Ραγδαίες εξελίξεις στη δυναστεία: Δεύτερο «χτύπημα» στον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο από τους γιους του. Μπλόκαραν την «αρπαγή» των μετοχών τους στη Grattan.

Αποτέλεσμα εικόνας για οικογενεια αγγελοπουλου χαλυβουργικη
Του Άρη Σπίνου
Μια αυτοκρατορία κι ένας αδυσώπητος πόλεμος ανάμεσα σε πατέρα και γιους που δεν λέει να τελειώσει δυόμιση χρόνια τώρα…Το αρμόδιο Πρωτοβάθμιο Δικαστήριο της πρωτεύουσας του Παναμά με απόφαση που εξέδωσε στις 2 Μαΐου 2019, κατόπιν ακροαματικής διαδικασίας δύο ημερών, έκανε εξολοκλήρου δεκτή την αγωγή των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, με την οποία ζητούσαν να αναγνωριστεί η ακυρότητα των παράνομων ενεργειών με τις οποίες ο πατέρας τους Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος είχε επιχειρήσει τον Μάιο του 2016 να τους πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών τους στην Παναμέζικη εταιρεία Grattan.

Εκλογική τραγωδία για την Νέα Δημοκρατία στον Άλιμο:Ο γαλάζιος υποψήφιος πήρε το μικρότερο ποσοστό σε όλη την Ελλάδα! Τσαμήτας και Τσαμπαρλής υπεύθυνοι για την καταστροφή

Του Άρη Σπίνου
Μετά την παταγώδη αποτυχία του υποψήφιου δημάρχου, Βαγγέλη Τσαμήτα, ήρθε η ώρα της απόδοσης ευθυνών. Ήδη όπως μαθαίνουμε στα κεντρικά του κόμματος υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για το αποτέλεσμα των εκλογών, στον Άλιμο και αναμένονται εξελίξεις αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές.

Το μέλος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης προανήγγειλε τη σύλληψη και την προφυλάκισή του.

Το ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης με ανάρτηση στο facebook, προανήγγειλε τη σύλληψη του για την επίθεση της αναρχικής συλλογικότητας με μπογιές και καπνογόνα στο κήριο της Βουλής.Ειδικότερα ο Γιώργος Καλαϊτζίδης ανέφερε τα εξής: «πριν λίγες ώρες ενημερώθηκα πως η αστυνομία με έχει "ταυτοποιήσει" για την παρέμβαση στο κτίριο της Βουλής (το όνομά μου είναι στη δικογραφία).