Αναβολή για τη δωροληψία της δημοτικής υπαλλήλου στο Δήμου Άργους

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥ
Του Άρη Σπίνου

Αναβολή από το δικαστήριο Ναυπλίου για τις 14 Μαρτίου πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης δωροληψίας υπαλλήλου και εκβίασης, στο Άργος. Πρόκειται για υπόθεση που διερευνήθηκε από την
Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. Η έρευνα έγινε στο πλαίσιο καταγγελίας για εκβιαστική απαίτηση χρηματικού ποσού,2000 ευρώ από εργολάβο από δημοτική υπάλληλο, που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, ενώ κατασχέθηκε προσημειωμένο το χρηματικό ποσό.

Δήμος καλλιθέας:Κόβει πρώτος το νήμα ο Κάρναβος – Στις 15 μονάδες η διαφορά με Ασκούνη.6 υποψήφιοι δεν ακουμπούν ούτε το 1%!!!

Κόβει πρώτος το νήμα ο Κάρναβος – Στις 15 μονάδες η διαφορά με Ασκούνη
Του Άρη Σπίνου
Σημαντικό προβάδισμα του νυν δημάρχου Καλλιθέας με 37,1% με τον βασικό του αντίπαλο Κ. Ασκούνη να ακολουθεί με 21,9%Σημαντικό προβάδισμα του νυν δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου, έναντι όλων των υποψηφίων καταγράφει η εταιρία ερευνών Innovation Metrisis Poll .Το 57,8% των δημοτών αξιολογεί θετικά το έργο της νέας διοίκησης του δήμου Καλλιθέας, ενώ το 14,6% δηλώνει ότι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένο.

Υποψήφια με τον Γιάννη Μώραλη η δημοσιογράφος Ανδριάνα Ζαρακέλη


Σχετική ÎµÎ¹ÎºÏŒÎ½Î±Η γνωστή δημοσιογράφος Ανδριάνα Ζαρακέλη, θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.
Η κα Ζαρακέλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή του Χατζηκυριακείου. Ο πατέρας της υπηρέτησε στο Λιμενικό Σώμα και η μητέρα της εργάστηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας.

Αποκάλυψη – βόμβα: Ποιοι και πως έκρυβαν τα λεφτά του Λαυρεντιάδη στην Κύπρο- Ο ρόλος του Πετσίτη και των δικηγόρων που μπαινοβγαίνουν στο Μαξίμου


Αποτέλεσμα εικόνας για λαυρεντιαδης πετσιτης
Του Άρη Σπίνου

Από τα μέσα Δεκεμβρίου έχει αποκαλυφθεί πως ο Μανώλης Πετσίτης δεν είχε μόνο αναβαθμισμένο ρόλο στο Μέγαρο Μαξίμου ως ο «κολλητός» του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, αλλά είχε περίοπτη θέση και στην «αυλή» του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ως άνθρωπος της εμπιστοσύνης του και ως εκπρόσωπος Κυπρίων δικηγόρων που παραμένουν ακόμη και σήμερα διαχειριστές «αμαρτωλών» offshore του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

“ΠΥΘΙΑ” : Προχωρούν σε μια “γυμνή” Δίκη χωρίς κατηγορούμενους.Ένα φιάσκο χωρίς προηγούμενο!!



Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΥΘΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ✓ Πάμε σε μια Δίκη όπου ο βασικός κατηγορούμενος (William G. Basil) είναι γνωστό ότι δεν θα παραστεί, καθότι η υπηρεσία του (CIA) δεν του το επιτρέπει… Άρα θα δικαστεί ερήμην...
✓ Στο δεύτερο σκέλος της υπόθεσης, αυτό της απόπειρας κατά του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, η δίωξη είναι κατ΄ αγνώστων, άρα κι εδώ δεν θα υπάρχουν κατηγορούμενοι στο εδώλιο…
✓ Για το τρίτο σκέλος της υπόθεσης, αυτό της παραβίασης Μυστικών της Πολιτείας “φρόντισαν” Δικαιοσύνη και ΕΥΠ να απαλλάξουν τους κατηγορούμενους (Μ. Καρχιμάκη και Θ. Σπατιώτη και Α. Πατελάκη της ΕΥΠ) παρά τα ηχητικά ντοκουμέντα ομολογίας που υπάρχουν και που πρώτοι εμείς εδώ σας είχαμε αποκαλύψει…

Συνελήφθησαν οι ληστές εργολάβου μετά από ένα χρόνο - Εμπλέκεται και επιχειρηματίας

Ακριβώς έναν χρόνο μετά, το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας, κατάφερε τις τελευταίες ώρες να εξιχνιάσει τη ληστεία σε βάρος εργολάβου και να συλλάβει τους δράστες.Πρόκειται για 3 άτομα, τα οποία το βράδυ της 1ης Μαρτίου του 2018, είχαν στήσει καρτέρι στον εργολάβο κάτω από την πολυκατοικία όπου διέμενε στο κέντρο της Λαμίας και με την απειλή όπλων τον είχαν οδηγήσει στο διαμέρισμα του.Την πόρτα μάλιστα είχε ανοίξει η ανυποψίαστη σύζυγος του.

Στο πειθαρχικό ο Αραβαντινός για τις δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ

Στο πειθαρχικό ο Αραβαντινός για τις δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ
Του Άρη Σπίνου
Με δήλωσή του, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, απαντά σε όσα ανέφερε ο Αντώνης Αραβαντινός στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ περί απειλών σε βάρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων και στοχοποίησή τους από τους αρμόδιους παράγοντες του υπουργείου Δικαιοσύνης.Ο κ. Καλογήρου χαρακτήρισε «ύβρεις, τα ψεύδη και οι συκοφαντίες» τις αναφορές του κ.Αραβαντινού, προσθέτοντας πως θα θα κληθεί άμεσα να λογοδοτήσει ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών και των πειθαρχικών οργάνων.

Σοκάρει η Γερμανίδα για το έγκλημα στο Χαλάνδρι: «Έμεινα μαζί με το πτώμα 15 μέρες»

Αποτέλεσμα εικόνας για εγκλημα στο χαλανδρι
Tου Άρη Σπίνου
Τα ηρεμιστικά χάπια, που τον έκαναν να νιώθει καλύτερα, ήταν η αιτία για να «βυθιστεί» ο 64χρονος μεσίτης σε λήθαργο μέσα στο σπίτι του στο Χαλάνδρι. Αυτό υποστήριξε η Γερμανίδα σύντροφος του που κατηγορείται για την δολοφονία του. Η ίδια, μιλώντας στους αξιωματικούς της ασφάλειας, φέρεται να περιέγραψε τι συνέβη στο σπίτι της οδού Κονίτσης στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου.«Είχαμε μια λογομαχία και με έσπρωξε. Ήταν γενικά ένας οξύθυμος χαρακτήρας.