Αλαφούζος – Κουτσαυτάκη αγνόησαν τον Τσίπρα

Πράγματι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έτυχε ιδιαίτερης υποδοχής όταν έφθασε με μεγάλη καθυστέρηση στον ΣΚΑΙ όπως μια ημέρα πριν είχε δηλώσει στον “Βηματοδότη” ο διευθυντής ειδήσεων του σταθμού Βασίλης Παπαδρόσος (εδώ). Δηλαδή δεν εμφανίστηκε ούτε ο ιδιοκτήτης Γιάννης Αλαφούζος, αλλά ούτε καν η διευθύνουσα σύμβουλος Εύη Κουτσαυτάκη στην είσοδο του σταθμού, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις ή όπως τουλάχιστον κάνουν οι ιδιοκτήτες και οι διοικήσεις των υπολοίπων σταθμών!

Στη φυλακή επιστρέφει ο 78χρονος καταδικασμένος ως «εγκέφαλος» στην υπόθεση της δολοφονίας του Μ. Παπαγεωργίου – Δεν μπόρεσε να «σπάσει» τα ισόβια

Αποτέλεσμα εικόνας για Δολοφονια Μαριου ΠαπαγεωργιουΙσόβια και επιπλέον 20 χρόνια κάθειρξη, ήταν η τελεσίδικη ετυμηγορία της Δικαιοσύνης για τον 78χρονο «εγκέφαλο» στην υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου φοιτητή, Μάριου Παπαγεωργίου, πριν από 7χρόνιαΠαρά την προσπάθεια της υπεράσπισης του, να «σπάσουν» τα ισόβια για τον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης, τακτικοί δικαστές και ένορκοι, δεν του αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό που θα του επέτρεπε μια ευνοϊκή ποινική μεταχείριση.Στο άκουσα της απόφασης τη μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, ξέσπασε σε χειροκροτήματα, κλαίγοντας με λυγμούς.

Η Άννα Ζαΐρη νέα πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδας


Η Άννα Ζαΐρη νέα πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Î•Î»Î»Î¬Î´Î±Ï‚Η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες Άννα Ζαΐρη, είναι η νέα πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος.Η κ. Ζαΐρη, μοναδική υποψήφια για τη θέση, εκλέχτηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μετά την συνταξιοδότηση του έως την 30η Ιουνίου προέδρου κ. Ελευθέριου Μιχαϊλίδη.

Καλεσμένος στην "Αντικαθεστωτική επικαιρότητα" ο Άρης Σπίνος.Μια εκπομπή που "έσπασε κόκαλα" και πρέπει να δεις!