Από το "πουθενά" η νύφη του Καρατζαφέρη ανύπαρκτη με τα κοινά αποφάσισε να σώσει τον δήμο Μεγαλόπολης!"Μυρίστηκε" άραγε τίποτα;


Αποτέλεσμα εικόνας για Καρατζαφέρης νύφη

Του Άρη Σπίνου

Χωρίς καμία,παραμικρή,ενασχόληση με τα κοινά της Μεγαλόπολης η νύφη του Καρατζαφέρη αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος.Αν τη ρωτήσεις τις ονομασίες τριών κεντρικών δρόμων της πόλης δεν τους ξέρει,Ζει και εργάζεται στην Αθήνα παντρεμένη με τον Γιαννάκη, γιο του  πολιτικού κολοτούμπα.

Εταιρεία «Ηρακλής»: Κι όμως η οικογένεια Τσίπρα έκανε «δουλειές» στα χρόνια της Xούντας (έγγραφα)

Την περασμένη εβδομάδα γράφτηκαν πολλά για την εργολαβική δραστηριότητα της οικογένειας Τσίπρα στη διάρκεια της δικτατορίας, κάποια από αυτά ανυπόστατα, όπως για παράδειγμα ότι οι αδελφοί Παύλος και Ηρακλής Τσίπρας είχαν την εταιρεία «Σκαπανέας», μια ιστορική τεχνική εταιρεία (που κατέρρευσε όταν έπεσε ο σάχης στο Ιράν), η οποία όμως τελικά είχε... άλλους μετόχους.

Δημοσκόπηση της εφημερίδας Documento: Τρίτη δύναμη στο 7,9% η Χρυσή Αυγή .Οριστικά εκτός ευρωβουλής Ε.Κ-Ποτάμι και ΑΝ.ΕΛ!

Δημοσκόπηση Documento: Τρίτη δύναμη στο 7,9% η Χρυσή Αυγή!Υπό τον τρόμο της κατακραυγής και της ξεφτίλας που θα ξαναβιώσουν το βράδυ των εκλογών, οι συστημικοί δημοσκόποι έχουν ξεκινήσει να διορθώνουν τις μετρήσεις τους και εμφανίζουν πια την Χρυσή Αυγή ως τρίτη πολιτική δύναμη.
Φυσικά, το βρώμικο παιχνίδι των εντυπώσεων συνεχίζεται με το ψαλίδισμα των ποσοστών, αλλά τουλάχιστον θα έχουν να λένε ότι πρόβλεψαν σωστά την σειρά των πολιτικών κομμάτων.

Σαν "βρεγμένη γάτα" ανακάλεσε ο Παπαχρήστος του «Βήματος» το ψέμα εναντίον του βουλευτή Ιωάννη Λαγού

Ανακάλεσε ο Παπαχρήστος του «Βήματος» τις ύβρεις εναντίον του Συναγωνιστή Ιωάννη ΛαγούΎστερα από σχετικό εξώδικο που έστειλε ο Ιωάννης Λαγός στην εφημερίδα «Το Βήμα» και τον δημοσιογράφο Γ. Παπαχρήστο, σήμερα δημοσιεύτηκε η σχετική επανόρθωση.Στην επανόρθωση, ο δημοσιογράφος παραδέχεται ότι είχε «λανθασμένη πληροφόρηση» και εξαιτίας αυτής χρέωσε στον Λαγό ένα αδίκημα για το οποίο δεν κατηγορείται.

«Μαφιόζικη» επίθεση στα Χανιά - Τον πυροβόλησε έξω από το μαγαζί του


«Μαφιόζικη» επίθεση στα Χανιά - Τον πυροβόλησε έξω από το μαγαζί τουΑπίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στα Χανιά, συγκεκριμένα στην κωμόπολη Βαμβακόπουλο, όταν ένας 60χρονος άντρας πυροβόλησε ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ έξω από το μαγαζί του.

Συνέντευξη του αρχηγού της ''Μαφίας των Φυλακών' Κλοντιάν Λεκοτσάι,

Συνέντευξη μέσα από τη φυλακή του Κορυδαλλού, όπου κρατείται, έδωσε στο Fax News της Αλβανίας ο Κλοντιάν Λεκοτσάι, ένας από τους πιο σκληρούς Αλβανούς ποινικούς, που κατηγορείται μεταξύ άλλων ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.Ο Λεκοτσάι, ο αρχηγός της «Μαφίας των Φυλακών» στρέφεται κατά της ελληνικής δικαιοσύνης κατηγορώντας την πως «σκοτώνει τους Αλβανούς».