Πάνος Παναγιωτόπουλος.Ένας πολιτικός με ανύπαρκτο έργο που τιμωρήθηκε από τους ψηφοφόρους της Ν.Δ για την Αλαζονία και τον κορλεονισμό του...Ζητά πάλι την ψήφο.

Σχετική εικόνα
Του Άρη Σπίνου

Υποψήφιος στην Β Αθηνών θα είναι και πάλι,ο εξαφανισμένος επί 4 χρόνια από τα κοινά της χώρας, που προπαγάνδιζε  καθημερινά στο κυβερνητικό  τηλεοπτικό σταθμό KONTRA ,Πάνος Παναγιωτόπουλος .Αφού παραιτήθηκαν 2-3 βουλευτές για να πάνε στην ευρωβουλή ο Παναγιωτόπουλος ορκίστηκε ξανά βουλευτής ως επιλαχών.Ούτε στο όνειρο του!Ένας πολιτικός με ανύπαρκτο έργο που τιμωρήθηκε από τους ψηφοφόρους της Ν.Δ για την Αλαζονία  και τον κορλεονισμό του. Εαν εκλεγεί...τελευταίος στις επικείμενες εκλογές που θα γίνουν στις 7 Ιουλίου θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό.

Απήγαγαν νεαρό, ζητούσαν λύτρα και τον σκότωσαν - Το πτώμα του θύματος βρέθηκε στη Βοιωτία

Με τις κατηγορίες της αρπαγής, της ανθρωποκτονίας και της εκβίασης συνελήφθησαν την Πέμπτη τρεις αλλοδαποί. Οι συλληφθέντες  είναι Πακιστανοί και φέρονται ότι είχαν απαγάγει νεαρό ομοεθνή τους και εκβίαζαν συγγενικά του πρόσωπα από τα οποία ζητούσαν λύτρα, προκειμένου να τον απελευθερώσουν. Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από  αστυνομικούς του Τμηματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας σε Τρίπολη, Θήβα και Νέα Μανωλάδα.

Δύο άξιοι δικαστές που τιμούν το ρόλο τους! Προήχθη σε Αρεοπαγίτη η πρόεδρος της δίκης για την Χρυσή Αυγή Μαρία Λεπενιώτη.Σε εισαγγελέα του Α.Π προήχθη ο Δ.Ασπρογέρακας



Προήχθη σε Αρεοπαγίτη η πρόεδρος της δίκης για την Χρυσή Αυγή Μαρία Λεπενιώτη
Του Άρη Σπίνου

Η αποκαλούμενη και «σιδηρά κυρία» της Ελληνικής Δικαιοσύνης, η πρόεδρος του Δικαστηρίου για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής Μαρία Λεπενιώτη, προήχθη από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο σε Αρεοπαγίτη.Η διακεκριμένη πρόεδρος Εφετών, που κρατά στιβαρά τα ηνία της μιας δίκης υψηλών απαιτήσεων και έχει περάσει εδώ και 4 χρόνια από σαράντα κύματα, κρίθηκε και αξιολογήθηκε ως απολύτως επαρκής και ικανή για να προαχθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.