Ηχητικό Ντοκουμέντο.Συγκλονιστικές καταγγελίες του Ιεράρχη Πειραιώς Σεραφειμ κατά της Χρυσής Αυγής.Πρέπει να το ακούσεις!!

Αγωγές και μηνύσεις κατά εφημερίδων προαναγγέλλει η Εισαγγελέας του Α.Π

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η εισαγγελέας Ξένη ΔημητρίουΣτοχοποίηση της ιδίας αλλά και συγγενικών της προσώπων από Μέσα Ενημέρωσης καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου προαναγγέλοντας προσφυγή στη Δικαιοσύνη«Ολοκληρώνεται σήμερα η θητεία μιας ζωής στο εισαγγελικό σώμα, μεγαλύτερη από 40 χρόνια, με σταθμούς την είσοδο μου σε αυτό το 1978, την προαγωγή μου σε Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ήδη από το 2012 και τον διορισμό μου στο βαθμό της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου τον Ιούνιο του 2016.

Ο Δημητρης Κουνιάς στη διεύθυνση της εφημερίδας «Παραπολιτικών»

Από την προηγούμενη βδομάδα στην ταυτότητα της εφημερίδας Παραπολιτικά με την ιδιότητα του διευθυντή Σύνταξης εμφανίζεται το όνομα του δημοσιογράφου Δημήτρη Κουνια.Πρόκειται για τον καλό συνάδελφο που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Γιάννη Κουρτακη και συγκεκριμένα πολύ πριν από την έκδοση της επιτυχημένης Σαββατιάτικης εφημερίδας.

Συνελήφθη, αυτοπαρουσιαζόμενος ως Αρχιεπίσκοπος των ΓΟΧ, που είχε τελέσει 91 παράνομους γάμους.Ναρκωτικά,πλαστές πινακίδες και σφραγίδες βρέθηκαν στο σπίτι του.

gox arxiepiskopos
Του Άρη Σπίνου
Συνελήφθη στην Καισαριανή, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αχαρνών, ένας 37χρονος παλαιοημερολογίτης ιερέας, ο οποίος εμφανιζόταν σε αλλοδαπούς ως Ι. Αρχιεπίσκοπος Πάσης Ελλάδος Γνησίων Ορθόδοξων Χριστιανών και τους παρείχε επί πληρωμή πλαστά έγγραφα που αποδείκνυαν ότι είναι παντρεμένοι με Ευρωπαίους πολίτες, ώστε να εξασφαλίζουν την άδεια παραμονής τους.

Άνοιξαν, με αυστηρούς όρους, τα σύνορα για τον Γιάννη Λαγό.

Άνοιξαν τα σύνορα για τον πρώην βουλευτή και νυν Ευρωβουλευτή του κόμματος  της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό καθώς απαλλάχτηκε από τον περιοριστικό όρο που είχε για την εμπλοκή του στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στην οποία είναι και κατηγορούμενος.

Eλέγχονται πειθαρχικά οι δικαστές, που απάλλαξαν τον αδελφό του πρωθυπουργού από σοβαρά αδικήματα σε βάρος του Δημοσίου γιά την εμφάνιση πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας, με στόχο την ανάληψη δημόσιου έργου ύψους 1,1 εκατ ευρώ.

Σχετική εικόνα
Του Άρη Σπίνου
Εκρηκτικές εξελίξεις σηματοδοτεί η απόφαση της Δικαιοσύνης, να ελέγξει πειθαρχικά, για αναξιοπρεπή συμπεριφορά, δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, που οδήγησαν στην απαλλαγή τον αδελφό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ήταν κατηγορούμενος και δικάστηκε, γιά την εμφάνιση πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας, με στόχο την ανάληψη δημόσιου έργου ύψους 1,1 εκατ ευρώ.