Πανηγύρι υποψηφιοτήτων-ζόμπι στο δήμο Κηφισιάς.Τα σημάδια διάλυσης της παράταξης του νυν δημάρχου-Η προσπάθειά νεκρανάστασης του Χιωτάκη-Ο Βάρσος... με το παρελθόν και κάποιος Μακρής που έρχεται από το πουθενά

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Του Άρη Σπίνου
Διανύουμε ήδη την προεκλογική περίοδο όσον αφορά στις Αυτοδιοικητικές εκλογές αφού ο Μάιος του 2019 θα δείξει αν ο νυν Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος θα ανανεώσει τη θητεία του ή η ετυμηγορία των Δημοτών θα αναδείξει τον αντικαταστάτη του πάντως η παράταξη του έχει εμφανεί σημάδια διάλυσης .

Σταθερή στην 3 θέση η Χρυσή Αυγή σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Interview

Του Άρη Σπίνου

Νέα δημοσκόπηση δημοσιεύτηκε από την εταιρεία Interview για λογαριασμό της εφημερίδας Politik.
Σύμφωνα με την πανελλαδική αυτή έρευνα που αφορά το τέλος του Φεβρουαρίου, η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται ξεκάθαρα Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, ανεβάζοντας το ποσοστό της κατά μία ποσοστιαία μονάδα και φτάνοντας το 7,4% άνευ αναγωγής.

Ο Βρυώνης πίσω από την νέα εφημερίδα.Αποκαλυπτικά.Αυτό σημαίνει πως όσοι εργαστούν εκεί θα...βλέπουν το ευρώ με κυάλια


Αποτέλεσμα εικόνας για εφημεριδα αποκαλυπτικα
Του Άρη Σπίνου


Κυκλοφορεί τη Δευτέρα νέα εφημερίδα ελαφρού περιεχομένου που όπως ακούγεται ετοιμάζει ο Χρίστος Μουλίνος. Το όνομα του νέου φύλλου είναι «Αποκαλυπτικά», ενώ ο σχεδιασμός παραπέμπει στην εφημερίδα Espresso.

Ποινή 18 μηνών με διετή αναστολή στην Υποψήφια Δήμαρχο του δήμου 3Β Μαρία Σίνα

Του Άρη Σπίνου
Ένοχη κρίθηκε την Παρασκευή 15 Μαρτίου από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών η Μαρία Σίνα για την υπόθεση της υπεξαίρεσης ποσού για όσο χρονικό διάστημα είχε θητεύσει (2012-2014) στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Στον ιστό καταγγελιών για εκβιασμούς, δολοφονίες και ύποπτες συναντήσεις, η δίκη για τη δολοφονία του Μιχ. Ζαφειρόπουλου

Στον ιστό καταγγελιών για εκβιασμούς, δολοφονίες και ύποπτες συναντήσεις, η δίκη για τη δολοφονία του Μιχ. ΖαφειρόπουλουΕικόνες από αμερικάνικες  ταινίες με επικίνδυνους κακοποιούς, δολοφονίες, ύποπτες συναντήσεις και εκβιασμούς θυμίζουν οι περιγραφές των μαρτύρων στη δίκη για τη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.«Οι μάρτυρες φεύγουν… διακοπές»Την ώρα που οι Αλβανοί κατηγορούμενοι καταγγέλλουν «στημένες» δολοφονίες, με «φόντο» τη δίκη αυτή, ο Αριστείδης Φλώρος και ο Γιώργος Αντωνόπουλος διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους, στρέφοντας ο ένας τα «πυρά» του εναντίον του άλλου.

26 Μαρτίου η δίκη του Επ. Κορκονέα

Διακόπηκε και συνεχίζεται στις 26 Μαρτίου η δίκη του Επ. ΚορκονέαΔιακόπηκε πριν από λίγο η εξέλιξη της δίκης του Επαμεινώνδα Κορκονέα -για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου- στο Μικτό Εφετείο Κακουργημάτων στη Λαμία λόγω ασθένειας ενός δικαστή.

Στήνουν θέμα Τουλουπάκη στο παρά πέντε της άσκησεις ποινικών διώξεων λόγω… Novartis.Ένας φάκελος που το edolio5 έχει στα χέρια του 4 μήνες

Στήνουν θέμα Τουλουπάκη λόγω… Novartis
Του Άρη Σπίνου
Πολλά ερωτήματα ως προς τις επιδιώξεις των κύκλων που διακίνησαν τη δημοσιογραφική «αποκάλυψη» περί σκοτεινών σημείων στην απόκτηση από την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη ενός διαμερίσματος 110 τ.μ. στον ευρύτερο χώρο της Ακρόπολης προκάλεσε η συστηματική αναπαραγωγή της πληροφορίας αυτής.Και αυτό διότι από μόνο του το «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» δεν ήταν επαρκές για να στηρίξει μία τόσο συστηματική αναπαραγωγή μίας είδησης που φέρει ιδιαίτερη βαρύτητα.