Έριξε βόμβες ο Φλώρος στη δίκη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου.Κατονόμασε 2 πασίγνωστους δικηγόρους που του ζήτησαν 2 εκ. ευρώ για να αλλάξουν οι αλβανοί τις καταθέσεις τους.




Στοιχεία για το άγνωστο παρασκήνιο που προηγήθηκε της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου έδωσε ο Φλώρος
Του Άρη Σπίνου
Στοιχεία από το  άγνωστο μέχρι στιγμής  παρασκήνιο το οποίο προηγήθηκε της δολοφονίας του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, κατέθεσε ενώπιον του Μικτού Δικαστηρίου της Αθήνας, ο Αριστείδης  Φλώρος.Όντας φίλος και πελάτης του Μιχ. Ζαφειρόπουλου, ο καταδικασμένος ως πρωταγωνιστής στο σκάνδαλο  των εταιρειών  Energa-Hellas Powert Αριστείδης Φλώρος εξετάστηκε ως μάρτυρας στη δίκη για τη δολοφονία του ποινικολόγου, δίνοντας σημαντικές πληροφορίες στους δικαστές για την υπό έρευνα υπόθεση.

Το πτώμα 30χρονου δικηγόρου βρέθηκε σε απόκρημνη βραχώδη περιοχή στα Τουρκοβούνια


Το πτώμα 30χρονου δικηγόρου βρέθηκε σε απόκρημνη βραχώδη περιοχή στα ΤουρκοβούνιαΤο πτώμα 30χρονου δικηγόρου βρέθηκε το απόγευμα σε απόκρημνη βραχώδη περιοχή στην οδό Αττικού Άλσους, στα Τουρκοβούνια.Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία ο 30χρονος αναζητούνταν από το πρωί καθώς δεν εμφανίσθηκε σε δικαστήριο που είχε στον Πειραιά και δηλώθηκε εξαφάνιση από τους οικείους του .Το απόγευμα βρέθηκε το αυτοκίνητό του στο Αττικό Άλσος με τα κλειδιά στη μίζα ενώ μέσα υπήρχε και το κινητό τηλέφωνό του .

Ανοίγουν οι λογαριασμοί για την κομπίνα Λαυρεντιάδη με το αέριο της ΔΕΠΑ.Λυτοί και δεμένοι δίνουν αγώνα για να τον σώσουν πάλι από την φυλακή

Ανοίγουν οι λογαριασμοί για την κομπίνα Λαυρεντιάδη με το αέριο της ΔΕΠΑΑνοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί όλων των προσώπων που εμπλέκονται στη δικογραφία με τα  χρέη της εταιρείας  «ELFE», συμφερόντων Λαυρέντη Λαυρεντιάδη  προς τη ΔΕΠΑ ενώ παράλληλα ελέγχονται εξονυχιστικά και τα περιουσιακά τους στοιχεία.Σύμφωνα με πληροφορίες,του edolio5  η υπόθεση αυτή έχει μπει στο στόχαστρο και της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος  που  έχει ζητήσει εδώ και καιρό την άρση του τραπεζικού απορρήτου  όχι μόνο των φυσικών και νομικών προσώπων αλλά και των στενών συγγενών όσων ελέγχονται για την υπόθεση της εταιρείας λιπασμάτων.