Στην γραμμή του edolio5,μετά την εφημερίδα "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" και η Πατριωτική εφημερίδα "Ελεύθερη ώρα".Να φύγει τώρα ο Μιχαλολιάκος!



Του Άρη Σπίνου

Τον Ηλία Κασιδιάρη,καλεί μετά την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ με υπογραφή του Στέφανου Χίου και η εφημερίδα "Ελεύθερη ώρα" με υπογραφή του Παναγιώτη Αποστόλου να βάλει τέρμα στον καταποντισμό της Χ.Α.Το σημερινό πρωτοσέλιδο της φανερώνει  ότι οι φωνές αγωνίας για την ψήφο των Ελλήνων Πατριωτών δεν έχουν καμία εμπάθεια και ιδιοτέλεια,αφού προέρχονται από δημοσιογραφικές γραφίδες που έχουν δώσει εξετάσεις για την πίστη τους στην Εθνική ιδέα.

Στο αρχείο η έρευνα-δικογραφία για το ποιος είναι ο «Ρασπούτιν» που σύμφωνα με τον Σαμαρά είναι ο Παπαγγελόπουλος

Ιωάννης Αγγελής: «Η Ξένη Δημητρίου μου είπε το όνομα του Ρασπούτιν»
Του Άρη Σπίνου
Την ώρα που ο « Ρασπούτιν» πρωταγωνιστεί μέσω δηλώσεων, αναφορών και συνεντεύξεων στην εγχώρια δημοσιότητα, η πρώτη έρευνα της δικαιοσύνης για την ταυτότητα και τα «πεπραγμένα» του οδεύει, σύμφωνα με πληροφορίες, προς το αρχείο.Πρόκειται για την προκαταρκτική η οποία ξεκίνησε με παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου μετά την πρώτη φορά που ακούστηκε το όνομα του Ρώσου καλόγερου από «κύκλους» της πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Ράικου.

Ποίοι προηγούνται στον Νότιο τομέα από την Ν.Δ-Δημοσκόπηση.


Σχετική εικόνα
Του Άρη Σπίνου

Μια σημαντική ανατροπή φαίνεται πως θα συντελεστεί στο Νότιο τομέα της Β’ Αθήνας για τη ΝΔ. Μετά τον Ν. Δένδια και τον Κ. Χατζηδάκη ήταν οι δυο γυναίκες υποψήφιες βουλευτές. Η Σ. Βούλτεψη και η Α. Καραμανλή. Φαίνεται όμως από τις τελευταίες μετρήσεις ότι εμφανίζει εντυπωσιακή άνοδο ο Κ. Κυρανάκης.

Προήχθη σε αντιεισαγγελέα του Α.Π ο Γιώργος Γεράκης με συντριπτική πλειοψηφία, παρά την αντίθετη πρόταση της εισαγγελέας του Α.Π Ξένης Δημητρίου


Αποτέλεσμα εικόνας για Γερακης Εισαγγελέας
Του Άρη Σπίνου

Με συντριπτική πλειοψηφία, 56 υπερ και 6 κατά, έγινε δεκτή σήμερα  απο την Ολομέλεια ΑΠ, η αίτηση του εισαγγελέα εφετών Γιώργου Γεράκη, ο οποίος προήχθη σε αντιεισαγγελέα ΑΠ.
Ο κ. Γεράκης είχε παραλειφθεί απο το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο, με ψήφους 10 - 5.
Αξιοσημείωτο το παρακάτω: Από τους 10 ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς, που είχαν πει ΟΧΙ, τοτε, στην προαγωγή του, μόνον οι δυο επέμειναν σήμερα.
Μια εξ αυτών η εισαγγελέας ΑΠ Ξένη Δημητριου.

Ένωση Εισαγγελέων: «Άμεσος κίνδυνος ασφυξίας στο σύστημα απονομής ποινικής δικαιοσύνης»

Επιμέρους διατάξεις των νέων κωδίκων όχι μόνο ενέχουν τον κίνδυνο μαζικών παραγραφών και δημιουργίας αισθήματος ατιμωρησίας αλλά καθιστούν αδύνατη και την αποτελεσματική εφαρμογή των νέων θεσμών εξωδικαστικής διευθέτησης των ποινικών διαφορών.Αυτό επισημαίνεται στο ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Εισαγγελέων και γι’ αυτό ζητούν από τους αρμόδιους φορείς να προβούν σε άμεσο χρόνο στις αναγκαίες νομοθετικές πρωτοβουλίες, αφού υπάρχει άμεσος κίνδυνος να οδηγηθεί το σύστημα απονομής της Ποινικής Δικαιοσύνης σε πρωτοφανείς συνθήκες ασφυξίας.

Πέθανε ο ποινικολόγος Φραγκίσκος Ραγκούσης

Πέθανε ο ποινικολόγος Φραγκίσκος Ραγκούσης
Του Άρη Σπίνου
Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 69 ετών ο ποινικολόγος Φραγκίσκος Ραγκούσης έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη. Aντιμετώπιζε εδώ και καιρό ένα πρόβλημα υγείας με τα νεφρά του,  αλλά το ζήτημα βρισκόταν υπό σχετικό έλεγχο. Ωστόσο τον πρόδωσε η καρδιά του.