9 χρόνια κάθειρξη σε ανώτερο στέλεχος της Ε.Υ.Π.Ο "Νικήτας"διακινούσε λαθρομετανάστες.6 χρόνια φυλακή και σε συνεργάτη του,αξιωματικό της Ασφάλειας



Του Άρη Σπίνου

Ένοχοι κρίθηκαν, από το Τριμελές Εφετείο της Αθήνας το στέλεχος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών με την κωδική ονομασία «Νικήτας» και ο αξιωματικός της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, που κατηγορούνταν για διακίνηση παράτυπων μεταναστών και δωροληψία αντιστοίχως. Για την ίδια υπόθεση διώκονταν πέντε ακόμα άτομα, Έλληνες και αλλοδαποί, που επίσης κρίθηκαν ένοχοι από το δικαστήριο. Η ποινική δίωξη και παραπομπή των κατηγορουμένων σε δίκη βασίστηκε σε έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος, το 2013, και σε μεταγενέστερη έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., που ολοκληρώθηκε το 2015.

Αποκλειστική συνέντευξη του Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Pronews: «Ο αποκλεισμός μας από τα ΜΜΕ είναι φασισμός»

Αποκλειστική συνέντευξη του Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Pronews: «Ο αποκλεισμός μας από τα ΜΜΕ είναι φασισμός»Εικοσιτέσσερις ώρες πριν από το άνοιγμα της κάλπης για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκος Γ.Μιχαλολιάκος, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο pronews.gr και στον Πάνο Σπαγόπουλο, στην οποία μιλά για όλα: Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το κόμμα από τον επιχειρούμενο οικονομικό «στραγγαλισμό» του, καθώς είναι το μοναδικό κόμμα στο οποίο έχει διακοπεί η νόμιμη κρατική επιδότηση εδώ και έξι χρόνια, για τα λάθη που έχουν γίνει στις σχέσεις με τα media, τις δημοσκοπήσεις, τα πιθανά αποτελέσματα των εκλογών της 26ης Μαΐου κλπ.

Της "διαπλοκής το κάγκελο" στο δήμο γλυφάδας.Αποκαλυπτικά έγραφα!!!


Δύο δημοτικοί υπάλληλοι, ένας νυν και ένας πρώην, με βαριές κατηγορίες από τα αρμόδια όργανα εναντίον τους για αυτά που έχουν κάνει στο Δήμο, ανήκουν στους «αρχιτέκτονες» ενός  δημοτικού συνδυασμού, που διεκδικεί να αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου Γλυφάδας!Η παράταξη αυτή, με επικεφαλής τον πρώην αντιδήμαρχο διοικητικού (!) του Δήμου Γλυφάδας Στέλιο Θεοδοσόπουλου.

Οι άδειες των μελών της 17Ν – Η ξεχωριστή περίπτωση του Αλ. Γιωτόπουλου!Πότε δεν παραδέχτηκε ότι ήταν ο Αρχηγός της

Οι άδειες των μελών της 17Ν – Η ξεχωριστή περίπτωση του Αλ. Γιωτόπουλου!
Του Άρη Σπίνου
Σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα, θα συμπληρωθούν 17 ολόκληρα χρόνια από εκείνη τη νύχτα του Ιουνίου του 2002, όπου ένας εκρηκτικός μηχανισμός, για την ακρίβεια ένα μέρος αυτού, εξερράγη στα χέρια του -μέχρι εκείνη την ώρα, άγνωστου- Σάββα Ξηρού. Μερικές ώρες αργότερα ο τότε αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Φώτης Νασιάκος, τηλεφώνησε στον τότε υπουργό Δημόσιας Τάξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του είπε: «υπουργέ, έχουμε τη 17Ν».