Αποκαλύψεις φωτιά του πρώην οικονομικού διευθυντή της Siemens Ηλία Γεωργίου στον Χίο, για βαλίτσες με λεφτά που έδινε σε πολιτικούς.Όλα με ονόματα .Ηχητικό Ντοκουμέντο. Ομερτά από όλα τα ΜΜΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για siemens Γεωργιου Χιος
Του Άρη Σπίνου
Δεν πρόκειται να κλείσει εύκολα το θέμα με τις αποκαλύψεις για τα «λαδώματα» της Siemens επί των ημερών της παντοδυναμίας του πρ. οικονομικού διεθυντή της Γερμανικής εταιρείας στην Ελλάδα, Ηλία Γεωργίου.

Ηχογραφημένη Ομολογία Σοκ από πασίγνωστο δημοσκόπο: Δημοκρατικό μας καθήκον οι στημένες δημοσκοπήσεις κατά της Χρυσής Αυγής!

Του Άρη Σπίνου

Η είδηση είναι τσεκαρισμένη και σας την μεταφέρουμε επακριβώς από αναγνώστη, τα στοιχεία του οποίου μας είναι γνωστά, αλλά θα κοινοποιήσουμε μόνο το μικρό του όνομα. Γνωστός δημοσκόπος που βρέθηκε προσφάτως σε κοινωνική εκδήλωση, ρωτήθηκε από τον άνθρωπο αυτό για τα ποσοστά των κομμάτων και αφού ο δημοσκόπος ήταν ειλικρινής για τη θέση και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής (καθαρά τρίτο κόμμα, με ποσοστά από 9 ως 11%…), ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Δυναμική παρέμβαση από την τηλεοπτική συχνότητα του «ATTICA TV».Στο τιμόνι του ο Βασίλης Ταλαμάγκας



Tου Άρη Σπίνου

Μια νέα προσπάθεια στον τομέα της ενημέρωσης  επιχειρεί από την Δευτέρα 6 Μαΐου το «Αττιca TV». Mια πολυμελής συνεταιριστική δημοσιογραφική ομάδα του πρώην Οικονομικού καναλιού SBC, της εφημερίδας «Αξία» και δημοσιογράφων επαρχιακών περιφερειακών σταθμών θα παρεμβαίνει καθημερινά με ζωντανή ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα -Πέμπτη 17.00-19.00) από την συχνότητα του «Attica TV» και σε συνεργασία με  δημοσιογράφους 6 περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών καθώς και ανεξάρτητων ιστοσελίδων.Στο εγχείρημα συμμετέχουν οι Βασιλης Ταλαμαγκας , Γιαννης Κορωναιος ,Νικος Νικητεας,Ντέπυ Γκολεμα κ.ά. αλλά και ομάδα δημοσιογράφων, καθώς και αναλυτών για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Αποκάλυψη-σοκ!!Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός συνοδός πολυτελείας… Οι φωτογραφίες-σκάνδαλο!

syn-710x401
Του Άρη Σπίνου
Αυτό και αν είναι σκάνδαλο!!!Πανικός έχει προκληθεί με την είδηση πως πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός είναι βίζιτα πολυτελείας, με φωτογραφίες της να έχουν διαρρεύσει και να δημιουργείται σάλος στο χώρο της showbiz!Πρόκειται για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! Και όταν λέμε πασίγνωστη το εννοούμε! Είναι ένα από τα top ονόματα κορυφαίας σειράς που παίζει αυτή την περίοδο στην ελληνική τηλεόραση και σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης!

Δεν ξέρουν που χρωστάνε στην Πειραιώς!!Αγωγή του ΕΔΟΕΑΠ κατά της ΝΔ για οφειλές 150.000€.Παρακρατούσε το 3% από υπαλήλους της-δημοσιογράφους και δεν το απέδιδε

Marfin: 9 χρόνια πέρασαν και ακόμα να βρεθούν αυτοί που έκαψαν τους εργαζόμενους! (video)
Του Άρη Σπίνου
Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 150.548 ευρώ διεκδικεί από τη Νέα Δημοκρατία ο ΕΔΟΕΑΠ, το ασφαλιστικό ταμείο των εργαζομένων στα ΜΜΕ, το οποίο αντιστοιχεί σε οφειλές που έπρεπε να είχαν αποδοθεί εδώ και χρόνια συν τις σχετικές προσαυξήσεις.Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5, ο Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης έχει καταθέσει μάλιστα αγωγή η οποία αναμένεται να συζητηθεί τις επόμενες εβδομάδες ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, για πρώτη φορά.

Marfin: 9 χρόνια πέρασαν και ακόμα να βρεθούν αυτοί που έκαψαν τους εργαζόμενους!



Marfin: 9 χρόνια πέρασαν και ακόμα να βρεθούν αυτοί που έκαψαν τους εργαζόμενους! (video)Ήταν 5 Μαΐου 2010 και στους δρόμους της Αθήνας πραγματοποιούνταν μια από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις κατά του πρώτου Μνημονίου. Στις 2 το μεσημέρι οι διαδηλωτές στη οδό Σταδίου βλέπουν μαύρους καπνούς από το κτίριο της Marfin. Η τράπεζα είχε πιάσει φωτιά.Οι επιθέσεις με μολότοφ είχαν γίνει σχεδόν ταυτόχρονα στην τράπεζα και το βιβλιοπωλείο Ιανός. Οι εικόνες και οι στιγμές δραματικές. Οκτώ υπάλληλοι που είχαν παγιδευτεί στο κλειδωμένο κτίριο προσπαθούσαν να σωθούν. Έβγαιναν στα μπαλκόνια,προσπαθούσαν να βρουν διέξοδο.

Όλο το παρασκήνιο .Εκδίωξαν τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής-Ο ρόλος του κροίσου Κατσιματίδη -Ο πατριάρχης Βαρθολομαίος -τα 80 εκ.δολάρια...που στοίχισε ένας ναός!

Αναγκαστική παραίτηση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής
Του Άρη Σπίνου
Ιδιοχείρως παρέδωσε την παραίτησή του ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Γέρων Δημήτριος στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.Ο κ. Δημήτριος, που ταξίδεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να συναντήσει, με δικό του αίτημα, τον Οικουμενικό Πατριάρχη, έφτασε στις 11 το πρωί στο Φανάρι.