Συνεργάτες του Αβραμόπουλου στο εδώλιο για κακούργημα.Διεκόπη για τις 18/4 η δίκη με την απολογία της Σιδέρη.

Του Άρη Σπίνου
Στις 18/4/2019 στο Α΄ τριμελές εφετείο κακουργημάτων ύστερα από διακοπή , έχει προσδιοριστεί να συνεχίσει μια δίκη ιδιαίτερης σημασίας, που μέχρι σήμερα, παρά το γεγονός ότι η προανάκριση διήρκησε έξι ολόκληρα χρόνια, ελάχιστα έχει δει το φως της δημοσιότητας,και παρά το γεγονός ότι η δίκη ξεκίνησε στις 1/11/2017.

Έβαλαν λουκέτο τα ζαχαροπλαστεία Καραβάν

karavan1
Του Άρη Σπίνου
Σε διακοπή της λειτουργίας του δικτύου franchise προχώρησε η γνωστή αλυσίδα. Τι αναφέρει στην ανακοίνωση της η εταιρεία.Η αλυσίδα ζαχαροπλαστείων Karavan, που πρωταγωνιστούσε στην αγορά των ανατολίτικων γλυκών βρίσκεται ένα βήμα πριν από το οριστικό λουκέτο. Φέρεται να έχει προχωρήσει στο κλείσιμο των 5 (Χολαργό, Πεύκη, Δροσιά, Παλαιό Φάληρο και Πειραιά) από τα 6 καταστήματα franchise που είχε αναπτύξει τα περασμένα χρόνια ενώ σύντομα αναμένεται να κλείσει και το έκτο κατάστημα στην Γλυφάδα.

Απολογήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι από την ανακρίτρια Διαφθοράς Γιώργος και Φώτης Μπόμπολας(απαγόρευση εξόδου από την χώρα) για τα δάνεια του Πήγασου

Απολογήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι από την ανακρίτρια Διαφθοράς Γιώργος και Φώτης Μπόμπολας για τα δάνεια του Πήγασου
Του Άρη Σπίνου
Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς οι Γιώργος και Φώτης Μπόμπολας καθώς και δυο στελέχη των οικονομικών υπηρεσιών της εταιρίας Πήγασος. Οι 4 εκλήθησαν να δώσουν εξηγήσεις για τα δάνεια τα οποία είχε πάρει η εκδοτική εταιρία (είχε στην κατοχής της το Έθνος και άλλα έντυπα και μερίδιο στο Mega) για τα οποία σύμφωνα με την κατηγορία δεν υπήρχαν επαρκείς εγγυήσεις. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ομολογιακό δάνειο περίπου 80 στο οποίο εντάχθηκαν όλα τα δάνεια του ομίλου.

Τραγωδία στο Μαρούσι.Γυναίκα έπεσε από το τρίτο όροφο του mall


Τραγωδία στο Μαρούσι  Συναγερμός στην αστυνομία και το ΕΚΑΒ σήμανε το βράδυ της Τετάρτης, μετά από κλήση για μία γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου Mall, στο Μαρούσι. Το συμβάν σημειώθηκε στις 20.50, ενώ η γυναίκα ηλικίας 40 ετών πέθανε ακαριαία.Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τη 40χρονη στο KAT.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το τραγικό συμβάν πρόκειται για αυτοκτονία αφήνοντας όμως όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.