Σίσσυ Μηναδάκη.Μετά τη πολυετή παραμονή της στη φυλακή-κάθειρξη 17 χρόνια- για υπόθεση 2 τόνων κοκαΐνης με τον συντροφό της ...σήμερα συνεργάζεται και πάλι με το "Ε" του Βρυώνη!


Αποτέλεσμα εικόνας για Σισι μηναδακη
Του Άρη Σπίνου

Ελεύθερη και ωραία,ύστερα από πολυετή  παραμονή της στη φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών...σήμερα συνεργάζεται και πάλι με το "Ε" του Βρυώνη στη θέση της διευθύντριας παραγωγής  Η γνωστή Ελληνίδα παραγωγός, Σίσσυ Μηναδάκη συνελήφθη μαζί με τον Βρετανό σύντροφο της,Κέβιν Στίβεν Χάνλεϊ,  για εισαγωγή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών στη Μεγάλη Βρετανία.

Σκάνδαλο... μεγατόνων με ιδιωτικό κέντρο Υγείας


Σκάνδαλο... μεγατόνων με ιδιωτικό κέντρο Υγείας
Του Άρη Σπίνου

Το τελευταίο διάστημα στο χώρο της Υγείας συμβαίνουν πολλά περίεργα και θολά πράγματα - Καταστάσεις που όταν αποκαλυφθούν θα προκαλέσουν τσουνάμι αντιδράσεων και αρκετοί θα χάσουν τον ύπνο τους... 
Βλέπετε, η πολιτική αστάθεια που υπάρχει λόγω των εκλογών ευνοεί τέτοιου είδους συνθήκες.«Μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση». Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιογραφικές πληροφορίες, γνωστό ιδιωτικό κέντρο υγείας έχει στήσει φάμπρικα εκβιασμών με τα φάρμακα.

Με ένα κιλό χασίς πιάστηκε ο … συγκεντρωσιάρχης των Ρομά στη Λαμία για την ομιλία Τσίπρα

Του Άρη Σπίνου
Στα δίχτυα της αστυνομίας μπλέχτηκε πριν από λίγη ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 ο … συγκεντρωσιάρχης των Ρομά για την προεκλογική ομιλία στηνκεντρική πλατεία της Λαμίας του κ. Τσίπρα στις 16 Μαΐου. Ο συλληφθείς, που πιάστηκε μαζί με τη σύζυγο του, αρνήθηκε την κατηγορία και ζήτησε εξέταση DNA.

Σε μια παλιά υπόθεση με 106 κιλά κοκαΐνης ψάχνει απαντήσεις για τη δολοφονία του Αρμένιου παλαιστή η Ασφάλεια.

Σε ποια υπόθεση ψάχνουν απαντήσεις για τη δολοφονία του Αρμένιου παλαιστή
Του Άρη Σπίνου
Μέσα σε μια σοβαρή ποινική υπόθεση που είχε εμπλακεί στο παρελθόν, αναζητούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να φωτίσει τα πρόσωπα των αγνώστων, που εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον 41χρονο A.M.,μέσα στο υπόγειο πάρκινγκ της πολυκατοικίας που διέμενε με την σύζυγό και τα δύο παιδιά του στη Γλυφάδα.Στην εν λόγω  υπόθεση είχαν κατηγορηθεί κυρίως Γεωργιανοί κακοποιοί  για διακίνηση κοκαΐνης και λαθραίων  τσιγάρων  σε όλη την Ευρώπη.

Νέος ποινικός κώδικας: Σε ποιες πολύκροτες δίκες πέφτουν στα «μαλακά» οι κατηγορούμενοι

Τροπολογία για τη βελτίωση απονομής της ΔικαιοσύνηςΣημαντικές αλλαγές σε εν εξελίξει δίκες, κυρίως σε όσες έχουν οικονομικό αντικείμενο για τις οποίες εδώ και μήνες ζητούνται σωρηδόν αναβολές από κατηγορουμένους ως καταχραστές του δημοσίου , φέρνει ο νέος ποινικός κώδικας.Η ισχύς των κωδίκων αρχίζει από την 1η Ιουλίου με πολλές δίκες να βρίσκονται κοντά στο στάδιο της εισαγγελικής πρότασης και σε άλλες, όπως στην δίκη των κατηγορουμένων για τα μαύρα ταμεία της Siemens, η εισαγγελέας έχει κάνει την πρόταση της επί της ενοχής (με βάση τον παλιό κώδικα) με τις νέες διατάξεις, όμως, να καταλαμβάνουν τους κατηγορουμένους, αφού ο νέος κώδικας έχει αναδρομική ισχύ και στις εκκρεμείς υποθέσεις.

Εισαγγελέας: Δεν ξυλοκοπήθηκε ο κρατούμενος που βρέθηκε νεκρός στις φυλακές Αγ. Στεφάνου

Εισαγγελέας: Δεν ξυλοκοπήθηκε ο κρατούμενος που βρέθηκε νεκρός στις φυλακές Αγ. Στεφάνου«Ο 44χρονος κρατούμενος των φυλακών του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα δεν ξυλοκοπήθηκε από κανέναν», τόνισε η εισαγγελέας Χριστιάνα Φραγκιά, μιλώντας στο edolio5. Υπενθυμίζεται ότι οι συγγενείς του κρατούμενου που βρέθηκε νεκρός κατήγγειλαν ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου.