Στις 16 Ιουλίου απολογούνται οι κατηγορούμενοι για την επίθεση στο "Συνεργείο" Λαγός και Μίχος

Του Άρη Σπίνου
Για τις 16 Ιουλίου διέκοψε , λόγω της εκλογικής αναστολής λειτουργίας των δικαστηρίων, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών που δικάζει την  επιδρομή στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο Συνεργείο στην Ηλιούπολη στις 10/7/2013. Θυμίζουμε ότι κατηγορούμενοι είναι, εκτός των άλλων, και οι δύο τότε βουλευτές της Χ.Α  Γιάννης Λαγός και Νίκος Μίχος.Ο Μίχος, που έχασε πλέον τη βουλευτική του ιδιότητα, έχει προαναγγείλει ότι θα έρθει να απολογηθεί και “θα πει πολλά όταν θα έρθει η ώρα”. Ο Μίχος, μετά την αλλαγή του συνηγόρου του και της υπερασπιστικής γραμμής του, αποδέχεται πλέον την παρουσία του στο Συνεργείο την ημέρα και ώρα της επίθεσης, ισχυρίζεται ωστόσο ότι δεν προέβη σε οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη, αποδίδοντας ευθύνη σε άτομα στην ουρά της χρυσαυγίτικης μοτοπορείας.

Απίστευτες καταγγελίες Φουντούλη: «Έτρωγαν λεφτά των τοπικών και ο Μιχαλολιάκος τους κάλυπτε γιατί ήταν “του Γερμενή”»..."Ο οικονομικός διευθυντής του κόμματος Βλαχόπουλος αμειβόταν με 8.000€ μηνιαίως…."

Αποτέλεσμα εικόνας για Μιχαλολιακος λεφτα
Του Άρη Σπίνου
Αναδημοσιεύουμε κείμενα-σχόλια του πρώην ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Λάμπρου Φουντούλη όπως δημοσιεύτηκαν σε ιστότοπο φιλικό στη Χρυσή Αυγή.Στα σχόλια αυτά ο Φουντούλης προχωράει σε απίστευτες καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες εν γνώσει του Μιχαλολιάκου που όμως τις κάλυπτε γιατί τελούνταν από άτομα εμπιστοσύνης του σκληρού πυρήνα της Χ.Α,όπως ισχυρίζεται ο Φουντούλης  .Εάν ο Μιχαλολιακος δεν απαντήσει τότε επαληθεύει πλήρως τον πρώην Ευρωβουλευτή.Τα σχόλια του Φουντούλη έχουν ως εξής:"Καμία τοπική δεν είχε οικονομική βοήθεια από την Χ.Α. Οι περισσότερες έμεναν ανοιχτές από το υστέρημα των συναγωνιστών.

Η εκπρόσωπος του Σώρρα χάνει την περιουσία της σε πλειστηριασμό!(Έγραφα)

Η εκπρόσωπος του Σώρρα χάνει την περιουσία της σε πλειστηριασμό!
Του Άρη Σπίνου
Ακόμη μια περίπτωση δανειολήπτριας, που χάνει την περιουσία της σε πλειστηριασμό λόγω του γεγονότος ότι προσπάθησε να αποπληρώσει το δάνειο της με τα ομόλογα του Σώρρα τα οποία περιήλθαν στην κατοχή του από την πώληση διαστημικής τεχνολογίας στον... Αμερικανό πρόεδρο Ομπάμα!

Βρέθηκαν 20 τόνοι κοκαΐνης σε πλοίο της τράπεζας JP Morgan - Ξεπερνά τα 1,2 δισ. η αξία του φορτίου

Του Άρη Σπίνου
Oι αμερικανικές αρχές κατέσχεσαν στο λιμάνι της Φιλαδέλφειας εμπορικό πλοίο που ανήκει στην γνωστή τράπεζα JP Morgan και το οποίο μετέφερε σε κοντέινερ 20 τόνους κοκαΐνης.Πρόκειται για το πλοίο MSC Gayane, η εταιρεία Mediterranean Shipping, με έδρα την Ελβετία.

Οριστική απαλλαγή του Ευ. Μυτιληναίου από το Εφετείο για την υπόθεση της ΔΕΗ στο Λαύριο.Καταδικάστηκε ο Νέζης σε 5 χρόνια και 100.000 ευρώ εγγύηση.

Οριστική απαλλαγή του Ευ. Μυτιληναίου από το Εφετείο για την υπόθεση της ΔΕΗ στο Λαύριο
Του Άρη Σπίνου
Απαλλάχθηκε οριστικά ο επιχειρηματίας Ευάγγελος Μυτιληναίος από το Εφετείο, καθώς όπως προέκυψε από την πολύμηνη ακροαματική διαδικασία, δεν προκύπτει ζημία για το δημόσιο, από τις πράξεις που του είχαν αποδοθεί. Απαλλακτική ήταν και η πρόταση του εισαγγελέα.Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες αφορούσαν υπόθεση από 15ετίας, σχετικά με τη διαγωνιστική διαδικασία της ανάθεσης της μονάδας της ΔΕΗ στο Λαύριο, στην τότε θυγατρική ΜΕΤΚΑ.Η ίδια υπόθεση είχε κριθεί και στο παρελθόν.

Εκτός φυλακής ο Νίκος Ρωμανός

Εκτός φυλακής ο Νίκος Ρωμανός Έμεινε στη φυλακή σχεδόν έξι χρόνια. Η φιλία του με τον Αλέξη Γρηγορόπουλο και το γεγονός ότι ήταν μαζί του, το βράδυ της δολοφονίας του 15χρονου μαθητή, στα Εξάρχεια, έγινε η αιτία να νιώσει πολύ νωρίς την ανάσα της αστυνομίας σε κάθε βήμα του. Τον Φεβρουάριο του 2013 συνελήφθη. Η αποδιδόμενη σε αυτόν κατηγορία της συμμετοχής στους «Πυρήνες της Φωτιάς» ουδέποτε αποδείχτηκε. Και λίγο πριν πάρει το πτυχίο από τη Σχολή του, την οποία παρακολούθησε, όντας κρατούμενος, αφέθηκε ελεύθερος.