Νέες καταγγελείες Συναδινού "Οι άεργοι θα μείνουν άνεργοι: τα ανίψια του Μιχαλολιάκου ήταν διορισμένα στη Βουλή, η μια κόρη του Παππά στον Φουντούλη, η άλλη στον Επιτήδειο” Ηχητικό

Αποτέλεσμα εικόνας για Συναδινος Χ.Α
Του Άρη Σπίνου
“Ανίψια του Μιχαλολιάκου ήταν επιστημονικοί συνεργάτες στη Βουλή και στην Ευρωβουλή και δεν πατούσαν το πόδι τους ποτέ”, καταγγέλλει για μια ακόμη φορά   ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής.Αρχηγικό και οικογενειακό κόμμα χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή  ο Ελευθέριος Συναδινός. Ο πρώην χρυσαυγίτης ευρωβουλευτής είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” με τον Βασίλη Σκουρή ότι τα όργανα του κόμματος δεν συνεδριάζουν ποτέ και ότι οι αποφάσεις παίρνονται από την οικογένεια Μιχαλολιάκου.«Ανίψια του Μιχαλολιάκου ήταν επιστημονικοί συνεργάτες στη Βουλή και στην Ευρωβουλή και δεν πατούσαν το πόδι τους ποτέ», ανέφερε.

«Στοιχειώνουν» οι πεζογέφυρες σε Άλιμο και Παλαιό Φάληρο.Πέθανε ο εργολάβος.

Του Άρη Σπίνου
Στα μπετά μένουν προς το παρόν, οι δυο πεζογέφυρες, σε Άλιμο και Παλαιό Φάληρο. Το έργο αποτελεί πονοκέφαλο για τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, αφού εκτός από από τις οικονομικές εκκρεμότητες με την εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή, προέκυψε πριν από περίπου μήνες και ο θάνατος του Στάθη Κοκκίνη, ιδρυτή της «ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 2020 Α.Ε.»

Κατέθεσε ο Αγγελής στο ανώτατο συμβούλιο του Α.Π."Περίμενα να φύγει η Δημητρίου για να καταθέσω.Μου την είχε στημένη για άσκηση ποινικής δίωξης"


Αποτέλεσμα εικόνας για Αγγελης α.ΠΕξομολογητικός και χειμμαρώδης ο αντιεισαγγελέας ΑΠ Γιάννης Αγγελής στο συμβούλιο του ανωτάτου δικαστηρίου, όπου πριν απο λίγο συζητήθηκε, κεκλεισμένων των θυρών η αίτηση του, με την οποία έχει ζητήσει  αποχή ή εξαίρεση του αντιεισαγγελέα ΑΠ Δημήτρη Δασούλα, στον οποίον έχει ανατεθεί η διερεύνηση των καταγγελιών του κατά της εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, που απάντησε με δικές της αναφορές εναντίον του.
Ο κ. Αγγελής έχει ζητήσει την αποχώρηση Δασούλα, γιά λόγους μεροληψίας, καθώς συγγενικό του πρόσωπο διορίστηκε απο πρωτοκλασσάτο υπουργό της προηγούμενης κυβέρνησης  σε υπηρεσία συγγενή με το υπουργείο του.

Προωθείται νέα ηγεσία στη Δικαιοσύνη Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 έχουν κλειδώσει για τις θέσεις εισαγγελέα και προέδρου του Α.Π οι Πλιώτας και Αλειφεροπούλου.



Του Άρη Σπίνου
Νέος γύρος «διερευνητικών» έχει ξεκινήσει από τα αρμόδια στελέχη της κυβέρνησης, προκειμένου να βρεθούν τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν τη νέα ηγεσία στη Δικαιοσύνη.Έπειτα από την άρνηση του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου να υπογράψει τα προεδρικά διατάγματα που είχαν συνταχθεί επί ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα ηγεσία, η όλη διαδικασία ξεκινά από την αρχή και δεν αναμένεται να γίνει η επιλογή πριν από τον Αύγουστο.