Ο Ηλιόπουλος απεχώρησε από την Χ.Α καταγγέλοντας την οικογενειοκρατία και αμέσως διόρισε την γυναίκα του με 5,000 ευρώ το μήνα συνεργάτιδα του Λαγού στην Ευρωβουλή !!

Σχετική εικόνα
Του Άρη Σπίνου
Είναι προφανές ότι το μικρόβιο της οικογενειοκρατίας που πότισε ο "Πατριώτης της Κονόμας"τους βουλευτές της Χ.Α το ήπιε  και ο Πάναγιώτης  Ηλιόπουλος που πριν λίγες ώρες με  φανφαρική δήλωση του αποχώρησε από την Χ.Α καταγγέλοντας...την οικογενειοκρατία!Έλα όμως που στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλάνε για σχοινί. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5  ο ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός διόρισε ως συνεργάτιδά του στην Ευρωβουλή τη Μαρία Μαργέτη,σύζυγο του Ο Κολλητός του κολλητού!!Το edolio5 συνδέει άμεσα τον διορισμό αυτόν με την αποχώρηση του Ηλιόπουλου από τη Χρυσή Αυγή και την συμμετοχή του στον “νέο φορέα”, του οποίου εμφανίζεται να ηγείται ο Λαγός.

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!! Εξέπεμπε επί χρόνια χωρίς να πληρώνει ούτε ευρώ στην Digea.Ήρθε η ώρα να πληρώσει.



Του Άρη Σπίνου

Ποσό – μαμούθ θα πρέπει να καταβάλει ο Γιώργος Καρατζαφέρης στη Digea αν χάσει και στο πρωτοδικείο την αγωγή από τον πάροχο ψηφιακού σήματος.Σύμφωνα με τις «Τυπολογίες» στις 10 Οκτωβρίου του 2019, ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, θα συζητηθεί η αγωγή της Digea κατά της City News του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Βόμβες από τον Μίχο!!Ολοκληρώνεται η δίκη για την επίθεση χρυσαυγιτών στο κοινωνικό χώρο «Συνεργείο»Στην απολογία του ο Μίχος "έδειξε"τον Λαγό ως οργανωτή και ισχυρίστηκε ότι ο πρώην δικηγόρος του Ζωγράφος ακολουθούσε ακολουθούσε την γραμμή Μιχαλολιάκου ώστε να ισχυρίζεται ότι δεν ήταν παρόν στα επεισόδια


Αποτέλεσμα εικόνας για Λαγος Μιχος Χ.Α
Του Άρη Σπίνου
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η δίκη ενώπιον για την επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής στον κοινωνικό χώρο «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη τον Ιούλιο του 2013 κατά την διάρκεια μοτοπορείας.Για την βίαιη επίθεση καλούνται να δώσουν εξηγήσεις ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου συνολικά εννέα κατηγορούμενοι μεταξύ των οποίων ο νυν ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός και ο τότε βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος.

Κατέκελεψε το σύμπαν,αποφυλακίστηκε με πλαστά δικαιολογιτικά,έφαγε 21 χρόνια κάθειρξη αλλά ο νέος ποινικός κώδικας στέλνει τον Φλώρο στο σπίτι του

Αποφυλακίζεται ο Αριστείδης Φλώρος
Του Άρη Σπίνου
Έναν χρόνο μετά την αποφυλάκισή του λόγω... αναπηρίας που προκάλεσε σάλο, με αποτέλεσμα την επιστροφή του 15 ημέρες αργότερα στις φυλακές, ο Αριστείδης Φλώρος περνά ελεύθερος πια την πόρτα του σωφρονιστικού καταστήματος. Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων ανέστειλε την ποινή των 21 ετών που εξέτιε για την υπόθεση ENERGA και διέταξε την αποφυλάκισή του με όρους.