Μπουνιές-κλοτσιές και κουτουλιές με πολλά αίματα στην παράταξη Πρεκετέ στο Δήμο Αγ.Δημητρίου.Περίπατος οι εκλογές για την Συριζαία Ανδρούτσου.


Αποτέλεσμα εικόνας για Χ.ΠΡΕΚΕΤΕΣ
Του Άρη Σπίνου

Ότι η φτώχεια φέρνει γκρίνια είναι γνωστό.Στη προκειμένη περίπτωση τα χαμηλά ποσοστά που φαίνεται ότι συγκεντρωνει ο Υπ.Δήμαρχος Άγ.Δημητρίου Χρήστος Πρεκετές έφεραν στο τραπέζι κλοτσιές και μπουνιές.Αφορμή ήταν η έκδοση μιας τοπικής εφημερίδας που στηρίζει την παράταξη Πρεκεντέ αλλά σε όλες της σελίδες είχε μόνο την φωτογραφία του.Ο δημοτικός σύμβουλος Γ.Ζέρβας έγινε έξαλλος ζητώντας το λόγο από τον εκδότη της που είναι και συνυποψηφίους του στην ίδια παράταξη.Κουβέντα με την κουβέντα έπεσαν τα πρώτα χαστούκια.

Ο Καραγκούνης, ο Ρέστης και οι καθείρξεις που βγαίνουν βροχή.Μπορεί ο βουλευτής της Ν.Δ και τομεάρχης δικαιοσύνης να υπερασπίζεται τον υπόδικο με βαρύτατα κακουργήματα εφοπλιστή;

Του Άρη Σπίνου

Επανέρχεται επίκαιρο το ερώτημα: ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό; Ιδού η απορία... Μια εικόνα, χίλιες λέξεις!!! - Πρόκληση για τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί ο σφικτός εναγκαλισμός του βουλευτή και αναπληρωτή τομεάρχη Δικαιοσύνης, Κώστα Καραγκούνη με τον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό για αδικήματα κακουργηματικής μορφής σε βάρος Ελληνικού Δημοσίου (σκάνδαλο Καρούζου ποινή κάθειρξης 5 ετών, σκάνδαλο καταπάτησης δασικής έκτασης στο Κορωπί ποινή κάθειρξης 10 ετών).Σωστά.

Για το "πάνω χέρι"έγινε η σφαγή του Έλληνα στο Κορυδαλλό.

Ο σκοτεινός πόλεμος στις φυλακές Κορυδαλλού
Του Άρη Σπίνου

Ως «παράπλευρη απώλεια» στον ανελέητο πόλεμο που εκτυλίσσεται για τον έλεγχο στις φυλακές Κορυδαλλού φαίνεται να καταλήγουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ότι ήταν ο θάνατος του 35χρονου Έλληνα κρατούμενου την περασμένη Πέμπτη.Όλα ξεκίνησαν όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας αλβανός κρατούμενος προσπάθησε να γίνει ένα… μικρό αφεντικό μέσα στις φυλακές και διαπληκτίστηκε με τον αρχιφύλακα. Εκείνη την στιγμή, ένας άλλος κρατούμενος, Αρμενικής καταγωγής, που κρατά τις ισορροπίες στο σωφρονιστικό κατάστημα, επιτέθηκε στον Αλβανό νταή και τον ξυλοκόπησε.