκλησίας Maher Mahfouz και ο Αρμένιος καθολικός ιερέας Michael Kayyal ήταν σε δημόσιο λεωφορείο που πήγαινε σε μοναστήρι στο Καφρούν της Συρίας. Περίπου 30 χιλιόμετρα έξω από το Χαλέπι, οι ύποπτοι εξτρεμιστές του ISIS σταμάτησαν το όχημα, έλεγξαν τα έγγραφα των επιβατών και έπειτα αφαιρέθηκαν τους δύο ιερείς από το λεωφορείο.