Εκδήλωση διακήρυξης υποψηφιότητας για τον Δήμο Γλυφάδας του εκδότη-δημοσιογράφου, Τάσου Γκουριώτη.1000 Γλυφαδιώτες υποδέχτηκαν θερμά την υποψηφιότητα του

Αποτέλεσμα εικόνας για Τασος ΓκουριωτηςΤου Άρη Σπίνου
Η διακήρυξη της υποψηφιότητας για τον Δήμο Γλυφάδας του εκδότη-δημοσιογράφου, Τάσου Γκουριώτη, έγινε και επίσημα σε πολυχώρο της πόλης, με την παρουσία αρχηγών κομμάτων, βουλευτών, στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πάνω απ'όλα εκατοντάδων δημοτών της Γλυφάδας

Επιτέθηκαν με μαχαίρι σε Λιμενικούς τις δίωξης Ναρκωτικών και Εισαγγελέα στα Εξάρχεια

Αποτέλεσμα εικόνας για εκτακτη επικαιροτητα
Του Άρη Σπίνου

Δύο Λιμενικοί του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά με συνδρομή Εισαγγελέα, μετέβησαν για έρευνα υπόθεσης ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων, στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού στα Εξάρχεια.

ΣΥΛΛΗΨΗ σωφρονιστικού – ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ – έξω από τον Κορυδαλλό για ναρκωτικά! Του ξήλωσαν μέχρι και τα διακριτικά οι αστυνομικοί!

police
Του Άρη Σπίνου
Η Ασφάλεια συνέλαβε  έξω από το κατάστημα των Δικαστικών Φυλακών Κορυδαλλού σωφρονιστικό υπάλληλο, γιατί σε έλεγχο που του έγινε πριν εισέλθει στο Σωφρονιστικό Κατάστημα για ανάληψη υπηρεσίας, βρέθηκε να κατέχει ποσότητα ναρκωτικών που κατασχέθηκε.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “edolio5” οι αστυνομικοί πριν του περάσουν χειροπέδες, του ξήλωσαν τα διακριτικά μπροστά στους συναδέλφους του. Τον παρακολουθούσαν αρκετές μέρες πριν τη σύλληψη γιατί είχαν πληροφορίες ότι περνάει ναρκωτικά σε κρατουμένους στον Κορυδαλλό.

Καταδικάστηκε αστυνομικός που έγδυσε, έδεσε και χτύπησε ερωτικό αντίζηλο

Με ποινή φυλάκισης 27 μηνών τιμωρήθηκε αστυνομικός από το Βόλο, ο οποίος ήταν ο "πρωταγωνιστής" ενός περίεργου επεισοδίου.Συγκεκριμένα, το  Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας την Τετάρτη, συνεδριάζοντας χωρίς ενόρκους και μόνο με τακτικούς δικαστές, καθώς μετατράπηκαν τα αδικήματα από κακουργήματα σε πλημμελήματα,  εξέτασε το επεισόδιο που είχε γίνει γνωστό τον Φλεβάρη του 2013.

Για κακούργημα διώκονται εθελοντές πυροσβέστες που έβαζαν φωτιές και εκβίαζαν δημάρχους

Του Άρη Σπίνου
Η εισαγγελέας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου, άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος  σε βάρος τεσσάρων προσώπων, για την υπόθεση της ΜΚΟ που κατηγορείται ότι έκαιγε δάση για να βγάζει χρήματα.

Φωτογραφία ντοκουμέντο: Κάμερα κατέγραψε τους εκτελεστές του Μανώλη Καραγιάννη – Απορίες και ερωτήματα για τη μη σύλληψή του.Όλη η πιάτσα γνωρίζει το όνομα του!

Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε κοινωνοί σκηνών και πληροφοριών άγριας βίας και βάναυσων αποκαλύψεων για τη δραστηριότητα του αρχηγού της prison mafia. Αυτή είναι η μία όψη του εγκληματικού νομίσματος.Η άλλη, είναι αυτή που εξυφαίνεται όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμη και στις εξώπορτες σχολείων και σχετίζεται με την ανηλεή μάχη εξόντωσης των πρωτοκλασάτων αρχηγών της greek mafia και η οποία πέρα πλέον από κάθε αμφιβολία, σχετίζεται και διασυνδέεται με νομιμοφανείς εκφάνσεις του οικονομικού κεφαλαίου και της πολιτικής σκηνής, με συνισταμένη έναν ογκώδη αγωγό ροής μαύρου χρήματος.

Κάθειρξη έξι χρόνων επέβαλε το Εφετείο σε πρώην δημοτική υπάλληλο. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 15 χρόνια

Κάθειρξη έξι χρόνων επέβαλε το Εφετείο σε πρώην δημοτική υπάλληλο
Του Άρη Σπίνου
Ένοχη και σε δεύτερο βαθμό, αλλά με ποινή μειωμένη σε σχέση με το πρωτόδικο δικαστήριο, κρίθηκε πρώην υπάλληλος του δήμου Θεσσαλονίκης που κατηγορήθηκε για το λεγόμενο σκάνδαλο της «Παγίας Προκαταβολής», το οποίο αποκαλύφθηκε επί των ημερών της διοίκησης του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

Συνέλαβαν τον βούλγαρο "πληρωμένο εκτελεστή"του Μακρή

Μετά την εκτέλεση του επιχειρηματία από την Αυστραλία, Γιάννη Μακρή στη Βούλα, το τμήμα ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ , για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έγινε αποδέχτης διαφόρων πληροφοριών που προσκόμισαν ξένες υπηρεσίες ασφαλείας.Το ενδιαφέρον των διωκτικών Αρχών είχε επικεντρωθεί στον εκτελεστή, ενώ παράλληλα διεξαγόταν και έρευνα για τις διασυνδέσεις του δολοφονηθέντος επιχειρηματίαμε τα αλληλοσυγκρουόμενα κυκλώματα της αυστραλιανής μαφίας.