18 εφιαλτικές μέρες και νύχτες στον Ευαγγελισμό για το γιο του Νίκου Πατέρα:«Παναγία μου, βοήθα το παιδί μου…».


Αποτέλεσμα εικόνας για Nikos Pateras gios
Του Άρη Σπίνου

Δεκαοκτώ εφιαλτικές μέρες και νύχτες στον Ευαγγελισμό… Στο νοσοκομείο που έχτισε πριν από μισό αιώνα και ευεργετεί μέχρι σήμερα η οικογένεια του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα, ο αγαπημένος του γιος, ο 19χρονος Διαμαντής δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του…Στο προσκέφαλό του από την πρώτη στιγμή, από τα ξημερώματα της 12ης Ιουνίου, η οικογένειά του, οι φίλοι του, όλοι όσοι τον αγαπούν και ζουν συγκλονιστικές στιγμές αγωνίας και συγκίνησης βλέποντας την προσπάθειά του να τα καταφέρει. Συγκλονιστικός και ο πατέρας του ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5, έκανε τάμα στην Παναγία για να βοηθήσει το γιο του να γίνει καλά. Ελπίζει και προσεύχεται τον 15αύγουστο να το εκπληρώσει στην Τήνο όπου προτίθεται να γονατίσει και να συρθεί μέχρι τη θύρα της εμβληματικής εκκλησιάς.

Μέρος δεύτερο:Οι τηλεφωνικές συνομιλίες του πρωτοπαλίκαρου του Μιχαλολιάκου,Σωτήρη Δεβελέκου που κατέγραψε η Ε.Υ.Π και αποκαλύπτουν τα...πάντα

Μέρος πρώτο:Οι τηλεφωνικές συνομιλίες του πρωτοπαλίκαρου του Μιχαλολιάκου,Σωτήρη Δεβελέκου που κατέγραψε η Ε.Υ.Π και αποκαλύπτουν τα...πάντα

Σε απόλυτο κενό αέρος ο Αβραμόπουλος - Το αβέβαιο πολιτικό του μέλλον

Αποτέλεσμα εικόνας για Αβραμοπουλος
Του Άρη Σπίνου

«Απ΄ τα ψηλά στα χαμηλά κι απ’ τα πολλά στα λίγα» τραγουδούσε το 1958 ο αείμνηστος Στέλιος Καζαντζίδης και το συγκεκριμένο τραγούδι θα ταίριαζε «γάντι» στον Δημήτρη Αβραμόπουλο. 
Ο απερχόμενος Επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, γνωρίζει ήδη ότι η θητεία του δεν πρόκειται να ανανεωθεί, βρίσκεται για πρώτη φορά στην πολιτική του διαδρομή σε ένα απόλυτο κενό αέρος, καθώς σχεδόν όλες οι πόρτες έχουν κλείσει.

Νεκρή νοσοκόμα που πήδηξε από παράθυρο για να γλιτώσει τη σύλληψη...επειδή δεν είχε άδεια!!


Τραγωδία στο Νοσοκομείο Νίκαιας: Νεκρή νοσοκόμα που πήδηξε από παράθυρο για να γλιτώσει τη σύλληψη
Πρωταγωνίστρια του σκηνικού που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια ασθενών και ιατρών ήταν μια γυναίκα, η οποία εργαζόταν ως αποκλειστική νοσοκόμα, αλλά παράνομα.Κατά τη διάρκεια ελέγχου από την Αστυνομία, προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης. Αντιλαμβανόμενη ότι δεν θα γλίτωνε τις χειροπέδες και το «βαρύ» πρόστιμο, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια ενέργεια που σόκαρε τους πάντες.

«Εμφύλιος» στους Μασόνους: Ο Μανέας και οι «λοχαγοί»

Του Άρη Σπίνου

Καταδίκη του Μεγάλου Διδασκάλου Χρ. Μανέα από τον Αρειο Πάγο για συκοφαντική δυσφήμηση κατά άλλου επιφανούς μασόνου – Μεγαλώνει η μαύρη τρύπα στην ελληνική στοά – Δωρεές-μαϊμού 1.530.050 ευρώ στο μικροσκόπιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.Όχι μόνο συνεχίζεται ο εισαγγελικός και φορολογικός έλεγχος στους κόλπους της ελληνικής μασονίας, ο οποίος συνεχώς αποκαλύπτει μαύρες τρύπες, όπως αυτή της δωρεάς-φάντασμα του 1.530.050 ευρώ, αλλά αναδεικνύονται και μείζονα θέματα ατιμωτικών συμπεριφορών, κατά τους μασονικούς κανόνες, όπως αυτό της τελεσίδικής καταδίκης από τον Αρειο Πάγο του επιτίμου Μεγάλου Διδασκάλου Χρήστου Μανέα για συκοφαντική δυσφήμηση κατά άλλου επιφανούς μέλους της ελληνικής μασονίας.

Στην αρμοδιότητα της Εισαγγελίας Διαφθοράς και οι υπουργοί-υφυπουργοί με προσθήκη της τελευταίας στιγμής

Στην αρμοδιότητα της Εισαγγελίας Διαφθοράς και οι υπουργοί-υφυπουργοί με προσθήκη της τελευταίας στιγμήςΜία προσθήκη της τελευταίας στιγμής στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας δημιουργεί εύλογες απορίες για τη σπουδή της Κυβέρνησης να την προσθέσει λίγες ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές. Συγκεκριμένα με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που κατατέθηκε την Πέμπτη  περνούν στην αρμοδιότητα της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς και οι υπουργοί-υφυπουργοί. Οι οποίοι σημειωτέον πριν την εν λόγω προσθήκη ήταν στην αρμοδιότητα του όποιου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών ή Εφετών, ανάλογα με το αδίκημα που  αποδίδονταν.