Η 38χρονη Κατερίνα-η κρυφή κάμερα-ο ξαναμμένος δήμαρχος των Νοτίων Προαστίων και η βίλλα του εφοπλιστή.

Του Άρη Σπίνου

Ένα τεράστιο ροζ σκάνδαλο έχει προκύψει, σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας, σε πολύ γνωστό και προβεβλημένο δήμο των Νοτίων Προαστίων.Ο  ερωτίλος δήμαρχος, καθόλα επιτυχημένος, φαίνεται ότι έχει πέσει στον έρωτα μιας 38χρονης καλλονής από τη Ρωσία, η οποία ακούει στο όνομα Κατερίνα και έχει κυριολεκτικά απογειωθεί!

Απάντηση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου σε Μητσοτάκη περί “χορηγού της Χρυσής Αυγής”

Αποτέλεσμα εικόνας για μιχαλολιακοςΜε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό Twitter ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος απάντησε με δηκτικό τρόπο στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 πως ο Τσίπρας είναι χορηγός της Χρυσής Αυγής.
Μητσοτάκης:

“Ο Κασιδιάρης στον δεύτερο γύρο!” - Δημοσκόπηση του Epsilon προκαλεί εγκεφαλικά στα κόμματα!

“Ο Κασιδιάρης στον δεύτερο γύρο!” - Δημοσκόπηση του Epsilon προκαλεί εγκεφαλικά στο Σύστημα! ΒΙΝΤΕΟΟι δημοσκόποι αναγκάστηκαν να ομολογήσουν ότι η Χρυσή Αυγή περνάει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και ο Ηλίας Κασιδιάρης διεκδικεί την Δημαρχία της Αθήνας.
Σε έρευνα που παρουσίασε χθες το "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του Γιάννη Παπαγιάννη στο Epsilon TV αποτυπώνονται όλοι οι φόβοι του καθεστώτος.Σχετικό είναι το δελτίο τύπου της Χ.Α