Οριστικό.Κόπηκε από την ευρωλίστα της Ν.Δ ο Αυτιάς με Βέτο της Μπακογιάννη, του «Ρασπούτιν της ΝΔ» και της «πράσινης Μαρίας»

Αποτέλεσμα εικόνας για Γ Αυτίας
Του Άρη Σπίνου
Δεν είναι άγνωστο ευρύτερα ότι σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής δεχόταν προτάσεις και δελεαστικές προσφορές να εκτεθεί ως υποψήφιος είτε για την Ευρωβουλή είτε για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είτε για τις εθνικές εκλογές.

Απίστευτο!!Ο πρώην γραματέας των ΑΝ.ΕΛ εκπρόσωπος τύπου της Δούρου!

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιαννης ΜοιραςΜετά να μην αναρωτιόμαστε γιατί οι δημοσκοπήσεις και οι στοιχηματικές εταιρείες εμφανίζουν  φαβορί τον Πατούλη; Θα κάνει πραγματικό περίπατο με τις κομματικές επιλογές που κάνει η Δούρου. Η περιφερειάρχης επέλεξε ως εκπρόσωπο Τύπου του συνδυασμού έναν πρώην στενό συνεργάτη του Πάνου Καμμένου, τον πρώην γενικό γραμματέα των ΑΝ.ΕΛ., τον Γιάννη Μοίρα!

Καμπάνες από τα “Νέα” και το “Παρασκήνιο”: Έχει κρυφή ψήφο η Χρυσή Αυγή - Στον Β΄ γύρο των εκλογών στην Αθήνα ο Κασιδιάρης


Του Άρη Σπίνου

Tην σχεδόν βεβαιότητά τους για την εντυπωσιακή άνοδο της  Χρυσής Αυγής στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές εκφράζουν μέσα από την αρθρογραφία τους τα "Νέα" και το "Παρασκήνιο".
Συγκεκριμένα, τα "Νέα" μέσα από ένα  δισέλιδο με τον χαρακτηριστικό τίτλο "Η μάχη της Αθήνας και η μαύρη απειλή" επισημαίνουν:

Folli Follie: Με το ένα πόδι στη φυλακή.Για «εγκληματική οργάνωση» καλούνται ως ύποπτοι οι Κουτσολιούτσοι

«Απροστάτευτη» η Folli Follie! (όλο το σκεπτικό της απόφασης)
Του Άρη Σπίνου
Το κακούργημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης , είναι πλέον ένα από τα βασικά ερευνώμενα αδικήματα στην υπόθεση της Folli Follie για το οποίο η εισαγγελία καλεί ως υπόπτους τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου (Δημήτρης και Γιώργος) και δυο ακόμα άτομα (τον Κινέζο επικεφαλής και τον Έλληνα υπεύθυνο των οικονομικών στη θυγατρική του Ομίλου στην Ασία).

Ο εισαγγελέας πρότεινε την ίδια ποινή.Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον ''δράκο'' του Αμαρουσίου.Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 16 χρόνια.

 Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον ''δράκο'' του Αμαρουσίου
Του Άρη Σπίνου
Συγκλονιστικές είναι οι καταθέσεις που έδωσαν την Παρασκευή στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας τα θύματα του επονομαζόμενου «δράκου» του Αμαρουσίου. Οι τέσσερις εκ των έξι γυναικών - θυμάτων του 32χρονου, που πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 16 ετών και δύο μηνών, περιέγραψαν με δάκρυα στα μάτια, καρέ-καρέ τις επιθέσεις που δέχθηκαν «Πήγαινα στη δουλειά με τα πόδια.