Οι... ιερές «μπίζνες» φέρνουν ανατροπές στην εκλογή μητροπολίτη στη Γλυφάδα.Άλλον ήθελαν οι εφοπλιστές και άλλον ο θεός!

Οι... ιερές «μπίζνες» φέρνουν ανατροπές στην εκλογή μητροπολίτη στη Γλυφάδα
Του Άρη Σπίνου
Μια σοβαρή παρατυπία-παρανομία(?) στην πρόσφατη διαδικασία εκλογής μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης έχει ξεσηκώσει τις τοπικές κοινωνίες της περιοχής καθώς χαρακτηρίζεται ως επικίνδυνη για την περιοχή εξέλιξη

Στο σκαμνί την Πέμπτη ο Σταύρος Ψυχάρης για δάνεια "αέρα" άνω των 44 εκατ. ευρώ

Στο σκαμνί ο Σταύρος Ψυχάρης για δάνεια άνω των 44 εκατ. ευρώ
Του Άρη Σπίνου
Ξεκινάει η δίκη του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη, ο οποίος θα εμφανιστεί, την Πέμπτη, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.Ο πάλαι ποτέ παντοδύναμος εκδότης κατηγορείται για κακούργημα σε υπόθεση που αφορά προσωπικά δάνεια ύψους 44.700.000 ευρώ, τα οποία είχε λάβει από την Alpha Bank με σκοπό την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

Προφυλακίστηκε και ο δικηγόρος Αντωνόπουλος για την μαφία των φυλακών. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 εξετάζεται και ο ρόλος άλλων γνωστών νομικών στο κύκλωμα αυτό.

Αποτέλεσμα εικόνας για αντωνοπουλοσ δικηγοροσ
Του Άρη Σπίνου
Προφυλακιστέος κρίθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης ο δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος μετά από 14 ώρες απολογίας.Tι ισχυρίστηκε στην απολογία του ο Γ. Αντωνόπουλος Πετώντας το μπαλάκι των ευθυνών στον Αριστείδη Φλώρο που θεωρεί ως ιθύνοντα νου της εμπλοκής του στην αποκαλούμενη «μαφία των φυλακών», αρνήθηκε όσα του αποδίδονται, απολογούμενος στον εφέτη ειδικό ανακριτή, ο  65χρονος δικηγόρος Γ. Αντωνόπουλος που κατηγορείται ότι συμμετείχε στην εγκληματική οργάνωση που δρούσε εντός και εκτός των σωφρονιστικών καταστημάτων, εκβιάζοντας και εκτελώντας «συμβόλαια θανάτου».

Ο Λαυρεντιάδης-ο Παππάς- οι offshore στην Κύπρο και ο Πετσίτης για όλα και για παντού.

Ο "δράκος" του Μαξίμου και το "pool boy" Πετσίτης
Του Άρη Σπίνου
Αν υπάρχουν δύο πρόσωπα για τα οποία θα μπορούσαμε να πούμε ότι συνδέονται ευθέως με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αυτά είναι ο δικηγόρος Αρτέμης Αρτεμίου και ο Μανώλης Πετσίτης, μακροχρόνιος φίλος του εξ απορρήτων του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Παππά.Για τις σχέσεις των δύο ανδρών με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν γραφτεί δεκάδες δημοσιεύματα και έχουν σπαταληθεί τόνοι μελάνι.

Θάνατος - μυστήριο στη Φωκίδα

Θάνατος - μυστήριο στη ΦωκίδαΑπανθρακωμένο μέσα σε αυτοκίνητο βρέθηκε το απόγευμα ένα άτομο στην περιοχή της Φωκίδας και συγκεκριμένα στον δρόμο που οδηγεί από την Άμφισσα στο Προσήλιο. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες της Πυροσβεστικής, ενώ διερευνάται εάν πρόκειται για ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια.