Ηχητικό Ντοκουμέντο!!Συνέντευξη του Άρη Σπίνου στο Μάκη Βραχιολίδη για τα έργα και τις ημέρες του Μιχαλολιάκου και της παρέας του

Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr
Του Μάκη Βραχιολίδη 
Φοβερές αποκαλύψεις στην εκπομπή μας από τον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο (φωτό), μέχρι πρότινος στέλεχος της Χρυσής Αυγής και υποψήφιός της στις περιφερειακές εκλογές Ακούστε εδώ (στα μπλέ γράμματα) το ηχητικό ντοκουμέντο από το 50.00'' ως το 58.54'' Αυτά είναι τα βασικά σημεία των αποκαλύψεων του Άρη Σπίνου, ο οποίος προκαλεί δημοσίως τον Νίκο Μιχαλολιάκο να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα" Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής τα... καταπίνουν όλα προκειμένου να παίρνουν τα 7.500 ευρώ τον μήνα! Όταν μετά τις εκλογές οι περισσότεροι από αυτούς θα είναι εκτός Βουλής τότε θα ανοίξει το στόμα τους!

Δίκη Χρυσής Αυγής.Η ώρα της αλήθειας.:Οι κατηγορούμενοι απουσιάζουν από το δικαστήριο επί 4 χρόνια!!Δεν έχουν ιδέα για όσα έχουν ακουστεί στην ακροαματική διαδικασία!!Πέφτουν σε αντιφάσεις και αλληλό-ενοχοποιούνται με άσχημο τέλος για αυτούς

Αποτέλεσμα εικόνας για Δικη Χρυσης Αυγης
Του Άρη Σπίνου
 Απόντες από την ακροαματική διαδικασία εδώ και τέσσερα χρόνια, καλούνται τώρα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, χωρίς να έχουν σαφή γνώση των  στοιχείων που έχει ήδη συγκεντρώσει το δικαστήριο από μαρτυρίες και αποδεικτικό υλικό.Η αμηχανία όλων τους είναι δεδομένη, ενώ οι αντιφάσεις με τις προγενέστερες απολογίες τους εξόφθαλμες. Το αποτέλεσμα είναι να οξύνονται και οι μεταξύ τους αντιθέσεις.Η υπερασπιστική γραμμή που έχει επιλεγεί και υπηρετείται από τους συνηγόρους τους, οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό είναι διορισμένοι «επιστημονικοί συνεργάτες» της οργάνωσης, δεν οδηγεί πουθενά.

Ο Δεβελέκος, πρωτοπαλήκαρο του Μιχαλολιάκου, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.Τώρα ο "Ηγέτης" κάνει πως δεν το ξέρει!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Δεβελεκος Μιχαλιολακος
Του Άρη Σπίνου
Ποινική δίωξη για κακούργημα ασκήθηκε για την οργανωμένη επίθεση της Χρυσής Αυγής στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο στις 25/2/2018 σύμφωνα με την σχηματισθείσα δικογραφία , όπου είχε τραυματιστεί βαριά η συνήγορος Πολιτικής Αγωγής της οικογένειας Φύσσα, Ελευθερία Τομπατζόγλου ● Κατηγορούμενοι το άλλοτε πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου Σωτήρης Δεβελέκος και ο Ακης Θεοδώρου. Καθώς η απολογία του Μιχαλολιάκου στη δίκη της Χρυσής Αυγής ολοένα και πλησιάζει, μια νέα ποινική δίωξη έρχεται να ασκηθεί και μάλιστα για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΣΗΚΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΝΟΝΟΥΣ» ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ. Ο ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΗΤΑΝ «ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ»

police_457542992_4
Το Τµήµα Δίωξης Εκβιαστών συνέλαβε τον 40χρονο αρχηγό και έναν 37χρονο, ενώ ταυτοποίησε άλλα τρία άτοµαΤην οµάδα µπράβων που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόµος των επιχειρηµατιών στη Σαλαµίνα, πουλώντας «προστασία» ακόµα και σε περίπτερα, «ξήλωσε» το Τµήµα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.Η έρευνα ξεκίνησε χάρη στην τόλµη ενός εστιάτορα, ο οποίος δεν δέχθηκε να ενδώσει στους εκβιασµούς των «νονών» της νύχτας. Ο επιχειρηµατίας άνοιξε το εστιατόριό του στις 15 Ιουνίου 2019 και µόλις µία ηµέρα µετά ο αρχηγός της οµάδας των µπράβων τού έστειλε «απεσταλµένο», ο οποίος του µετέφερε το εξής µήνυµα: «Θέλω την προστασία του µαγαζιού.

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!!Αντιγράφονται και διαγράφονται απόρρητα στοιχεία από τον κεντρικό server της γ.γ. Καταπολέμησης της Διαφθοράς

Αντιγράφονται και διαγράφονται απόρρητα στοιχεία από τον κεντρικό server της γ.γ. Καταπολέμησης της Î”Î¹Î±Ï†Î¸Î¿ÏÎ¬Ï‚Η διαδικασία αντιγραφής και διαγραφής των απόρρητων αρχείων, εγγράφων, κ.λπ. από τον κεντρικό server της Γενικής Γραμματείας Καταπολέμησης της Διαφθοράς, της οποίας προΐσταται η Αναστασία Ξεπαπαδέα, έχει ήδη αρχίσει, από το μεσημέρι και σύμφωνα με πληροφορίες, θα ολοκληρωθεί μέσα στο τριήμερο.Πάντως, στη Γενική Γραμματεία Καταπολέμησης της Διαφθοράς, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, τέθηκε θέμα από τους υπαλλήλους προς τη διοίκηση της γενικής γραμματείας.

Θηριώδης "σοδειά" χαπιών Captagon στον Πειραιά


Σε ποσότητα ρεκόρ ανέρχεται ο αριθμός των χαπιών Captagon (του αποκαλούμενου και «ναρκωτικού των τζιχαντιστών») που βρέθηκαν σε εμπορευματοκιβώτια στο λιμάνι του Πειραιά.Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί και καταμετρηθεί από τους άνδρες των ελληνικών διωκτικών Αρχών περισσότερα από 10 εκατομμύρια δισκία (!) τα οποία ήταν κρυμμένα μόνο στο ένα από τα τρία κοντέινερ που έχουν τεθεί υπό έλεγχο. Πρόκειται για την μεγαλύτερη ποσότητα που έχει ποτέ κατασχεθεί στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες που έχουν κατασχεθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.Ο εντοπισμός του τεράστιου φορτίου προέκυψε έπειτα από συνεργασία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ Αττικής με το γραφείο της υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών των Η.Π.Α (D.E.A) που εδρεύει στην πρεσβεία των Η.Π.Α στην Αθήνα και με την συμμετοχή των συναρμόδιων διωκτικών υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού.