Δημοσκόπηση της Innovation Metrisis Poll για τον δήμο Καλλιθέας: 15 μονάδες μπροστά ο Δημήτρης Κάρναβος

Του Άρη Σπίνου

Σηµαντικό προβάδισµα του νυν δηµάρχου Καλλιθέας, ∆. Κάρναβου, έναντι των υπόλοιπων υποψηφίων καταγράφει η εταιρεία ερευνών Innovation Metrisis Poll.Το 57,8% των δηµοτών αξιολογεί θετικά το έργο του, ενώ το 14,6% δηλώνει ότι δεν είναι καθόλου ικανοποιηµένο.Ο ∆ηµήτρης Κάρναβος είναι πρώτος και στη δηµοτικότητα ανάµεσα σε όλους τους υποψηφίους που έχουν εκφράσει µέχρι στιγµής ενδιαφέρον για τη διεκδίκηση του δηµαρχιακού θώκου, µε ποσοστό 34,6% (θετικές – αρνητικές γνώµες), σε σύγκριση µε τον βασικό του αντίπαλο, κ. Ασκούνη, ο δείκτης δηµοτικότητας του οποίου αγγίζει το 17,2%.

Έχασε τον μπούσουλα στην ΕΥΠ ο Ρουμπάτης...Έρχονται δίκες-φωτιά για στελέχη της



Του Παναγιώτη Αποστόλου

Στον απόηχο της ερώτησης που έχει κατατεθεί από τον ανεξάρτητο βουλευτή και πρόεδρο του κόμματος “Δύναμη Ελληνισμού” Δημήτρη Καμμένο, αναφορικά με τα ζητήματα νομιμότητας και συνταγματικότητας στον υπό διεξαγωγή προεκλογικό διαγωνισμό για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στην ΕΥΠ, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως, που είτε ενισχύουν το σενάριο διεξαγωγής εθνικών εκλογών το Μάιο ή απλώς επιβεβαιώνουν πως αυτή η τόσο κρίσιμη εθνικά υπηρεσία, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, έχει καταστεί πεδίο δόξης λαμπρό για κομματικά βολέματα και ασταμάτητο φαγοπότι. Όλα πλέον δείχνουν ότι ο κ. Ιωάννης Ρουμπάτης έχει χάσει το παιχνίδι στο “μαγαζί” της Κατεχάκη, κοινώς έχει χάσει το μπούσουλα… Δεν ξέρει από που θα του πρωτοέρθει με τους άσχετους και τους γκαφατζήδες που έχει μαζέψει γύρω του…
Όργιο ρουσφετιών και ταξιδιών…

Ξεκίνησε πόλεμος Μαρινάκη – Κόκκαλη; Πρωτοσέλιδο «βόμβα» και άρθρο «φωτιά» από Γιάννη Κουρτάκη

Διαβάστε στα «Παραπολιτικά»Πυρηνικό πόλεμο μεταξύ Ευάγγελου Μαρινάκη και Σωκράτη Κόκκαλη πυροδοτεί η πρωτοφανής απόφαση του «εθνικού προμηθευτή» να θέσει στις υπηρεσίες του καταρρέοντος πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα τον γιό του Πέτρο Κόκκαλη.

Περίεργη τροπή στην υπόθεση θανάτου του δικηγόρου Παναγιώτη Ρεκουνιώτη. Τα ύποπτα τραύματα και τα απειλητικά sms!

Περίεργη τροπή στην υπόθεση θανάτου του δικηγόρου. Τα ύποπτα τραύματα και τα απειλητικά sms!Την άκρη του αιματοβαμμένου νήματος στη μυστηριώδη υπόθεση θανάτου του 30χρονου δικηγόρου Παναγιώτη Ρεκουνιώτη, που βρέθηκε νεκρός σε γκρεμό στα Τουρκοβούνια το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, προσπαθούν να εντοπίσουν οι Αρχές και οι οικογένειά του, καθώς όλα τα στοιχεία που συλλέγουν ώρα με την ώρα κάθε άλλο παρά συνθέτουν την εικόνα ενός ανθρώπου που είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του.Τα αναπάντητα ερωτήματα πολλά, όπως και τα κενά που αφήνει το σενάριο της αυτοκτονίας.

Αυτή είναι η σπείρα-μαμούθ που είχε ρημάξει την Αθήνα.Όλες οι φωτογραφίες των 163 μελών της σπείρας

Αυτή είναι η σπείρα-μαμούθ που είχε ρημάξει την Αθήνα Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των μελών της σπείρας- μαμούθ, που είχε ρημάξει τα σπίτια στο κέντρο της Αθήνας.Κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία 163 κατηγορούμενων για τη συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση που έκανε συστηματικά κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες, ενώ εμπλεκόταν και σε διακίνηση ναρκωτικών.