Ο δικηγόρος Κονδύλης-Ο πελάτης Μπουγάς και στο βάθος...Οι πίνακες που αγοράστηκαν 65.700 ευρώ από τον...δήμαρχο Κονδύλη

Του Άρη Σπίνου
Μια πολύ περίεργη και παράξενη σχέση έχει αναπτυχθεί τα τελευταία δύο χρόνια… ανάμεσα στον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη και τον  Τρύφωνα Μπουγά που διατηρεί στην οδό Θησέως 172 κατάστημα αγοραπωλησίας πινάκων και αγοράς χρυσού.Φυσικά η άδεια λειτουργίας είναι στο όνομα συγγενικού του προσώπου .Ας έρθουμε τώρα στην ουσία .

Πλήρης δικαίωση του edolio5. Παρέμβαση Εισαγγελέα για την αγορά πινάκων ζωγραφικής αξίας 369.700 ευρώ από τον δήμο Αλίμου.Αναμένονται ποινικές διώξεις.



Του Άρη Σπίνου

Η αγορά 78 πινάκων ζωγραφικής αξίας 369.700 ευρώ από τον Δήμο Αλίμου, μετά την παρέμβαση του  ΣΔΟΕ, τράβηξε την προσοχή και του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθήνας, ο οποίος με την υπ΄ αριθμό Δ2018/1955 παραγγελία του, ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Δικογραφία για συντήρηση γηπέδων από την ΕΠΟ σχημάτισε η εισαγγελία Αθηνών ερευνώντας τα κακουργήματα της απιστίας και της απάτης.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΟ
Του Άρη Σπίνου

Ένα ακόμη ποδοσφαιρικό σκάνδαλο, και αφορά τη συντήρηση γηπέδων, ερευνάται από τη Δικαιοσύνη.
H 22α πταισματοδίκης Αθηνών πήρε 17 ένορκες μαρτυρικές καταθέσεις, ερευνώντας τα κακουργήματα της απιστίας και της απάτης. 
Την προκαταρκτική εξέταση διενεργεί ο εισαγγελέας Γιάννης Παναγόπουλος και αφορά στη συντήρηση 11 γηπέδων, τα οποία ανατέθηκαν απευθείας και χωρίς διαγωνισμό σε εταιρεία. 

Την Τετάρτη στον ανακριτή οι ληστές του εργολάβου - Τι αποκάλυψε η έρευνα της ΕΛΑΣ


Παρακολουθούσαν τους υποψήφιους «στόχους» τους με συσκευές γεωεντοπισμού (gps tracker). Στα σπίτια τους και στην επιχείρηση του ενός εξ αυτών βρέθηκαν πιστόλια, φυσίγγια, κουκούλες full face και διαρρηκτικά εργαλεία. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ έχουν διαπράξει τουλάχιστον τρεις ληστείες μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους. Ο λόγος για τους τρεις ληστές γνωστού Λαμιώτη εργολάβου που αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες και αναμένεται να απολογηθούν την Τετάρτη στον ανακριτή Λαμίας.

Σ.Χίος: «Ζητώ συγγνώμη από τις ιερόδουλες που τις συνέκρινα με τις γυναίκες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ»

1.inddΟ Στέφανος Χίος έδωσε σήμερα απάντηση για το περίφημο εξώφυλλο του Σαββατοκύριακου στο οποίο «λούζει» με «κοσμητικά» επίθετα συζύγους στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και γυναίκες υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
«Μετά τον σάλο που προκάλεσε το εξώφυλλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, επικοινωνήσαμε με τον αρθρογράφο μας και  πορτιέρη της Καλλιθέας, ο οποίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση

Ξεφτίλησε τον Καρατζαφέρη ο Ζώης:" «Η γελοιότητα, το ψεύδος και η γραφικότητα όταν συναντώνται παράγουν τέτοια φαινόμενα"


Αποτέλεσμα εικόνας για ΖΩΗΣ
Του Άρη Σπίνου

Επίθεση στον Γιώργο Καρατζαφέρη εξαπέλυσε ο  Χρήστος Ζώης, με αφορμή αναφορές περί «προσχώρησής του στον ΣΥΡΙΖΑ».
«Πληροφορήθηκα με έκπληξη ότι σε πρωινή εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ  ο κ. Καρατζαφέρης επικαλέσθηκε το όνομά μου και αναφέρθηκε σε «προσχώρησή μου στον ΣΥΡΙΖΑ»!!!!!!
Ειλικρινά αγνοώ τί ανάγκη οδήγησε αυτόν τον κύριο να επιδίδεται σε τέτοια ψεύδη και πώς διανοήθηκε να ασχοληθεί μαζί μου», δήλωσε ο κ. Ζώης.