Βόμβα Ρουσόπουλου στο KONTRA: Η Χρυσή Αυγή θα έχει πολύ υψηλότερα ποσοστά από αυτά που δίνουν οι δημοσκοπήσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ
Του Άρη Σπίνου

Εκτίμηση-βόμβα έκανε ο γνωστός πρώην υπουργός του Καραμανλή και νυν πολιτευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του Λιάτσου στο Kontra Channel.

Γκρεμίζοντας τις "δημοσκοπήσεις" για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής δήλωσε χαρακτηριστικά:

Κάθειρξη 10 ετών σε 59χρονο που απήγαγε τα δύο ξαδέλφια του

Του Άρη Σπίνου
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης καταδίκασε σε κάθειρξη 10 ετών και 5 μηνών έναν 59χρονο δημοτικό υπάλληλο, ο οποίος κρατούσε φυλακισμένα, σε παλιά διώροφη μονοκατοικία στο Ωραιόκαστρο, τα δύο ξαδέλφια του, από τα οποία αποσπούσε εκβιαστικά χρήματα για να χρηματοδοτήσει τις σπουδές της... κόρης του.

Ειδικός φρουρός συνελήφθη για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών

Ειδικός φρουρός συνελήφθη στην περιοχή της Κοζάνης μαζί με ακόμη πέντε άτομα για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.Συγκεκριμένα σε έλεγχο που έκαναν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε και επέβαιναν ακόμη δύο άτομα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς εντόπισαν μέσα στη ρεζέρβα 13 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 6,6 κιλών.

Συνελήφθη ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Χρήστος Πατσατζόγλου

Του Άρη Σπίνου
Συνελήφθη στην Αγία Βαρβάρα, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Χρήστο Πατσατζόγλου για εισαγωγή και εμπόριο «μαϊμού» προϊόντων.Συγκεκριμένα μετά από τυχαίο έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του στην Αγία Βαρβάρα Αττικής εντόπισαν 63 ζευγάρια παπούτσια, ζευγάρια γυαλιών και εσώρουχα, χωρίς να συνοδεύονται από νόμιμα παραστατικά.

Ύποπτος για δωροδοκία από τον Φρουζή

Ύποπτος για δωροδοκία από τον Φρουζή Για το αδίκημα της κατ’ εξακολούθηση παθητικής δωροδοκίας στην υπόθεση Novartis θεωρείται ύποπτος από την αρμόδια Εισαγγελία ο Aνδρέας Λοβέρδος. Σύμφωνα με το διαβιβαστικό έγγραφο της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προς τη Βουλή, ο πρώην υπουργός, κρίνεται ύποπτος για το αδίκημα της κατ’ εξακολούθηση παθητικής δωροδοκίας κατά του Δημοσίου με όφελος που έτυχε ή επιδίωξε ο δράστης ή ζημία που προξενήθηκε ή απειλήθηκε στο Δημόσιο που υπερβαίνουν το ποσό των 150.000 ευρώ.Όπως αναφέρει το διαβιβαστικό:

Η Ένωση Εισαγγελέων στηρίζει Τουλουπάκη

Η Ένωση Εισαγγελέων στηρίζει ΤουλουπάκηΜε επίσημη ανακοίνωσή της, η Ένωση Εισαγγελέων καταφέρεται και μάλιστα με έντονο τρόπο κατά όλων των πολιτικών προσώπων που στην υπόθεση Novartis έσπευσαν ή σπεύδουν να ανακοινώσουν πως θα υποβάλουν μηνύσεις κατά δικαστικών λειτουργών οι οποίοι ανέλαβαν και διεκπεραιώνουν την εν λόγω υπόθεση.