Το Παρακράτος θέλει τον Μαρινάκη "νεκρό"με ή χωρίς εισαγωγικά.,Ο Τσίπρας, και η ταύτιση του Κράτους με το Παρακράτος

Του Άρη Σπίνου
Ενα από τα καθεστωτικά επιτεύγματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι η ταύτιση κράτους και παρακράτους.Ιδιαίτερα στην περίπτωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, κράτος και παρακράτος λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία.

Αρχίζει την δευτέρα πάλι η δίκη.Στο εδώλιο το στέλεχος της ΕΥΠ "Νικήτας" και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. για σχέσεις με δουλεμπόρους

Στο εδώλιο στελέχη της ΕΥΠ και της ΕΛ.ΑΣ. για σχέσεις με δουλεμπόρους | tovima.gr
Του Άρη Σπίνου

Στο εδώλιο θα καθήσουν πάλι, ύστερα απο διακοπή ,την δευτέρα το πρωί στελέχη της ΕΥΠ και της ΕΛ. ΑΣ. για συμμετοχή σε κύκλωμα δουλεμπόρων και νομιμοποίησης λαθρομεταναστών! Στην ίδια δίκη κατηγορούμενοι είναι Ελληνες και αλλοδαποί (κυρίως τουρκικής και ιρακινής καταγωγής) που είχαν εμπλοκή σε παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Αποκαλυπτικό Ρεπορτάζ για το κύκλωμα με τα πλαστά διπλώματα.Τους παρακολουθούσαν 9 μήνες-Σχεδίαζαν να κάψουν την Διεύθυνση-Στημένες εξετάσεις για σήματα-Έκαψαν σκόπιμα τον σκληρό δίσκο-Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ και τα ευρήματα-.Διώξεις σε βαθμό κακουργήματος -Η αρχηγός και ο διευθυντής της υπηρεσίας που τους πήρε χαμπάρι και ζήτησε μεροκάματο

Ιδιοκτήτες σχολών οδήγησης στην Καλλιθέα οι δύο ιδιώτες στο κύκλωμα με τα διπλώματα - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Του Άρη Σπίνου
Συνολικά 9 άτομα, εκ των οποίων 7 υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής και 2 ιδιώτες, ιδιοκτήτες σχολών οδήγησης στην Καλλιθέα, συνελήφθησαν την Πέμπτη 14 Μαρτίου σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, για την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην παράνομη έκδοση διπλωμάτων οδήγησης.

Στο φως τα e-mails που καίνε τον Μανώλη Κεφαλογιάννη. Τον κατήγγειλε συνεργάτιδα του ότι της παρακρατά το 60% του μισθού της


photo: Eurokinissi
Του Άρη Σπίνου
«Ενημερώνεις το γραφείο σας για την “ύπαρξή µου” και µου στέλνεις/ στέλνετε ό,τι email ή πληροφορία χρειάζεται να γνωρίζω και µου έχει αποσταλεί στο γραφείο σας… Μου στέλνεις τις σχετικές πληροφορίες για το γραφείο σας (αριθµ., όροφος κ.λπ.)».«Λαβράκια» για βοηθούς-φαντάσµατα που διαµένουν στην Ελλάδα, αλλά εργάζονται… µόνιµα στις Βρυξέλλες φαίνεται πως βγάζει η έρευνα των «αδιάφθορων» της ΕΕ για τον ευρωβουλευτή της Ν∆ Μανώλη Κεφαλογιάννη, φέρνει στο φως στο edolio5 .

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ! Αυτός είναι ο απατεώνας που αποσπά χρήματα από μαγαζιά στην Κυψέλη με έναν απίστευτο τρόπο!

image-1-236.jpg
Του Άρη Σπίνου
Όλο και πιο ευφάνταστους τρόπους βρίσκουν επιτήδειοι για να αποσπάσουν χρήματα από επιχειρηματίες και εργαζόμενους σε μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας.Προτιμούν συνοικιακά καταστήματα και προσεγγίζουν υπαλλήλους λέγοντάς τους ότι κάποιος συνάδελφος ή ακόμα και το αφεντικό της επιχείρησης, ο οποίος λείπει εκείνη τη στιγμή από το κατάστημα έχει παραγγείλει κάποιο άρωμα. Όταν η υπάλληλος δήλωσε άγνοια για την παραγγελία ο δράστης «προσφέρθηκε» να τηλεφωνήσει ο ίδιος στο αφεντικό για να τον ρωτήσει τι να κάνει.

Κάθειρξη 15 ετών και 6 μηνών σε 25χρονο που σκότωσε τον θείο του γιατί επιχείρησε να τον βιάσει

Του Άρη Σπίνου
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά επέβαλε κάθειρξη 15 ετών και 6 μηνών σε 25χρονο, ο οποίος στις 17 Αυγούστου του 2017, είχε σκοτώσει με 11 μαχαιριές τον θείο του στη Νίκαια, υποστηρίζοντας πως το θύμα επιχείρησε να τον βιάσει.Συγκεκριμένα, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απορρίπτοντας τον ισχυρισμό του ότι βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής, αναγνωρίζοντάς του, ωστόσο, το ελαφρυντικό ότι ωθήθηκε στο έγκλημα εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς του 54χρονου θύματος.