Η συνεδρίαση της"ανύπαρκτης" κεντρικής επιτροπής της Χρυσή Αυγής-Η Ομιλία του "πατριώτη της Κονόμας" σε..43 μέλη των Κ.Α.Π.Η με απόντες ΟΛΟΥΣ τους πρώην βουλευτές και φυσικά τον...Κασιδιάρη που έχει "εξαφανιστει".

Πολιτική εκδήλωση: “Η Χρυσή Αυγή μετά τις εκλογές”
Του Άρη Σπίνου

Το Σάββατο 20 Ιουλίου, στην αίθουσα της Τ. Ο Αθηνών, πραγματοποιήθηκε μία πολιτική εκδήλωση, στην οποία παρευρέθησαν... 43 άτομα μέλη και φίλοι της Χρυσής Αυγής.Η εκδήλωση διαφημιζόνταν επί μια εβδομάδα από την κεντρική ιστοσελίδα της Χ.Α. ως κεντρική ομιλία όπου θα μιλούσαν Μιχαλολιάκος και Παναγιώταρος.Η Θλιβερή εικόνα της αίθουσας ήταν άνευ προηγουμένου.

Πυροβόλησαν άνδρα στο Περιστέρι.Τον γάζωσαν με 3 σφαίρες μέσα στην καφετέρια του Ηθοποιού Παπαγιάννη

papagianis-cafeΆγνωστος πλησίασε νεαρό άντρα και τον πυροβόλησε με τρεις σφαίρες με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.Άγριο έγκλημα σημειώθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη, στο Περιστέρι.Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως αναφέρει ο συνάδελφος Φρίξος Δρακοντίδης, δύο δράστες που επέβαιναν σε μία μηχανή, έφτασαν έξω από την καφετέρια, η οποία ανήκει στον γνωστό ηθοποιό και βρίσκεται στην οδό Περικλέους.

Άρχισαν τα όργανα για τον Mr ΑΝ.ΕΛ.Στη δικαιοσύνη επέστρεψαν τρεις δικογραφίες για τον Καμμένο

Του Άρη Σπίνου
Στην τακτική δικαιοσύνη επέστρεψαν τρεις δικογραφίες κατά του πρώην υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου καθώς ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν έχει πλέον την βουλευτική ιδιότητα και άρα δεν συντρέχουν λόγοι για άρση της ασυλίας του.

Η κόρη της "Σιδηράς Κυρίας" Σάκης Κυπραίου, Ελίνα υποδιευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Βουλή


Αποτέλεσμα εικόνας για ελινα κυπραιου
Του Άρη Σπίνου

Με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, υποδιευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Βουλή, αναλαμβάνει η Ελίνα Κυπραίου, η οποία μέχρι πρότινος ήταν επικαεφαλής του γραφείου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο Κοινοβούλιο.

Η «κατάρα των παιχνιδάδων»!!"Ζαχαριάς"και JUMBO μοιράζουν χαρά σε χιλιάδες παιδιά με τα παιχνίδια τους αλλά έθαψαν τα δικά τους.

Βακάκης-Ζαχαριάς: Το τραγικό παιχνίδι της μοίραςΤο χθεσινό δυστύχημα με θύμα τον νεαρό υιό του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς» ξύπνησε τραγικές μνήμες από το τροχαίο που στέρησε πρόωρα τη ζωή του γιου ενός άλλου επιτυχημένου επιχειρηματία στον χώρο, του ιδιοκτήτη της αλυσίδας Jumbo Απόστολου Βακάκη, Γιώργου.Η «κατάρα των παιχνιδάδων», όπως λέγεται, ξεκίνησε προ 2,5 ετών. Την 26η Φεβρουαρίου του 2017 μία Porsche διέσχιζε με μεγάλη ταχύτητα την Εθνική Οδό.

Έπνιξε τον κολλητό του με τα χέρια γιατί του έκλεψε..την δόση

Διαπληκτίστηκε με τον φίλο του και τον έπνιξε Ανθρωποκτονία με θύμα έναν 37χρονο σημειώθηκε σήμερα στο Περιστέρι.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη όταν ο 37χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, διαπληκτίστηκε έντονα με έναν νεαρό φίλο του μέσα σε διαμέρισμα της περιοχής.