Ρεπορτάζ Star: Απάντηση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για το δημοσίευμα της WSJ - ΒΙΝΤΕΟ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣΤο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star μετέδωσε απόσπασμα της δήλωσης του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για το δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Ντροπή του! Καταγγέλουν τον δήμαρχο Αλίμου οι εργαζόμενοι του δήμου.Τους απαγόρευσε να πάρουν άδεια για να πάνε στην κηδεία συναδέλφου τους!!!

Σχετική εικόναΜέσα από μια επιστολή κόλαφος, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αλίμου καταγγέλει τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη, για αντεργατική συμπεριφορά, την οποία χαρακτήρισε φασίζουσα  και κοινωνικά ανάλγητη.Τον χαρακτηρίζει, επίσης, ασεβή απέναντι στη μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου τους,  ο οποίος σκοτώθηκε πηγαίνοντας στην εργασία του, αφού τους απαγόρευσε να παραυρεθούν στην Εξόδιο Ακολουθία που τελέστηκε στις 3 Μαίου στο νεκροταφείο Βύρωνα. ο 53χρονος Πέτρος Χατζημιχαηλίδης, μόνιμος υπάλληλος του Δήμου Αλίμου ο οποίος βρήκε φριχτό θάνατο λίγα μέτρα πριν την είσοδο του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων της Φυλής τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Δολοφονία στο Παλαιό Φάληρο: Αυτή είναι η άτυχη γυναίκα που την κομμάτιασε ο αδελφός της στον δρόμο

eglima_ar (1)Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του αδερφού της 53χρονης στο Παλαιό Φάληρο. Έξω από το σπίτι της βρέθηκε η άτυχη δασκάλα μαχαιρωμένη. Δέχτηκε πισώπλατο χτύπημα. Άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα στο Τζάνειο.Σοκαρισμένη η γειτονιά στην οδό Τρίτωνος στο Παλαιό Φάληρο από την άγρια δολοφονία 53χρονης γυναίκας.

Καταγγέλλουν την δήμαρχο Αγίου Δημητρίου Μαρία Σκουλήκα οι εργαζόμενοι του Δήμου

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημαρχος Αγ Δημητριου
Του Άρη Σπίνου
Συνδικαλιστική δίωξη, σε βάρος δημοτικού υπαλλήλου, αντιπροέδρου Σωματείου, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής Αγ. Δημητρίου, καταγγέλλει το Σωματείο «ΗΡΑΚΛΗΣ», Το θέμα αφορά την έγγραφη καταγγελία του εν λόγω εργαζομένου – συνδικαλιστή και του Σωματείου «ΗΡΑΚΛΗΣ», περί ανεμβολίαστων εργαζομένων στην Υπ. Καθαριότητας του Δήμου Αγίου Δημητρίου.Το Σωματείο γνωστοποίησε το θέμα ήδη στην ΠΟΠ-ΟΤΑ, έχοντας τη στήριξή της, ενώ θα το κάνει γνωστό και στη ΓΣΕΕ.