"Τρέχουν όλοι" για να είναι κρεμασμένη στα περίπτερα και πάλι η εφημερίδα "ΑΚΡΟΠΟΛΗ" στις 16 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα


Η αναγκαιότητα καταγραφής των νέων πολιτικών δεδομένων μετά τις εκλογές,έθεσε σε εγρήγορση τα αντανακλαστικά ώριμων συνθηκών με συνέπεια να τεθούν οι αναγκαίες και βιώσιμες βάσεις για την επανέκδοση της Ιστορικής Πατριωτικής εφημερίδας "ΑΚΡΟΠΟΛΗ".Μια πανέτοιμη ομάδα 30 δημοσιογράφων που έχουν δείξει δείγματα γραφής και μαχητικής δημοσιογραφίας, μαζί με τον Άρη Σπίνο, δουλεύουν ήδη ώστε να είναι κρεμασμένη στα περίπτερα τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου.

Ο Υπ.Δήμαρχος Καβάλας της Χ.Α καταγγέλει την οικογένεια Μιχαλολιάκου,γαμπρό,κόρη και μάνα και τους στέλνει στον... αγύριστο!!

Σχετική εικόναΜε πολύ βαριές κατηγορίες κατά του ιδίου του Μιχαλολιάκου και επιβεβαιώνοντας πλήρως τα ρεπορτάζ του edolio5 αναδημοσιεύουμε δήλωση αποχώρησης του υποψηφίου δημάρχου Καβάλας της Χρυσής Αυγής, εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής μέχρι σήμερα Δημήτρη Βογιατζή. Ο Βογιατζής, που κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης της Χ.Α πριν λίγους μήνες, αποκαλεί τη Χρυσή Αυγή “συμμορία” και αποκαλύπτει απειλές βίας για σπασμένα κεφάλια από έτερο μάρτυρα υπεράσπισης και στέλεχος της οργάνωσης, τον Άγγελο Ιωάννου!Το κείμενο αποχώρησης, που μας έστειλε ο ίδιος ο Δ. Βογιατζής,στο edolio5 έχει ως εξής (σσ: τηρείται η ορθογραφία του πρωτοτύπου):

Δίωξη στον πρώην Γ.Γ. Ενημέρωσης Λ. Κρέτσο για τα… βοσκοτόπια του Καλογρίτσα

1Δίωξη-σοκ στον Λευτέρη Κρέτσο για τις πλάτες στον… απένταρο καναλάρχη Ιωάννη Καλογρίτσα αποκαλύπτει η εφημερίδα «Μπαμ» της Κυριακής.Η εφημερίδα μάλιστα φέρνει στο φως ολόκληρο το εισαγγελικό πόρισμα, για τον τρόπο που ο πρώην γενικός γραμματέας Ενημέρωσης έκανε τα «στραβά μάτια» στο σκάνδαλο με τον απένταρο «καναλάρχη» και την υπόθεση με τα… βοσκοτόπια. Πρόκειται για ένα πρώτου μεγέθους σκάνδαλο, το οποίο αποδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να ελέγξει και να χειραγωγήσει τα μέσα ενημέρωσης, αλλά και να «στήσει» τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Πλήρης δικαίωση του edolio5!!Με ψυχοφάρμακα αναπνέει ο Μιχαλολιάκος.Δεν τον ανέχτηκε άλλο. "Πυροβόλησε"Εξ επαφής τον "πατριώτη της κονόμας"ο ευρωβουλευτής Λαγός.Έφυγε από την Χρυσή Αυγή μαζί με Γερμενή-Κούζηλο-Ηλιόπουλο και εκατοντάδες στελέχη απο όλη την Ελλάδα

LAGOS
Του Άρη Σπίνου
Ανεξαρτητοποιείται από τον λαϊκό σύνδεσμο της Χρυσής Αυγής ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός.«Μετά από πολύ σκέψη και βάσει όλων όσων έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, αποφάσισα να ανεξαρτητοποιηθώ από τη Χρυσή Αυγή, όχι γιατί υπάρχει κάποιο μίσος ή κάποια κόντρα με την ηγεσία και τη Χρυσή Αυγή, αλλά γιατί θεωρώ ότι κάνουμε λάθος πολιτικές κινήσεις, πράγματα τα οποία εγώ τουλάχιστον δεν συμφωνώ.

Ελεύθερος μέχρι το Εφετείο ο πατροκτόνος της Ζακύνθου

Ελεύθερος μέχρι το Εφετείο ο 27χρονος πατροκτόνοςΈνοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, έκρινε το Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Πατρών τον 27χρονο που πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα τον πατέρα του στην Ζάκυνθο, τον Μάιο του 2018.Ωστόσο, σύμφωνα με την το PatrasTimes.gr, το δικαστήριο αποφάσισε ο 27χρονος Αλέξης να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο.

Καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκιση από το εφετείο ο γυμναστής-βιαστής που είναι και κατηγορούμενος στην δίκη της Χ.Α

Ελεύθερος (!) ο πατέρας που κατηγορείται για ασέλγεια στην ανήλικη κόρη τουΈνοχος και μάλιστα ομόφωνα χωρίς κανένα ελαφρυντικό κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, ο 58χρονος γυμναστής από το Λασίθι για το βιασμό μιας ανήλικης αθλήτριάς του, το 2001. Ο 58χρονος καταδικάστηκε σε 8 χρόνια αν και νωρίτερα ο εισαγγελέας έδρας Ζαχαρίας Κοκκινάκης είχε προτείνει ποινή φυλάκισης 9 ετών.

Απολογούνται οι κατηγορούμενοι για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα

Τα 3 χρόνια που χάθηκαν για να «συνεννοηθούν» Περιφέρεια και Δασαρχείο και οι 25 νεκροί στη ΜάνδραΜε τις απολογίες των 9 κατηγορουμένων για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα τον Νοέμβριο του 2017 που στοίχισε τις ζωές 25 ανθρώπων, ξεκινά η ποινική αποτίμηση της υπόθεσης . Η έρευνα συνέπεσε μάλιστα με τη στιγμή που ακόμα μια καταστροφή χτύπησε τη χωρά και συγκεκριμένα τη Χαλκιδική.Σε βάρος των κατηγορουμένων για την Μάνδρα έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για πλημμελήματα (π.χ ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή, πλημμύρας από αμέλεια , παράβασης καθήκοντος κλπ κατά περίπτωση) όμως η υπόθεση έχει ανατεθεί στην 7η τακτική ανακρίτρια λόγω της σοβαρότητάς της.

Σε πλειστηριασμό δύο ακίνητα του Βρύζα για χρέη στον Σαλπιγγίδη και την τράπεζα

Σε πλειστηριασμό δύο ακίνητα του Βρύζα για χρέη στον Σαλπιγγίδη και την τράπεζα 
Του Άρη Σπίνου
Αντιμέτωπος με τον εφιάλτη του ηλεκτρονικού «σφυριού» βρίσκεται ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Ζήσης Βρύζας! O άλλοτε σέντερ φορ του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ομάδας δέχεται στενό «μαρκάρισμα» τόσο από πιστωτικό ίδρυμα όσο και από τον πρώην συμπαίκτη του, Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος προ λίγων μηνών κέρδισε τον δικαστικό αγώνα που είχε αρχίσει εδώ και χρόνια σε βάρος του άλλοτε συμπαίκτη του.Αφορμή για τη διαμάχη τους στάθηκε ποσό ύψους 65.000 ευρώ που δάνεισε ο Δ. Σαλπιγγίδης στον Ζήση Βρύζα το 2013 και έμειναν «δανεικά και αγύριστα».