Οι υπόγειες διαδρομές λαθρομεταναστών με στελέχη της ΕΥΠ-Ο ρόλος αξιωματικού του τμήματος Αλλοδαπών και η δίκη που κουκουλώθηκε από όλα τα ΜΜΕ.


Υπάλληλοι της ΕΥΠ, αστυνομικοί του Αλλοδαπών, στελέχη του Λιμενικού και δουλέμποροι-πληροφοριοδότες αποτελούν τα κεντρικά πρόσωπα μιας από τις πιο σκοτεινές και περίπλοκες υποθέσεις διαφθοράς που απασχόλησε τα τελευταία χρόνια τις διωκτικές αρχές και τη Δικαιοσύνη.Aρχισε να εκτυλίσσεται τον Οκτώβριο του 2010, όταν ένοπλοι αλλοδαποί, συνεργάτες των μυστικών υπηρεσιών, άρπαξαν μέσα από τα χέρια αστυνομικών ένα φορτηγό-ψυγείο με 65 παράνομους μετανάστες, οι οποίοι είχαν νωρίτερα αποβιβαστεί στην παραλία του χωριού Αλμυρή, στην Κόρινθο.

Βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Χ.Α στο Μενίδι!


Το βράδυ λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα οι "γνωστοί - άγνωστοι" τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, που στεγάζονται στον 1ο όροφο κτιρίου, στη συμβολή των οδών Πινδάρου και Αρχαίου Θεάτρου, στο Μενίδι. Από την έκρηξη και την φωτιά που ακολούθησε προκλήθηκαν φθορές και στο εσωτερικό των γραφείων.
Φυσικά κανένα κόμμα του δεν καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου και οι Αστυνομικές Αρχές δεν προχώρησαν σε καμία σύλληψη!

Tρομοκρατική επίθεση στη Γλυφάδα στα γραφεία του υπ. Δημάρχου Τ. Γκουριώτη. Kουκουλοφόροι με λοστούς προσπάθησαν να δολοφονήσουν με χτυπήματα στο κεφάλι τους παρευρισκόμενους .

27
Του Άρη Σπίνου
Τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε πριν από λίγο στα γραφεία του συνδυασμού «Η Γλυφάδα Μπροστά» του υποψήφιου δημάρχου της πόλης Τάσου Γκουριώτη στην συμβολή των οδών λεωφόρου Βουλιαγμένης με Ανδρέα Παπανδρέου.Ομάδα επτά κουκουλοφόρων και κρανοφόρων κραδαίνοντας ρόπαλα εισέβαλαν στο εκλογικό κέντρο, σπάζοντας τις βιτρίνες και πετώντας κόκκινη μπογιά επιτέθηκαν σε 3 άτομα που βρισκόντουσαν εκείνη τη στιγμή μέσα στα γραφεία με συνέπεια να ακολουθήσει πραγματική μάχη.Οι κουκουλοφόροι επιχείρησαν να δολοφονήσουν τους παρευρισκόμενους κτυπώντας τους στο κεφάλι με σφυριά και ρόπαλα και τραυμάτισαν τον έναν από αυτούς σοβαρά στο κεφάλι.Ο Στρατηγός των ειδικών δυνάμεων, ε.α Αναστάσιος Βίγλας, ο οποίος βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μέσα στα γραφεία, με αποφασιστικό κτύπημα κατάφερε να απωθήσει τους 3 και να τραυματίσει τον έναν από αυτούς στο χέρι, κτυπώντας τον με κομμάτι από τα σπασμένα γυαλιά.

Διάρρηξη στα γραφεία εταιρείας στη Μεταμόρφωση με λεία 1 εκατομμύριο ευρώ!

Αποτέλεσμα εικόνας για international serviceΔιαρρήκτες εισέβαλαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στα γραφεία της εταιρείας διαχείρισης πολυκατοικιών «international services» στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες, κινήθηκαν με άνεση στο χώρο καθώς φαίνεται να τον γνώριζαν καλά, αφού προηγουμένως απενεργοποίησαν όλα τα συστήματα συναγερμού του κτηρίου.

Ταπεινώνουν και προσβάλουν τον έντιμο Νεοδημοκράτη.Αγκαλιά με τον χειρότερο υβριστή του πατέρα του ο Κούλης!Γιατι όχι αύριο και με τον Τσίπρα;

Να τον προσέχουν και φυσικά να τον…χαίρονται, εκεί στη Νέα Δημοκρατία, τον υβριστή του αείμνηστου Κώστα Μητσοτάκη.Αρκεί να διαβάσει κανείς το βιβλίο που είχε γράψει με πάθος τότε ο Πασβαντίδης, για τον τότε πρωθυπουργό της Χώρας.Ο Πασβαντίδης είναι σήμερα υποψήφιος (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) περιφερειακός σύμβουλος με τον Πατούλη