Λίγο πριν τον βιολογικό του Θάνατο με Συνοδική απόφαση του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων απεκατέστησαν τον Ειρηναίο και ήραν τη καθαίρεσή του και έρχεται την Αθήνα

eirinaios ierosoluma
Ειδικού Συνεργάτη 

Στην αποκατάσταση του πρ. Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Ειρηναίου, προέβη σήμερα η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.Σύμφωνα με πληροφορίες η Ιερά Σύνοδος υπό την προεδρία του Πατριάρχη Θεοφίλου, ήρε την καθαίρεση του κ.Ειρηναίου και απεκατέστησε Αυτόν εις την Αρχιερωσύνη ως Πατριάρχη πρώην Ιεροσολύμων.Η απόφαση αυτή έρχεται λίγες ώρες αφότου  ο πρ. Πατριάρχης Ειρηναίος με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό μιλά για την κατάστασή του.

Κάνει το "παγόνι" ο Πατούλης για το κτήριο-σκάνδαλο που αγόρασε η Δούρου, με μια ανακοίνωση Πόντιου Πιλάτου.Ας τολμούσε να τα βάλει με τον Συγγελίδη!!


Αποτέλεσμα εικόνας για Δουρου Πατουλης
Του Άρη Σπίνου

Επισημαίνοντας ότι αναλαμβάνει τη διοίκηση της Περιφέρειας την 1η Σεπτεμβρίου, απάντησε ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, στη σχετική επιστολή της νυν περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, με την οποία τον κάλεσε να πάρει θέση σχετικά με το ζήτημα της αγοράς νέου κτηρίου για την μετεγκατάσταση των υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Μια Βόμβα για τον εισαγγελέα:Η ομοσπονδία των εργαζομένων στην ΕΤΑΔ καταγγέλλουν ότι ο Παπαγγελόπουλος παρενέβη υπέρ του ξενοδόχου Μαντωνανάκη για να γλιτώσει πρόστιμα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για μαντωνανακης
Του Άρη Σπίνου

Την παρέμβαση του υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να βρεθεί μια λύση στο πολύχρονο ζήτημα της διαμάχης μεταξύ της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου και της Αττικός Ήλιος, του ομίλου Μαντωνανάκη για τις εκτάσεις στη Χερσόνησο του Λαγονησίου, ζητά η Ομοσπονδία Εργαζομένων της ΕΤΑΔ (ΟΕΕ ΕΤΑΔ).

Δεκάδες πλαστά πτυχία Αγγλικών στη Λέσβο

Αποτέλεσμα εικόνας για πτυχιο αγγλικωνΥπόθεση «παραγωγής» πλαστών πτυχίων αγγλικών, που διαπιστώθηκαν κατά δεκάδες στη Μυτιλήνη, απασχολεί τις τοπικές αρχές. Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν το ΑΣΕΠ, σε
δειγματοληψία που πραγματοποίησε, διαπίστωσε πλαστό πιστοποιητικό αγγλικής γλώσσας που είχε υποβάλει υποψήφιος για προκήρυξη. 
Παράλληλα, βρέθηκαν άλλα δύο πλαστά πιστοποιητικά σε δημόσιες υπηρεσίες της Λέσβου. Και τα τρία μη γνήσια πιστοποιητικά αφορούν εξεταζομένους από πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο, σε υπολογιστές και ξένες γλώσσες.

Αποφυλακίστηκαν οι αδελφοί Τσάκαλου που είχαν δηλώσει περήφανα μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς»

Αποφυλακίστηκαν οι αδελφοί Τσάκαλου που είχαν δηλώσει περήφανα μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς»Ελεύθεροι έπειτα από περισσότερα από οκτώ χρόνια εγκλεισμού είναι από χθες το απόγευμα τα αδέλφια Χρήστος και Γεράσιμος Τσάκαλος, βασικά στελέχη και οι δύο της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς». Σε καθέναν από αυτούς είχαν επιβληθεί ποινές πολυετούς κάθειρξης και αποφυλακίστηκαν έχοντας εκτίσει το ένα τρίτο της ποινής τους, κάνοντας χρήση των διατάξεων της ισχύουσας νομοθεσίας.Ο Γεράσιμος Τσάκαλος συνελήφθη την 1η Νοεμβρίου 2010, σε ηλικία 24 ετών.