Σακάτεψαν στο ξύλο τον Αδαμαντίδη για χρέη

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε το απόγευμα της Πέμπτης ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης στην Καλλιθέα.Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άνδρες οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και φορούσαν βερμούδες, πλησίασαν τον Θέμη Αδαμαντίδη και του «έκοψαν» τον δρόμο ενώ του έλεγαν:

ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΥΦΤΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ" ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ. ΔΙΨΗΦΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Η ΝΔ. ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ RASS

Αποτέλεσμα εικόνας για μΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑΔιαφορά 11,7% υπέρ της ΝΔ στην εκτίμηση ψήφου καταγράφει η τελευταία δημοσκόπηση της Rass πριν από τις εκλογές για το Action24.
Στην ίδια δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή φαίνεται να τίθεται εκτός της επόμενης Βουλής και το Κίνημα Αλλαγής να εδραιώνεται στη 3η θέση, ενώ μάχη για την είσοδο στη Βουλή, δίνουν με οριακά ποσοστά, η Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ25.

Ψυχολογικό ράκος ο "πατριώτης της κονόμας".Βλέπει ότι διασύρεται εκλογικά η Χ.Α λόγο οικογενειοκρατίας και τρελαίνεται...τουιτάροντας!!!

Του Άρη Σπίνου
Με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις να δείχνουν τη Χρυσή Αυγή στο 3,2% (μέση τιμή) και το κάτω άκρο του δημοσκοπικού πλαισίου να βρίσκεται πλέον στο 2,5%, ο Μιχαλολιάκος προετοιμάζει τους οπαδούς της οργάνωσης για “ηρωική έξοδο” από τη Βουλή.Έτσι, σε εκδήλωση στον Άλιμο,έκλεισε την ομιλία του απαγγέλλοντας στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη από το ποίημα “Απολείπειν ο θεός Αντώνιον” με κατάληξη το γνωστό “Αποχαιρέτα την την Αλεξάνδρεια που χάνεις…”.

Αστυνομικός ανάμεσα στους συλληφθέντες για εμπορία μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη την Τετάρτη με στόχο την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Ελεύθεροι με όρους οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα διακίνησης αναβολικών

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι που φέρονται να διακινούσαν μέσω του facebook απαγορευμένες αναβολικές ουσίες και κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, παράβαση του νόμου αντιντόπινγκ κ.α.

Αθωώθηκαν γιατροί για το σκάνδαλο με τις υπερκοστολογήσεις ορθοπεδικών υλικών

Το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης αθώωσε τρεις πανεπιστημιακούς γιατρούς που κατηγορήθηκαν για παράνομες αμοιβές και υπερκοστολογήσεις ορθοπεδικών υλικών της εταιρείας ιατροτεχνολογικού υλικού DePuy.

Συνελήφθη στο Χαλάνδρι ο αρχηγός της ρατσιστικής οργάνωσης «Κρυπτεία»

Του Άρη Σπίνου
Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, ο 48χρονος ακαδημαϊκός Παν. Π. που φέρεται ως αρχηγός της ακροδεξιάς οργάνωσης «Κρυπτεία».Ο συλληφθείς κατηγορείται για εμπρησμό, απειλές κατ’ εξακολούθηση, φθορές ξένης ιδιοκτησίας καθώς και για οπλοφορία.

Δολοφονία 44χρονου στο Αιγάλεω: Η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή της συζύγου

Δολοφονία 44χρονου στο Αιγάλεω: Η εισαγγελέας ζητεί την ενοχή της συζύγου
Την ενοχή της συζύγου του 44χρονου υπαλλήλου εταιρείας ασφαλείας που είχε βρεθεί νεκρός στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του στο Αιγάλεω, πριν από επτά χρόνια, στις 22 Ιουνίου του 2012, πρότεινε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας.Η εισαγγελέας της έδρας δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς της κατηγορουμένης περί της αθωότητάς της και εξέφρασε τη βεβαιότητά της πως εκείνη πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 44χρονο στο κεφάλι, την ώρα που κοιμόταν.