Η αλήθεια νίκησε!!Ο φάκελός με τα 14 ρεπορτάζ-ντοκουμέντα του edolio5 που οδήγησαν τους πατριώτες ψηφοφόρους να γυρίσουν την πλάτη στον "πατριώτη της κονόμας"


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΕΔΩΛΙΟ5

20 μέρες αληθινού ρεπορτάζ με πραγματικά ντοκουμέντα ήταν αρκετές για να οδηγήσουν στο επαναπατρισμό των αγνών Ελλήνων Ψηφοφόρων που είχαν παγιδευτεί άθελα τους στην ψήφο προς την Χ.Α την οποία μετέτρεπαν σε πλουτισμό και οικογενειοκρατία για την εκλεκτή ομάδα του "Πατριώτη  της κονόμας".Παραθέτουμε και τα 14 ρεπορτάζ-ντοκουμέντο.ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! 

Τώρα να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο Κυριάκος!θα βγουν από το συρτάρι οι «ξεχασμένες» υποθέσεις Μελισσανίδη, Ιβάν, Κόκκαλη και λοιπών συγγενών;


Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΚΑΛΗΣ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΙΒΑΝ
Του Άρη Σπίνου

Ένα από τα επιτεύγματα της απερχόμενης κυβέρνησης υπήρξε το γεγονός ότι στάθηκε αλληλέγγυα δίπλα στους ανθρώπους που την στήριξαν. Ορισμένοι εξ αυτών εκπροσωπούσαν τον δαιμονισμένο χώρο της επιχειρηματικότητας. Εκτός από τις ρουσφετολογικές τροπολογίες τύπου ΣΕΚΑΠ, το Μαξίμου (σ.σ ναι πολύ καλά διαβάσατε), φρόντισε να παραμείνουν καταχωνιασμένες στα συρτάρια των ελεγκτικών υπηρεσιών υποθέσεις όπως αυτή της Aegean του Δημήτρη Μελισσανίδη, των τριγωνικών συναλλαγών του Κόκκαλη και φυσικά των λαθραίων εμπλοκών του Ιβάν Σαββίδη.

Παναγιώτης Κοντολέων:Αυτός θα είναι ο νέος δοικητής της ΕΥΠ που θα δίνει λογαριασμό στον "αφανή υπερυπουργό"ανιψιό του πρωθυπουργού Δημητριάδη


Σχετική εικόναΣτον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μεταφέρονται οι αρμοδιότητες της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ). Εξάλλου ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όταν κέρδισε τις εκλογές του 2015 από τις πρώτες του κινήσεις ήταν να διορίσει τον νέο αρχηγό της ΕΥΠ, τον δημοσιογράφο Γιάννη Ρουμπάτη.«Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών η οποία συστάθηκε με το άρθρο 1 του ν.δ. 2421/1953 και μετονομάστηκε και οργανώθηκε με το ν. 1645/1986 και το ν. 3649/2008 (Α’ 39) μεταφέρεται, ως σύνολο αρμοδιοτήτων, θέσεων, και προσωπικού, στον Πρωθυπουργό», αναφέρεται στο σχετικό ΦΕΚ που ήδη αναρτήθηκε.Υπενθυμίζεται ότι στις 17 Ιανουαρίου η κυβέρνηση είχε δημοσιεύσει –μέσω Προεδρικού Διατάγματος, ένα νέο οργανόγραμμα.

«Οικογενειακή επιχείρηση» εμπορίας ναρκωτικών - Μετέφεραν την κοκαΐνη μέσα σε… παιδικές κούκλες

Εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης «οικογενειακή επιχείρηση», που λειτουργούσε ως οργανωμένο κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.Συνελήφθησαν ως μέλη 45χρονος και 20χρονη Έλληνες (πατέρας-κόρη) και 45χρονη αλλοδαπή (μητέρα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμορία και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

H δίκη της Χρυσής Αυγής φτάνει στην "καρδιά"Απολογούνται Πατέλης και Ρουπακιάς.Τρέμει ο Μιχαλολιάκος για το τι θα πουν!!

Του Άρη Σπίνου
Την Τετάρτη, 17/7/2019, καλείται να απολογηθεί ο πυρηνάρχης Νίκαιας Γεώργιος Πατέλης, ο οποίος κανονικά θα απολογούταν στις 28/6/2019 αν δεν είχε υποστεί λιποθυμικό επεισόδιο στη δικάσιμο της προηγούμενης ημέρας. Ο Πατέλης κατηγορείται για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και συνέργεια στην ανθρωποκτονία του Παυλου Φύσσα. Αμέσως μετά κατηγορείται ο Γ. Ρουπακιάς που θα απολογηθεί για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας του Παύλου Φύσσα και της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

Τραγικό φινάλε στις έρευνες για την εξαφάνιση της βιολόγου στην Κρήτη: Βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά

Τραγικό φινάλε στις έρευνες για την εξαφάνιση της βιολόγου στην Κρήτη: Βρέθηκε νεκρή σε σπηλιάΤραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της βιολόγου που είχε εξαφανιστεί από τις 4 Ιουλίου στην περιοχή του Κολυμβαρίου στην Κρήτη.Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, η η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος Eaton Suzanne, εντοπίστηκε νεκρή. Την Πέμπτη 4 Ιουλίου είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της, με τις αρχές από τότε να έχουν στήσει γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό της.Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr το πτώμα της Αμερικανίδας βιολόγου, φέρεται να έχει βρεθεί σε σπηλιά στο Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά στα Χανιά, σε απόσταση περίπου 10 χλμ από το σημείο που είχε εξαφανιστεί, στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης όπου παρακολουθούσε διεθνές επιστημονικό συνέδριο.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Θανάσης Νασίκας μετά από μήνυση του Κυριάκου Βελόπουλου

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Θανάσης Νασίκας μετά από μήνυση του Κυριάκου ΒελόπουλουΣτον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας και πρώτος σε σταυρούς του κόμματος «Ελληνική Λύση» Θανάσης Νασίκας, μετά από μήνυση του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Βελόπουλου για απειλή και συκοφαντική δυσφήμιση.Σημειώνεται πως ο κ. Νασίκας είχε προχωρήσει σε σκληρές δηλώσεις, μετά την επιλογή του κ. Βελόπουλου να κρατήσει την έδρα στη Λάρισα.

Όλες οι φυλακές της χώρας και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Όλες οι φυλακές της χώρας και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Στην αρμοδιότητα του Λευτέρη Οικονόμου, πρώην αρχηγού της ΕΛΑΣ (είχε διατελέσει και υπηρεσιακός υπουργός) υφυπουργού αντεγκληματικής πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μεταφέρονται όλες οι φυλακές της χώρας και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού από τη νέα κυβέρνηση.Η εξέλιξη είχε εξαγγελθεί από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η πρώτη ανάγνωσή της ήταν θετική από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους με την επισήμανση πως δεν επιθυμούν βέβαια τον ρόλο «του χωροφύλακα».