Στρατος Πουλης: Στο σκαμνί για συμμορία ο άριστος της… φακής και της ΝΔ

Αποτέλεσμα εικόνας για πουλης
Δύο δίκες έχει μέσα στον Ιούλιο για το αδίκημα της συμμορίας και όχι μόνο ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου Σταμάτης Πουλής.

Εχει ήδη προσδιοριστεί να καθίσει στο σκαμνί στις 19 και στις 25 Ιουλίου μαζί με τους συγκατηγορούμενούς του προκειμένου να δικαστεί για συμμορία προς διάπραξη πλημμελημάτων και κακουργημάτων, τα οποία συνδέονται με κάποια από τα «έργα και τις ημέρες» στο αποκαλούμενο πλέον αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ και συγκεκριμένα με παράνομους διορισμούς στο κέντρο. Για τους οποίους διορισμούς έχουν ήδη ασκηθεί και κακουργηματικές διώξεις με βάση δύο μεγάλες δικογραφίες οι οποίες εκκρεμούν στην ανάκριση.

Θα είναι έκπληξη εάν η Χ.Α μπει στη Βουλή!!Στις 9,2 μονάδες η διαφορά για τη ΝΔ, «κλειδώνει» η αυτοδυναμία- Άνοδος για ΚΙΝΑΛ (κάρτες)

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κινείται πάνω από τα ποσοστά που πήρε στις ευρωεκλογές ενώ ανεβαίνουν και ο ΣΥΡΙΖΑ (που αντέχει στα επίπεδα του 25%-26%) αλλά και το ΚΙΝΑΛ που είναι σίγουρα τρίτο κόμμα με ποσοστό άνω του 8%.

Προς αναβολή η υπόθεση του αντιεισαγγελέα Α.Π. Αγγελή;


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑγγεληςΣυζητείται την Τρίτη  το πρωί στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου η αίτηση του αντιεισαγγελέα ΑΠ Γιάννη Αγγελή, με την οποία είχε ζητήσει  εξαίρεση ή αποχή του αντιεισαγγελέα ΑΠ Δημήτρη Δασούλα,από την εξέταση των αλληλοκαταγγελιών του με την εισαγγελέα Διαφθοράς ΕλένηΤουλουπάκη, για τους χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis.

Στη φυλακή πρέπει να επιστρέψει ο Άκης Τσοχατζόπουλος-ο δικηγόρος Γιώργος Κωνσταντάτος και ο χρηματιστής Κ. Αντωνιάδης

Στη φυλακή πρέπει να επιστρέψει ο Άκης ΤσοχατζόπουλοςΣτη φυλακή θα πρέπει να επιστρέψει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά την απόρριψη από το ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου του αιτήματος αναίρεσης που είχε καταθέσει τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι συγκατηγορούμενοί του, κατά της καταδικαστικής απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών για τις μίζες των εξοπλιστικών.Το ΣΤ´ Τμήμα του Ανώτατου Δικαστηρίου έκρινε ότι η απόφαση του Πενταμελούς ήταν εμπεριστατωμένη και αιτιολογημένη απορρίπτοντας όλους τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων.