Νεαρός άνδρας έπεσε από τον 3ο όροφο σε διαμέρισμα στην βούλα. – Κατηγορείται η φίλη του "υποψήφιο" μοντέλο

Νεαρός άνδρας έπεσε από τον 3ο όροφο – Κατηγορείται η φίλη του "υποψήφιο" μοντέλο
Του Άρη Σπίνου
Ένας 39χρονος, κάτω από άγνωστες συνθήκες, βρέθηκε πεσμένος στον κήπο της πολυκατοικίας και κατάφερε να συρθεί μέχρι το αυτοκίνητο του απ όπου τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.Μένει σε διαμέρισμα 3ου ορόφου στη Βούλα, μαζί με την 32χρονη φίλη του η οποία έχει καταγωγή από τον Λίβανο, δηλώνει… διερμηνέας και έχει απασχολήσει τα media λόγω της θυελλώδους σχέσης της με γιό γνωστής παρουσιάστριας, υπό την ιδιότητα... υποψήφιου μοντέλου.

Με Λοίζου και Τσιρώνη περιμένει ο Αλέξης να καταγράψει σοβαρά ποσοστά στις κάλπες

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιαννης Παπαγιαννης
Γράφει ο Γιάννης Παπαγιάννης
Τα όσα απερίγραπτα έγιναν με την Λοίζου τα ξέρετε. Μπορεί τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν ότι δεν την έχουν δει ποτέ από… κοντά, η ουσία είναι ότι ο πρωθυπουργός όταν έβγαζε selfie μαζί της δεν είχε ενημερωθεί ότι τρέχουν σοβαρές ποινικές διώξεις για ένα τόσο σημαντικό θέμα.

Η κομματική «Αυγή» τυπώνεται τσάμπα (χρόνια τώρα) στην Ίριδα Δεν πλήρωνε ούτε χαρτί ούτε εκτύπωση.

Παρά το γεγονός ότι επί των ημερών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, είτε από φόβο, είτε κατόπιν άνωθεν (υπουργικών) εντολών, η κομματική εφημερίδα του κυβερνώντος κόμματος, έχει μπουκώσει από διαφήμιση, μαθαίνω ότι επί χρόνια την βγάζει τσάμπα στην εκτύπωση. Και όταν λέμε τσάμπα, το εννοούμε, αφού όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές.Το επίσημο «όργανο» του ΣΥΡΙΖΑ, δεν πληρώνει στην «Ιριδα», ούτε χαρτί, ούτε εκτύπωση. 

Επίθεση μπράβων στην Γλυφάδα κατά του εκδότη τοπικής εφημερίδας.Ηλία Κουτσώνα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΣΩΝΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΕπίθεση τραμπούκων δέχτηκε το πρωί της Τρίτης  ο εκδότης και το συνεργείο διανομής  της τοπικής free press εφημερίδας «Ανατροπή στα Νότια», Ηλίας Κουτσώνας ο οποίος διένειμε το έντυπο στη λαϊκή του Αγίου Τρύφωνα στην Ανω Γλυφάδα. και λαική στην Ανδ.. Παπανδρέου.[Νεκροταφείο]Ο εκδότης δέχθηκε την επίθεση εύσωμων μαυροντυμένων ατόμων οι οποίοι αφού άρπαξαν τις εφημερίδες φώναζαν: «Σταμάτα να κατηγορείς για απάτες τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου».
Η εφημερίδα κυκλοφορούσε με πρωτοσέλιδη συνέντευξη του υποψήφιου δημάρχου, δικηγόρου, Μάκη Φιλόπουλου.

Σφοδρή επίθεση Μαρινάκη και Σεραφήμ σε ΣΥΡΙΖΑ:«Οι άκαπνοι ξεφτιλίζουν τους ήρωες»

Του Άρη Σπίνου
Συγκίνηση στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Νικηταρά του Τουρκοφάγου στον Πειραιά. Μια προτομή που έγινε με χορηγία του Βαγγέλη Μαρινάκη στη μνήμη του πατέρα του, Μιλτιάδη ΜαρινάκηΣε κλίμα βαθιάς συγκίνησης αλλά και με την έκφραση ενός αγνού πατριωτισμού, εκατοντάδες πολίτες τίμησαν τον ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης, Νικήτα Σταματελόπουλο, γνωστό και ως ο «Νικηταράς  ο Τουρκοφάγος».Μια από τις σπουδαιότερες μορφές της Εθνικής Παλιγγενεσίας βρήκε μια θέση στον Πειραιά αλλά και στις καρδιές όλων όσοι δεν ξέχασαν ποιοι ήταν εκείνοι που έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδος, πριν από 200 περίπου χρόνια.

«Μαϊμού» σύμφωνα συμβίωσης στο δήμο Ηλίου με κατοικία στο… δημαρχείο για να πάρουν άδειες παραμονής.Παρέμβαση εισαγγελέα.

«Μαϊμού» σύμφωνα συμβίωσης με κατοικία στο… δημαρχείο για να πάρουν άδειες παραμονής
Του Άρη Σπίνου
Μία υπόθεση που αποκαλύπτει βαθιές παθογένειες στο σύστημα, αποκάλυψαν υπάλληλοι και η δημοτική αρχή στο Ίλιον, αφού έστειλαν στον εισαγγελέα καταγγελίες για ψεύτικα ομόφυλα ζευγάρια αλλοδαπών, ημεδαπών και Ρομά που συμμετείχαν σε κύκλωμα πλαστών αδειών παραμονής.Ουσιαστικά, όλα ξεκίνησαν στις 30 Νοεμβρίου 2018, όταν ένας Ρομά πέρασε την πόρτα του δημαρχείου Ιλίου και ζήτησε να καταχωριστεί στο ληξιαρχείο το σύμφωνο συμβίωσης που είχε συνάψει με όλο το τυπικό του νόμου με τον αγαπημένο του, Αλβανό υπήκοο, σε συμβολαιογράφο της Αθήνας!

Αποκάλυψη: Και δεύτερος υπουργός του Μαδούρο ταξίδεψε στην Ελλάδα - Ένοχη σιωπή από το Μαξίμου

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με την -τουλάχιστον «περίεργη»- υπόθεση της προσγείωσης αεροσκαφών της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, μία ιστορία που αποκτά όλο και πιο σκοτεινές διαστάσεις λόγω της ένοχης κυβερνητικήςσιωπής.Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, εκτός από το γεγονός ότι τελικά δεν ήταν ένα το κυβερνητικό αεροσκάφος (το οποίο μετέφερε τον υπουργό Εξωτερικών της βενεζουελάνικης κυβέρνησης,