Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!Η απαίτηση του ¨πατριώτη της κονόμας" που έβγαλε εκτός εαυτού τον Γιάννη Λαγό:"Να πάρεις συνεργάτες σου στην Ευρωβουλή την πρώην πεθερά και την κόρη του Παππά".


Σχετική εικόνα
Του Άρη Σπίνου

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Γιάννης Λαγός  ανεξαρτητοποιήθηκε από την Χρυσή Αυγή , και κρατάει την έδρα στην Ευρωβουλή .Όπως μάθαμε 
 το φιτίλι που πυροδότησε τον Γιάννη Λαγό,πέρα των υπολοίπων που έχει αποκαλύψει το edolio5 και τον βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο, ήταν η απαίτηση του Μιχαλολιάκου... να προσλάβει ως βοηθούς  την κόρη και την πρώην πεθερά του κουμπάρου του και επί χρόνια ΑΚΑΠΝΟΥ βουλευτή επικρατείας Χρήστου Παππά (Αυτουνού που φωτογραφιζόταν εν ενεργεία βουλευτής ΗΔΗ με το φέσι των μουσουλμανικών ταξιαρχιών των SS Βαλκανίων).

Άρχισαν τα όργανα!Ο Εκδότης των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, Γιάννης Κουρτάκης, προαναγγέλλει αποκαλύψεις που θα συνταράξουν

1
Του Άρη Σπίνου
Με τρία tweets του ο εκδότης των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, Γιάννης Κουρτάκης, προαναγγέλλει αποκαλύψεις για κύκλωμα στην κορυφή της δικαιοσύνης που προσέφερε «προστασία» σε… ανοιχτούς με το Νόμο επιχειρηματίες.Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στα tweet του ο εκδότης των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, στο κύκλωμα συμμετείχαν μεταξύ άλλων πρώην υπουργός, πασίγνωστος δικηγόρος και ένας γνωστός εκδότης.

Από μέρα σε μέρα! Ο Βασίλης Πλιώτας "κλείδωσε"για εισαγγελέας του Α.Π.Είχε προτείνει την παραπομπή Παπακωνσταντίνου στο ειδικό δικαστήριο και την δίωξη Μαντούβαλου για το παραδικαστικό

Σχετική εικόνα
Του Άρη Σπίνου
Με το βλέμμα στραμένο στην επιλογή της νέας ηγεσίας Αρείου Πάγου η Δικαιοσύνη, περιμένει από μέρα σε μέρα, να ανακοινωθούν τα νέα πρόσωπα, που θα επιλέξει η κυβέρνηση, μετά την απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας να μην υπογράψει τα προεδρικά διατάγματα διορισμού, που είχε εκδώσει το υπουργικό συμβούλιο της προηγούμενγς κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.Ο κ. Παυλόπουλος δεν έκανε τελικά το "χατήρι" του κ. Τσίπρα και δεν υπέγραψε τα προεδρικά διατάγματα, για την επιλογή των Αντιπροέδρων ΑΠ Ειρήνης  Καλού και Δήμητρας Κοκοτίνη, για την ηγεσία του Αρείου Πάγου.