Την Δευτέρα το «μαύρο» στο "E" του Βρυώνη,για μία εβδομάδα.Περίμενε πως θα τον σώσει η Γενηματά που στήριξε προεκλογικά αλλά ακόμα την ψάχνει στο τηλέφωνο.

Αποτέλεσμα εικόνας για επσιλον
Του Άρη Σπίνου
Κανονικά θα εφαρμοστεί το «λουκέτο» μιας εβδομάδας που επέβαλλε το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο στο Epsilon.Θυμίζουμε ότι ο τηλεοπτικός σταθμός του Φίλιππου Βρυώνη που έχει σοβαρές δικαστικές εκκρεμότητες,  τιμωρήθηκε με διακοπή προγράμματος από τις 00.00 της Δευτέρας 22/7 μέχρι τις 24.00 της Κυριακής 28/7, λόγω παράνομης εκπομπής εκτός Αττικής μέσω «συνεργαζόμενων» καναλιών, και με πρόστιμο 300 χιλιάδων ευρώ λόγω απουσίας αυτόνομου προγράμματος και ανάθεσις του σε τρίτους.

COPA COPANA.Ένας φάκελος για τον εισαγγελέα.Οι κρατικές υπηρεσίες είχαν κλείσει το μεγαλύτερο πάρκο νεροτσουλήθρων στην Αττική για δεκάδες παρανομίες αλλά σε μια νύχτα τις "έπνιξαν"στην πισίνα και οι άδειες...δόθηκαν με το τσουβάλι!



Του Άρη Σπίνου

Το Copa Copana ήταν ένα σύγχρονο υδάτινο πάρκο, το οποίο άνοιξε το 2007 στα όρια του δήμου Χαϊδαρίου με τον Σκαραμαγκά. Απείχε μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης και αποτελούσε καλοκαιρινό προορισμό για χιλιάδες Αθηναίους. Κάλυπτε μια έκταση 3.000 τ.μ. και κόστισε 10 εκατομμύρια ευρώ.Όσα ακολούθησαν από την εναρξή του,τα  καταγράφουμε στο edolio5 σε αυτό το reportaz,τα οποία αποτελούν έναν ολοκληρομένο φάκελο για έναν εισαγγελέα.Το edolio5 θα καταθέσει την σχετική αναφορά.